Piotr Sonido Napisano 6 marca 2023 Udostępnij Napisano 6 marca 2023 nie specjalnie. https://www.audiosklep.pl/magnat-signature-1109-p10820 Chodziły u nas po tyle. Wiec mozna je było wyrwać taniej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacieQ Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 Gdyby ktoś był chętny ... https://hifi24.pl/arcam-sa30-wzmacniacz-zintegrowany-dekodowanie-mqa-120-w-mocy-na-kanal-przy-8-w-220-w-przy-4-w.html 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 Za tego Arcama cena całkiem fajna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 No i poszedł. Link już nie działa. No cena była powiem zaskakująco niska. Ktoś dobrze wyrwał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanna Nowak Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 6 godzin temu, J4Z napisał: "Znane i lubiane kolumny KEF Ls50 Meta. Cena za parę. Mozliwe 3709,64 przy płatności ratalnej (1 rata gratis)." https://www.pepper.pl/promocje/kolumny-kef-ls50-meta-para-654149?utm_source=notification&utm_medium=email&utm_content=654149&utm_campaign=keyword_alert&utm_term=kef ls50 meta&itm_content=654149 Wydaje mi się, że to są zwykłe Kefy LS50, a nie Mety. Sprawdźcie, bardziej doświadczeni koledzy 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 To Mety. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 Miałem brać Mety na testy bo Kraft tak chwali ale jak już w recenzji czytam coś takiego- cyt.: Czy LS50 Meta mają słabsze strony? W mojej opinii mniej przekonującym elementem prezentacji jest bas. To, że niskie tony nie schodzą zbyt nisko, nie jest w przypadku niewielkich monitorów żadnym zaskoczeniem, ale ich miękki charakter czy też brak twardego ataku nie każdemu przypadnie do gustu. to od razu myśl, nieeee kolejne głośniki tylko do dziadkowego plumkania. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 No i dla mnie powyżej 12m2 nie ma sensu. Misiowaty bas to one mają przy słabych wzmacniaczach ( piszę o ls50 bez meta). Dlatego tam potrzebna jest elektrownia, która kopnie w tą membranę. Mój Plinius byłby idealny. Oczywiście nie naprodukuje niskiego basu ale ten, który jest byłby żwawszy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 @kaczadupa - już Ci kiedys mówiłem , ze w razie spotkania narażasz się na skopanie miejsca takiego jak Twój nick. Masz coś do dziadków? Z ostatnich lat to odnoszę wrażenie ża bardziej ,,dziadkowi,, sa nasto lub dwudziestolatkowie. Pamiętaj co napisałem i raczej zasłaniaj swoje wrażliwe miejsca! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 Ty jesteś wyjątkowy. Nawet nie lubisz docieplania. Tylko męskie granie. Teraz już wszystko OK? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 (edytowany) @kaczadupaDziękuję za uznanie. Jak zwykle (mam nadzieję , że wiesz o tym, bo na tyle to zdążyłeś mnie poznać)żartuję. A z docieplaniem to na samą myśl mam drgawki😉. Jakie to mało audiofilskie. Jednakże NIGDY nie miałem aspiracji do bycia audiofilem. O sprzęcie już nawet nie wspomnę. Pozdrawiam. Edytowano 10 marca 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 Dobrze że ja jeszcze nie dziadek 😄. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 (edytowany) @Amarok wierz mi - nie takie to złe. A ile daje radości! Czasem więcej niż audio. No, sam popatrz - przecież to jest wazniejsze niż całe audio wszechświata Edytowano 10 marca 2023 przez Rega 4 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 10 marca 2023 Udostępnij Napisano 10 marca 2023 @Rega domyślam się że tak jest, wszystko w swoim czasie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 marca 2023 Udostępnij Napisano 11 marca 2023 8 godzin temu, kaczadupa napisał: to od razu myśl, nieeee kolejne głośniki tylko do dziadkowego plumkania. Nie podążaj za tą myślą. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 Dnia 10.03.2023 o 22:11, kaczadupa napisał: Miałem brać Mety na testy bo Kraft tak chwali ale jak już w recenzji czytam coś takiego- cyt.: Czy LS50 Meta mają słabsze strony? W mojej opinii mniej przekonującym elementem prezentacji jest bas. To, że niskie tony nie schodzą zbyt nisko, nie jest w przypadku niewielkich monitorów żadnym zaskoczeniem, ale ich miękki charakter czy też brak twardego ataku nie każdemu przypadnie do gustu. to od razu myśl, nieeee kolejne głośniki tylko do dziadkowego plumkania. Hahah ciekawe podsumowanie. Skad ten cytat? Dnia 10.03.2023 o 22:18, audiowit napisał: No i dla mnie powyżej 12m2 nie ma sensu. Misiowaty bas to one mają przy słabych wzmacniaczach ( piszę o ls50 bez meta). Dlatego tam potrzebna jest elektrownia, która kopnie w tą membranę. Mój Plinius byłby idealny. Oczywiście nie naprodukuje niskiego basu ale ten, który jest byłby żwawszy. W pełni się zgadzam. To bardzo fajne kolumny. KEF nigdy nie stawiał ich do olbrzymich pomieszczeń. Nie taki był ich cel. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 16 minut temu, Piotr Sonido napisał: KEF nigdy nie stawiał ich do olbrzymich pomieszczeń. Wcale;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 7 minut temu, Kraft napisał: Wcale;) Jarek proszę Cie. No kto jak kto ale Ty się nabierasz na marketing? 1. Ok bo tu bliskie granie 2. Jak to jest ustawione 3. Bez kablowe Rozumiem że swoich słuchasz dokładnie tak samo Że Ci się chciało tego szukać. Żeby tylko napisać coś przeciw Podziwiam 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 Przecież to foto prosto z gazetki audio. Nawet nie foto a grafika. Z bezprzewodowymi ls50 🤦I co z tego że pomieszczenie ma za kolumnami 30m² jak odsłuch jest z krzesła 2m od kolumn? W takiej odległości komputerowe creativy dadzą radę. @Kraft Myślałem że takie grafiki promujące przedmiot sprzedaży działają tylko na żółtodziobów. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 2 minuty temu, Piotr Sonido napisał: Że Ci się chciało tego szukać. Żeby tylko napisać coś przeciw Podziwiam Mam pamięć fotograficzną. Wklejam bezpośrednio. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 To jakiś live od Krafta ? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 12 marca 2023 Udostępnij Napisano 12 marca 2023 Mnie zaintrygował stochastyczny sposób ustawienia kolumn w pomieszczeniu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 14 marca 2023 Udostępnij Napisano 14 marca 2023 No dokładnie!. Ale gra! Nawet na laptopie czuć moc. Plumkanie zawsze będzie grać, ale proszę WAS. No nie było miejsca to facet wsadził. Ale czy to dobrze gra , wygląda no to już oceńcie sami. I teraz będziemy tak wyciągać ? Dobrze chętnie. Uśmiech z rana jest zdrowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Sonido Napisano 15 marca 2023 Udostępnij Napisano 15 marca 2023 10 godzin temu, Fandiscopolo napisał: To był taki sarkazm Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Q21 Napisano 17 marca 2023 Udostępnij Napisano 17 marca 2023 Wracając do głównego wątku, czyli promocyjnego, to zapraszamy do naszego outletu! Przez ten weekend znajdziecie w nim jeszcze bardziej obniżone ceny! 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts