Rafał S Napisano Środa o 18:25 Udostępnij Napisano Środa o 18:25 58 minut temu, MariuszZ napisał: mogę na poczet powrotu Twojej aktywności zadeklarować moją dymisję. Mariusz, nie załamuj mnie. Tego nam tylko brakuje. Spójrz na to w ten sposób: dopóki przedstawiciele obu obozów po równo się na Ciebie skarżą, wiesz, że dobrze robisz swoje. Na nic lepszego liczyć nie możesz, bo to z definicji wyjątkowo niewdzięczna fucha. Napisałbym więcej, ale już wisi obrazek z wazeliną, a nie chcę prowokować kolejnego. Swoją drogą, szkoda, że sympatyczne wpisy są traktowane jak podlizywanie się. Od kiedy to szczerość musi być koniecznie niemiła? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Środa o 19:00 Autor Udostępnij Napisano Środa o 19:00 Szanuj Mariusza swego, bo możesz mieć gorszego. 5 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Środa o 19:01 Udostępnij Napisano Środa o 19:01 Dobre 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Środa o 19:04 Udostępnij Napisano Środa o 19:04 3 minuty temu, Kraft napisał: Szanuj Mariusza swego, bo możesz mieć gorszego. To prawda. Ale ja rozdzielam jeszcze pewne rzeczy od siebie... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano Czwartek o 19:53 Udostępnij Napisano Czwartek o 19:53 Dnia 26.03.2025 o 19:25, Rafał S napisał: przedstawiciele obu obozów Ale my tutaj mamy chyba więcej niż 2 obozy 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Czwartek o 20:38 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:38 Dnia 26.03.2025 o 15:59, DiBatonio napisał: Do dziś nie wyobrażam sobie picia kawy bez łyżki cuppingowej, nie ma innej opcji, nie ma. a co to kurna jest ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 20:40 Udostępnij Napisano Czwartek o 20:40 Dobrze ze zapytales, bo ja nie mialem odwagi 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano Czwartek o 23:04 Udostępnij Napisano Czwartek o 23:04 2 godziny temu, tomek4446 napisał: a co to kurna jest ? A no na przyklad taka, mojej już nie mają w ofercie . Moja srebrzona z próbą. https://www.coffeedesk.pl/product/9340/Barista-Space-Lyzka-Cuppingowa-Zlota Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Czwartek o 23:12 Udostępnij Napisano Czwartek o 23:12 Lyzeczka, ok, ale co sie nia robi, oprocz rozwijania umiejetnosci sensorycznych baristy?. Co to sa te umiejetnosci sensoryczne baristy?. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pairtick Napisano Piątek o 08:26 Udostępnij Napisano Piątek o 08:26 9 godzin temu, Artur Brol napisał: Co to sa te umiejetnosci sensoryczne baristy?. Siorbanie 😁 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano Piątek o 20:10 Udostępnij Napisano Piątek o 20:10 Dnia 26.03.2025 o 18:16, MariuszZ napisał: Doceniam szczerość. Naprawdę. Czyli, że nie mam dobrych relacji z użytkownikami? Czy może, że nie z wieloma? Lub że były sytuacje i nie reagowałem wtedy kiedy miałem dobre relacje? Czyli nie reagowałem z odpowiednią mocą w ich sprawie bo byłem stronniczy? Możliwe, że masz rację, ale zapewniam, że staram się nie być. Zdarza się, że nie doczytam czy przegapię lub ulegnę wpływowi otoczenia albo podejmę złą decyzję, np. ukrywając posta zamiast wyrzucić autora z forum, ale żebym nie zareagował? Naprawdę nie przypominam sobie. Przypomnij może to uwzględnię w przyszłości. Poza tym jeżeli jest to powód Twojego nie udzielania się na forum i można to odkręcić, to mogę na poczet powrotu Twojej aktywności zadeklarować moją dymisję. Poważnie. Pozdrawiam. M Nie dlatego zostaleś chyba moderatorem zeby poddać się, bo trzeba podejmowac trudne decyzje? Nie widzialem na tym forum sytuacji, ktora by Cię zdyskredytowała jako moderatora. Moderator jest czlowiekiem i podejmoje decyzje na podstawie regulaminu ale też w/g swojej oceny sytuacji. Rób dalej swoje. Widzisz, że masz poparcie forum. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano Piątek o 20:38 Udostępnij Napisano Piątek o 20:38 Mariusz jest bardzo dobrym moderatorem (a moderator też człowiek), z niczego nikomu nie musi się tłumaczyć i nigdzie się nie wybiera A że zawsze znajdą się niezadowoleni z podejmowanych decyzji - tak było, jest i będzie. To nie do przeskoczenia. Miłego wieczoru wszystkim życzę 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano Piątek o 20:43 Udostępnij Napisano Piątek o 20:43 Wzajemnie🫡 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano Sobota o 07:45 Autor Udostępnij Napisano Sobota o 07:45 10 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: z niczego nikomu nie musi się tłumaczyć Tu bym się jednak nie zgodził. Nie w naszym kręgu kulturowym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano Sobota o 12:01 Udostępnij Napisano Sobota o 12:01 Tusk (moderator rządu) wysłał Szejnę na urlop. Tłumaczył się komuś? 😉 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Sobota o 15:17 Udostępnij Napisano Sobota o 15:17 18 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Mariusz jest bardzo dobrym moderatorem Jeszcze jeden Mariusz został moderatorem ? Trochę mnie nie było ..... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano Sobota o 22:17 Udostępnij Napisano Sobota o 22:17 8 godzin temu, tomek4446 napisał: Jeszcze jeden Mariusz został moderatorem ? To, że został moderatorem jest nieistotne. Istotne jest jak został Mariuszem 😎 W moim przypadku banalna historia. Ojciec czytał Mamie Nędzników w łóżku i spodobała im się postać Mariusza lub imię tego malo istotnego bohatera 😉 W tej dekadzie chyba sporo par czytało patrząc przez pryzmat wieku moich imienników 🤣 Moderator Mariusz. Nawet gdyby był kolejny to będzie ich mniej niż dziadków. Osobiście nie znam żadnego. Takie imię dla wiecznie młodego, nie dziadka 😎 Przepraszam za offtop ale jak czytam kolejny Mariusz to mnie odrzuca, albo moderator, albo Błaszczak, albo Trynkiewicz, albo ten kołobrzeski morderca, a kto pamięta Mariusza Gajusza, generała i konsula rzymskiego, który wprowadził zawodową armię w cesarstwie? Ten to potrafił w moderowanie 😉 Pozdrawiam. M 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano Sobota o 22:52 Udostępnij Napisano Sobota o 22:52 25 minut temu, MariuszZ napisał: ale jak czytam kolejny Mariusz to mnie odrzuca, Przepraszam za niefortunne sformułowanie. 29 minut temu, MariuszZ napisał: a kto pamięta Mariusza Gajusza, To Gajusz jest moderatorem ? Trochę się gubię z wieczora . No dobra , zawsze mogłoby być gorzej Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano Sobota o 23:00 Udostępnij Napisano Sobota o 23:00 4 minuty temu, tomek4446 napisał: zawsze mogłoby być gorzej Gorzej? Czyli Widzew ogrywa ŁKS czy odwrotnie?😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano Sobota o 23:35 Udostępnij Napisano Sobota o 23:35 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: a kto pamięta Mariusza Gajusza, generała i konsula rzymskiego, który wprowadził zawodową armię w cesarstwie? Ja. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano Sobota o 23:45 Udostępnij Napisano Sobota o 23:45 Mariusz Gajusz? Nie kojarzę takiego usera... 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano wczoraj o 00:31 Udostępnij Napisano wczoraj o 00:31 Żył przed Chrystusem. Nie miał szans tu wojować 😉 Tego drugiego znasz? Ja znam, a przynajmniej staram sie poznać. Też nie bywa na forum, ale o audio wie zapewne wszystko 😎 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michaudio Napisano wczoraj o 07:19 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:19 Drugiego jak najbardziej znam. Szkoda że współczesny personel naziemny tak bardzo odszedł od istoty jego przekazu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano wczoraj o 07:22 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:22 6 godzin temu, MariuszZ napisał: Żył przed Chrystusem. Colleen McCullough, która zdobyła sobie popularność głównie romansami ("Ptaki ciernistych krzewów" itp.) napisała też cykl powieści o schyłku republiki rzymskiej. Kilka pierwszych tomów przedstawia właśnie historie Mariusza, Sulli i ich późniejszej walki o władzę. Nie ma co porównywać z typową lit. faktu, niemniej dobrze napisane - ładnie pokazuje realia epoki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy75 Napisano wczoraj o 07:24 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:24 9 godzin temu, MariuszZ napisał: Przepraszam za offtop ale jak czytam kolejny Mariusz to mnie odrzuca, albo moderator, albo Błaszczak, albo Trynkiewicz, albo ten kołobrzeski morderca, a kto pamięta Mariusza Gajusza, generała i konsula rzymskiego, który wprowadził zawodową armię w cesarstwie? To się ustawię z mety w forumowej opozycji do moderacji,nie dość , że na chrzcie dali mi Mariusz,to jeszcze w dodatku w dowodzie "Zet"😀. No , ten Trynkiewicz i Błaszczak faktycznie wpadki... . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts