Tomasz S. Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu @ChmarskiNie chodzi tylko o Twoje. Miałem pewien pomysł, który sprawdzał się przez jakoś czas. Po tych wszystkich zaproponowanych zmianach ani nikt nie chce wrzucać nowych rzeczy, ani okazje wrzucane tutaj nie będą dla wszystkich, dochodzi mnóstwo uwarunkowań. Mi to nie odpowiada, niech powstanie nowy, lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu @Tomasz S. myślę, że tu nie ilość postów, a ich jakość będzie istotna. Z jednej strony zgadzam się z @tomek4446 ale myślę, że to nie będzie realne do spełnienia. Za mało nas ma taką wiedze by móc wrzucać tu tylko okazje dla sprzętu, który się osobiście zna. Według mnie powinno to żyć tak jak do tej pory żyło, ale trochę wyfiltrować te okazje na bardziej spektakularne niż w przypadku tego Fosi ostatniego. Wątek nie umrze i przy okazji nie "rozmieni się na drobne". 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 15 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 15 godzin temu (edytowany) Rozumiem, i życzę powodzenia w budowaniu takiego. Z konkretnymi, spektakularnymi okazjami na rzeczy jakie lubicie, przetestowaliście i możecie polecić w swoim gronie. To całkiem inny temat niż mój. Ten wolałbym zamknąć. Edytowano 15 godzin temu przez Tomasz S. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
majkel74 Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu Pewnie wystarczy się umówić co to jest „okazja”, bo pewnie dla każdego to co innego. Wiec można np. umówić się na co najmniej 20% od ceny regularnej. Z drugiej strony mi nie przeszkadza, jak ktoś wrzuci przecenę o 5%, ot spojrzę i zignoruję, stracę całe 5 sekund życia ;). Wybieranie jakichś wybrańców co to mieliby tu robić za wyrocznie to już w ogóle pomysł utopijny. Kto i jak ich wybierze? Dlaczego niby ich wrzutki miałyby być cenniejsze niż nowych userów? Dla mnie często właśnie opinie „nowych”, co zaufali własnym uszom i zrobili rundkę po salonach są cenniejsze niż rozkminki tzw. „starych wyjadaczy”. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chmarski Napisano 15 godzin temu Udostępnij Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, majkel74 napisał: Dlaczego niby ich wrzutki miałyby być cenniejsze niż nowych userów? Dla mnie często właśnie opinie „nowych”, co zaufali własnym uszom i zrobili rundkę po salonach są cenniejsze niż rozkminki tzw. „starych wyjadaczy”. Poza tym "nowi" są często na etapie poszukiwań, więc mogą więcej tych ciekawych ofert tu podrzucać, niż "stare wygi", które już mniej aktywnie szperają po cennikach czy wyprzedażach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mcc64@wp.pl Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Nie ma tu jakiegoś admina który potrafi to ogarnąć? Do wywalenia każdy elaborat i żal bez linku do okazji. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu 36 minut temu, Tomasz S. napisał: Ten wolałbym zamknąć. Tomek, rób dalej po swojemu i tyle. (Wszystko rozbiło się chyba niepotrzebnie o jeden link do Fosi.) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu Ludzie ogarnijcie się. Przez 50 stron jakoś temat żył i było dobrze. Ludzie skorzystali z promocji (ja też) a że ktoś nie potrafi sprawdzić czy to okazja czy nie to nie powinien siedzieć w sieci. Ten temat ma być pomocny i taki jest. Nie traktujcie go za wyrocznię. Kilka dobrych cen na https://www.audiosystem.com.pl/mega-okazje/ 1 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz S. Napisano 14 godzin temu Autor Udostępnij Napisano 14 godzin temu 16 minut temu, majkel74 napisał: Z drugiej strony mi nie przeszkadza, jak ktoś wrzuci przecenę o 5%, ot spojrzę i zignoruję, stracę całe 5 sekund życia ;). Wybieranie jakichś wybrańców co to mieliby tu robić za wyrocznie to już w ogóle pomysł utopijny. Kto i jak ich wybierze? Dlaczego niby ich wrzutki miałyby być cenniejsze niż nowych userów? Dla mnie często właśnie opinie „nowych”, co zaufali własnym uszom i zrobili rundkę po salonach są cenniejsze niż rozkminki tzw. „starych wyjadaczy”. Ale od kilku stron tak to już wygląda. Nie wytłumaczysz ludziom,ze To Fosi dzisiaj kosztuje normalne pieniądze, bo promocja była czasowa. Widzą 5% od najniższej ceny z ostatnich 30 dni więc " to nie okazja. (oraz nie dla nich), czyli śmieci, nikt tego nie słuchał, a kto za to poręczy, a jaka jest utrata wartości, a jakie cła itd. " Ja zachęcam do założenia swojego tematu ze spektakularnymi okazjami. Ten był dla wszystkich, również poszukujących budżetowych sprzętów ale oczywiście " starszyzna " musiała zaśmiecić. 10 minut temu, mcc64@wp.pl napisał: Nie ma tu jakiegoś admina który potrafi to ogarnąć? Do wywalenia każdy elaborat i żal bez linku do okazji. Tydzień się toczy tu taka dyskusja, raczej nikt nie zagląda z adminów. Moderacja jest aktywna tylko wtedy jak , któregoś z pupili obrazisz. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltanianin Napisano 14 godzin temu Udostępnij Napisano 14 godzin temu (edytowany) Jednak, czy da się powiedzieć, że produkt "X" , jest lepszy od produktu "Y" z tej samej grupy powiedzmy cenowej, (cena jest najprostszym wymiernym odniesieniem)? Każdy będzie bronić swego, bo lubi markę, bo ten akurat sprzęt według subiektywnej oceny, komuś najlepiej gra.... Tu się nie da napisać, że "X", jest lepsze / gorsze od "Y", chyba że wykryto wadę całej serii, a tak, się nieraz zdarza. Pamiętam, swego czasu był model ONKYO, w którym niemiłosiernie brumiał transformator. Miało, to miejsce jakoś około lat 2016-2018. Ponoć urządzenia były wymieniane, ale tego nie jestem pewien Nie pamiętam modelu, bo się nim nie interesowałem, ale, to jest teraz nieistotne. Konkludując, nie widzę nic złego we wrzucaniu "gołych" linków do okazyjnych z racji proponowanej ceny, produktów. Zwłaszcza w założeniu, że czytelnik tego forum, raczej nie kupuje w afekcie, skoro, tu zagląda, a zwłaszcza, jak się tu udziela / lub szuka porad. ...a, nóż widelec, akurat jest na promce, to czym się zainteresował. Taki link do promki może pomóc w rozwiązaniu trudnego dylematu, i cena może być atutem dodatkowym, skoro oba różne urządzenia są inne ale oba się jakoś podobają, mimo iż każde w inny sposób. Nie ma żadnego problemu by kupić on-line i przetestować u siebie. Nie pasuje, odsysam w komplecie i bez widocznych śladów używania w ustawowym terminie, i tyle. Edytowano 14 godzin temu przez Eltanianin Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 godzin temu Udostępnij Napisano 13 godzin temu 42 minuty temu, Tomasz S. napisał: Tydzień się toczy tu taka dyskusja, raczej nikt nie zagląda z adminów. Moderacja jest aktywna tylko wtedy jak , któregoś z pupili obrazisz. To co napisałem było wyrażeniem mojej opinii. Nie znaczy to , że trzeba zamykać wątek. Bez przesady , nie ja jestem tu najważniejszy. Skoro sprawdzał się taki szmat czasu, i jak piszecie propozycje w nim zawarte komuś pomogły, to czemu nie utrzymać tej formuły dalej. A' propos , są / były jakieś sygnały , że ktoś z tych ofert skorzystał ? To też fajnie by uzupełniło wątek choćby jakiemu dostawcy można zaufać. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bielak75 Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Co powiecie na ten materiał? Nawet branża szuka nowych klientów, a tu tylko hi-fi, naljepiej hi-end? Świat jest zróżnicowany. Pozostawmy tak jak było. Jestem nowym użytkownikiem audio. To forum i ten wątek jest dla mnie kluczowy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maykel Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, Artur Charicki napisał: Ludzie ogarnijcie się. Przez 50 stron jakoś temat żył i było dobrze. Ludzie skorzystali z promocji (ja też) a że ktoś nie potrafi sprawdzić czy to okazja czy nie to nie powinien siedzieć w sieci. Ten temat ma być pomocny i taki jest. Nie traktujcie go za wyrocznię. Kilka dobrych cen na https://www.audiosystem.com.pl/mega-okazje/ Cena za parę czy sztukę? Jak można złożyć zamówienie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Charicki Napisano 11 godzin temu Udostępnij Napisano 11 godzin temu (edytowany) @Maykel Dzwoń do nich. Tylko przez telefon lub maila z tej strony można kupić. Zawsze ceny były za parę. Edytowano 11 godzin temu przez Artur Charicki 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts