kaczadupa Napisano 30 marca Napisano 30 marca Mój syn to też Mariusz. I jak Mariusz Moderator uwielbia fizykę, całki itp. podobne okrucieństwa dla normalnego Kowalskiego. 2 Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Wrzucam tutaj wpis osoby @kaczadupa, gdyż z wątku, w którym był popełniony, za chwilę zapewne wyleci. I teraz kilka moich uwag. Nie bardzo rozumiem o jakie ataki personalne na czcigodną osobę Kaczejdupy zostały tutaj wykonane. Ba. Uważam, że to osoba @kaczadupawykazuje się po raz kolejny wyjątkową butą, ignorując pytania innych forumowiczów. Forum z założenia jest miejscem wymiany poglądów a nie enklawą, w której jedna osoba pisze co tylko chce a kiedy zostanie zadane jej pytanie, chowa głowę w piach i krzyczy w niebo głosy, że został zaatakowany. Co więcej, osoba Kaczadupa zarzuca ataki personalne innym, kiedy sam gdzie tylko może, stara się, jak już pisałem jakiś czas temu, wyszydzić każdego, kto wybrał inną "drogę" w audio. Wisienką na torcie są jego bezczelne przytyki sugerujące mi nadużywanie alkoholu. Droga osobo @kaczadupa, bycie największym recenzentem i opiniotwórczym forumowiczem, nie czyni Cię nietykalnym. Wiem (domyśl się skąd), że jednym z Twoich "marzeń", jest usunięcie z forum osób takich jak ja czy @DiBatonio. Przykro mi, ja stąd nigdzie się nie wybieram a komentowanie Twoich wpisów, w sposób, który nie podoba się Twojej osobie acz nie łamie regulaminu, nie jest karane banem. P.S. Żeby uprzedzić Twoje domysły - nie piszę tego, żeby zaimportować gangowai Olsena. Nie jestem też w zmowie z Jackiem. Udanego pedałowania. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 4 godziny temu Autor Napisano 4 godziny temu Mamy na forum jakiś Gang Olsena? Jestem wielkim fanem tej serii (liczącej ponad 50 tytułów). Może bym się dołączył? 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Kraft napisał: Mamy na forum jakiś Gang Olsena? Jestem wielkim fanem tej serii (liczącej ponad 50 tytułów). Może bym się dołączył? @Redakcja AUDIO proszę o usunięcie kolejnych, notorycznych zaczepek Sebastiana. Proszę prześledzić ostatni miesiąc jego działalności na forum, coś mu się znowu aktywowało i chce, żeby było jak dawniej … - pojawia się pod każdym moim wpisem z typową dla niego złośliwością i dzecinadą licząc na to, że wdam się z nim w trolling bo tylko do tego od lat służy mu forum. Normalny facet tak się nie zachowuje. Nie ma tematów na swój prywatny czat a musi jakoś zabawić zgromadzone tam przez siebie towarzystwo. Nie rozumie, że nie każdy lubi trollować… Sebastian próbuje prowokować na wszystkie możliwe sposoby. Nawet moich Kolegów obraża, żebym tylko wdał się z nim w trolling,to jest jakaś chora sytuacja… Tu są dorosłe osoby a nie przedszkole Sebastiana. Proszę o interwencję. Nie chcę uczestniczyć w trollowaniu na forum, nie sprawia mi to żadnej przyjemności ale ile można znosić te zaczepki - to trwa latami z małymi przerwami po interwencjach moderacji a potem wszystko zaczyna się od nowa. To przecież forum o tematyce audio a nie jakieś miejsce na bitki dzieci z piaskownicy. Edytowano 3 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu (edytowany) 37 minut temu, kaczadupa napisał: @Redakcja AUDIO proszę o usunięcie kolejnych, notorycznych zaczepek Sebastiana. Proszę prześledzić ostatni miesiąc jego działalności na forum, coś mu się znowu aktywowało i chce, żeby było jak dawniej … - pojawia się pod każdym moim wpisem z typową dla niego złośliwością i dzecinadą licząc na to, że wdam się z nim w trolling bo tylko do tego od lat służy mu forum. Normalny facet tak się nie zachowuje. Nie ma tematów na swój prywatny czat a musi jakoś zabawić zgromadzone tam przez siebie towarzystwo. Nie rozumie, że nie każdy lubi trollować… Sebastian próbuje prowokować na wszystkie możliwe sposoby. Nawet moich Kolegów obraża, żebym tylko wdał się z nim w trolling,to jest jakaś chora sytuacja… Tu są dorosłe osoby a nie przedszkole Sebastiana. Proszę o interwencję. Nie chcę uczestniczyć w trollowaniu na forum, nie sprawia mi to żadnej przyjemności ale ile można znosić te zaczepki - to trwa latami z małymi przerwami po interwencjach moderacji a potem wszystko zaczyna się od nowa. To przecież forum o tematyce audio a nie jakieś miejsce na bitki dzieci z piaskownicy. 1 minutę temu, KrólKiczu napisał: Ten wątek został założony po to, żeby "wylewać jad"🤪. Nie bardzo więc rozumiem Twoje "żale". Edytowano 2 godziny temu przez KrólKiczu Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) O tym właśnie napisałem Sebastianie - nie rozumiesz od czego jest forum o tematyce audio. A resztę działalności niech oceni @Redakcja AUDIO - niech sprawdzi czy to ja prowokuję Ciebie na wszystkie sposoby pod Twoimi wpisami czy Ty pod moimi, łamiąc przy okazji regulamin forum ale to już zostawmy dla szefostwa forum. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu PS. A jeśli chodzi o śledzenie wątków - super. Może wyjdzie na jaw jak to "koledzy" zakładali fake konta, żeby ponabijać się z innych kolegów 😁. 5 minut temu, kaczadupa napisał: O tym właśnie napisałem Sebastianie - nie rozumiesz od czego jest forum o tematyce audio. A resztę działalności niech oceni Redakcja Audio - niech sprawdzi czy to ja prowokuję Ciebie na wszystkie sposoby pod Twoimi wpisami czy Ty pod moimi łamiąc przy okazji regulamin forum ale to już zostawmy dla szefostwa forum. Człowieku. Od kiedy zaczęły się forumowe zloty, z uporem maniaka powtarzasz zasłyszaną od osób trzecich sensację, że każdy mój wpis dyktowany jest nadmierną ilością wypitego alkoholu. A to już jest szkalowanie czyjegoś dobrego imienia. Co do forum audio. Ubzdurales sobie, że Twoje wpisy są mega ważne i mega cenne dla innych. Ok. Problem jest tylko taki, że są to wpisy dyktowane - nie wiem - chęcią zabłyśnięcia, udowodnieniem sobie czegoś. Nie zauważyłem, co mówię na swoim przykładzie, żebyś na tym forum pałał chęcią pomocy innym a jedyne co robisz to forsujesz swoje tezy o tym co ma prawo albo nie ma prawa grać. Co więcej, o czym wspominam wcześniej, każde niewygodne pytanie starasz się przemilczeć bądź zgłaszasz je do moderacji. Pytam wiec - w czym blyszczysz na tym forum? Kolejnymi recenzjami, w których sprzęt odpisujesz dziś tak a jutro zupełnie inaczej? No sorry, ale poza brakiem jakiejś stabilności jest to ewidentne wprowadzanie w błąd forumowej społeczności. Tyle z mojej strony. Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, KrólKiczu napisał: Pytam wiec - w czym blyszczysz na tym forum? Czemu mierzysz wszystkich swoją miarą? Potrzebujesz błyszczeć trollingiem i szukaniem zaczepek na forum to może rób to na prywatnym czacie? Na forum można opisywać swoje wrażenia w tematyce audio. Będę opisywał swoje wrażenia z poznawania nowych sprzętów audio bo od tego jest to forum, nie przestanę, nawet jak będziesz tak ostro jak teraz trollował moje wpisy, łamiąc regulamin forum, pod warunkiem, że moderacja i Redakcja Audio nie wyda na to przyzwolenia dla Twojej osoby. Tu też nie ma przyzwolenia na trolling Sebastianie a jeżeli jest i @Redakcja AUDIO to potwierdzi, to ładnie poproszę, na podstawie odpowiednich przepisów prawa o usunięcie całej mojej działalności na Forum Audio ponieważ publiczne przyzwolenie na notoryczny trolling tej samej osoby jest podstawą do uwzględnienia takiego wniosku. Mam nadzieję, że tak się nie stanie. Edytowano 2 godziny temu przez kaczadupa Odpisz, cytując
KrólKiczu Napisano 54 minuty temu Napisano 54 minuty temu 3 godziny temu, Kraft napisał: Mamy na forum jakiś Gang Olsena? Jestem wielkim fanem tej serii (liczącej ponad 50 tytułów). Może bym się dołączył? Jarek, pewna osoba twierdziła, że jest grupa osób pod moim przewodem, którą forumowicze nazywają Gangiem Olsena 🤪. Dziwne zatem, że Ty, jako forumowicz, do tego dość często udzielający się na forum, nie słyszałeś o tym 😁. Odpisz, cytując
Kraft Napisano 34 minuty temu Autor Napisano 34 minuty temu Widocznie słuch już nie ten. Odpisz, cytując
misiekx Napisano 9 minut temu Napisano 9 minut temu Jak dzieci. Audiofile, melomani, zwał jak zwał gorsi od kiboli i kibiców piłki nożnej. Nie piszę o brutalności ale o przekonaniu i wierze we własne poglądy i racje. Ludzie to tylko słuchanie muzyki, hobby, które ma nam sprawiać radość a nie przynosić stres. Kiedyś też broniłem swojego zdania na tematy audio jak Częstochowy, ale już mi przeszło. Może zmądrzałem 🤔🤣 a może już za stary jestem😉 i mam na to..... 😀. Pozdrawiam i więcej luzu Panowie 👍 1 Odpisz, cytując
Recommended Posts