Amarok Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 Witaj Misiek. Zostajesz na dłużej, czy ponownie znikniesz...gdy dojdziesz do formy. Zdrowia. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysy Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 22 minuty temu, misiekx napisał: Chociaż nie chciałem się ukrywać i dlatego nick też ten sam. Pozdrawiam wszystkich. Fajnie, że wróciłeś na Forum. Wracaj szybko do formy. Pozdrawiam, Rafał 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 Hej. Cytując klasyka - tego nie wie nikt 😉 Panowie dziękuję wszystkim, ale dajmy spokój. Zaśmiecamy wątek. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 Misiek, teraz znikam. Spacer na łonie i obiadek na mieście. Wpadaj wieczorkiem, będę. Opowiesz co się stało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 24 minuty temu, AudioTube napisał: sklep w ktorym znalazlem tego za 4000 ma chyba nowe bo inaczej tego nie widze - chwile pozniej na innej stronie juz byl, wlasnie blizej tej ceny ze zdjecia. Nie wiem skad ta roznica. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 10 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2023 46 minut temu, audiowit napisał: Sam miałem okazję kupić cd73 ale pomyślałem, że philips 303 ładniejszy. Stały przedemna, a ja wolałem kupić sansui 7070. Gdybym któryś z nich razem z sansui kupił, to pewnie koło 700zl bym zapłacił:). Ale wtedy grałem na sansui 717dr i on był jeszcze ładniejszy. Wtedy tak mi się wydawało. Ten wątek powinienem zatytułować Pewex. Oczy mnie się palą od oglądania propozycji. Sansui jednak trochę się boję bo jeszcze popłynę i zostanę sansujowcem a podobno odwyku od tego nie ma Miałem zamiar podać jakieś widełki cenowe ale wiem, że jak znajdę coś wyjątkowego i się przyjaram to cena nie gra roli. 11 minut temu, Artur Brol napisał: sklep w ktorym znalazlem tego za 4000 ma chyba nowe bo inaczej tego nie widze - chwile pozniej na innej stronie juz byl, wlasnie blizej tej ceny ze zdjecia. Nie wiem skad ta roznica. Nawet mi się podoba. Masz go? Jesteś zadowolony? Tutaj znalazłem >>> https://www.ebay.co.uk/itm/126083614071?hash=item1d5b2b4577:g:iygAAOSw-u5k-iVl&amdata=enc%3AAQAIAAAAwMLU8mXt6M3PoE1jNmCvLWUbjbNbYMd7OQ2iCRZ7Tcl6g4pyfZBbeDMSfaJyNi0VHRdYk%2FGql8ylu1Q4GlkQYCg1QEO0NZqV9uVPwzNcyn21AZwtvMCYQnQkIzQ%2FYBP0IkSKGBDNGuVHY9fFsEFE7EzVQsus8BZMJyYgB9XT5xdC%2BViNYmeAEXHHazdcHxBM%2Bt23XJBpkuw732ynOxEuBRRelMgxMBNlJgWItUvb9UH9FcgaM%2F1Tipn4JxZh%2BRT4%2Bg%3D%3D|tkp%3ABk9SR76xhO3PYg Ło matko a co to jest? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 17 minut temu, Bebop napisał: Sansui jednak trochę się boję bo jeszcze popłynę i zostanę sansujowcem a podobno odwyku od tego nie ma Coś w tym jest 😉😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 19 minut temu, Bebop napisał: Ten wątek powinienem zatytułować Pewex. Oczy mnie się palą od oglądania propozycji. Sansui jednak trochę się boję bo jeszcze popłynę i zostanę sansujowcem a podobno odwyku od tego nie ma Miałem zamiar podać jakieś widełki cenowe ale wiem, że jak znajdę coś wyjątkowego i się przyjaram to cena nie gra roli. Nawet mi się podoba. Masz go? Jesteś zadowolony? Tutaj znalazłem >>> https://www.ebay.co.uk/itm/126083614071?hash=item1d5b2b4577:g:iygAAOSw-u5k-iVl&amdata=enc%3AAQAIAAAAwMLU8mXt6M3PoE1jNmCvLWUbjbNbYMd7OQ2iCRZ7Tcl6g4pyfZBbeDMSfaJyNi0VHRdYk%2FGql8ylu1Q4GlkQYCg1QEO0NZqV9uVPwzNcyn21AZwtvMCYQnQkIzQ%2FYBP0IkSKGBDNGuVHY9fFsEFE7EzVQsus8BZMJyYgB9XT5xdC%2BViNYmeAEXHHazdcHxBM%2Bt23XJBpkuw732ynOxEuBRRelMgxMBNlJgWItUvb9UH9FcgaM%2F1Tipn4JxZh%2BRT4%2Bg%3D%3D|tkp%3ABk9SR76xhO3PYg Ło matko a co to jest? Nie, nie mam. Oglądałem dzisiaj. Tak z ciekawości i znalazłem sklep ( link trochę wyzej) który vintage sprzedaje. Mają wzmacniacze, odtwarzacze i coś tam jeszcze. Piękne maszynki kiedyś produkowano. Tak jakby projektanci coś z artystów mieli. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 @misiekx - oj Misiek, Misiek to trochę polezysz. Miałem podobnie przed kilku laty, a rok później druga noga. W dodatku biodro popękane. Teraz jest ok , ale przez cztery lata czułem skutki. Dobrze, ze znowu jesteś! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 @misiekx Michał, ale się cieszę, że wróciłeś! Brakowało tu Ciebie! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 3 minuty temu, Rega napisał: @misiekx - oj Misiek, Misiek to trochę polezysz. Miałem podobnie przed kilku laty, a rok później druga noga. W dodatku biodro popękane. Teraz jest ok , ale przez cztery lata czułem skutki. Dobrze, ze znowu jesteś! Cześć Roman. No to mamy podobnie, 23 października mam operację biodra. Endoproteza😀Będzie czas na pisanie na forum i muzykę. 😉 4 minuty temu, Rafał S napisał: @misiekx Michał, ale się cieszę, że wróciłeś! Brakowało tu Ciebie! Dziękuję za miłe słowa. Również się cieszę, że widzę starych ( nie o wiek chodzi) kolegów. PS. Mirek😉 Ładniejszy ocznie od Meridiana ale usznie niestety odstaje,stoi sobie u mnie i zbiera kurz. Mnie taki design z lat 80tych bardzo się podoba. Może to nostalgia za tym co - se nevrati. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 10 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 10 września 2023 21 minut temu, Artur Brol napisał: Piękne maszynki kiedyś produkowano. Tak jakby projektanci coś z artystów mieli. Właśnie z tego powodu szukam czegoś co poza dobrym dźwiękiem da mi frajdę dla oczu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 15 godzin temu, Rafał S napisał: Ładny, ale top loader, czyli wymaga trochę uwagi. Ja się zraziłem do tego typu konstrukcji. Jak się człowiek zamyśli, czy zagada z kimś i zapomni o docisku przy zmianie płyty, to może być nieciekawie. Parę razy zdarzyło mi się o tym zapomnieć gdy uruchamiałem dawno nieużywany CD lub transport. Nic się nie działo, nic nie wybuchło 😎 @misiekx fajnie że wróciłeś👍! A więc jednak są jakieś plusy problemów zdrowotnych i rekonwalescencji 😎 Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiekx Napisano 10 września 2023 Udostępnij Napisano 10 września 2023 ! A więc jednak są jakieś plusy problemów zdrowotnych i rekonwalescencji 😎 Siema Roman Dokładnie tak jak napisałeś 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 Przyglądam się temu Marantz CD - 73. Zaskakujące jak bardzo ceny mogą się różnić. W jednym miejscu ktoś wycenił £550 w innym € 3,999.00 Czy to jest sprzęt godny uwagi? https://www.ebay.co.uk/itm/126083614071?hash=item1d5b2b4577:g:iygAAOSw-u5k-iVl&amdata=enc%3AAQAIAAAAwMLU8mXt6M3PoE1jNmCvLWUbjbNbYMd7OQ2iCRZ7Tcl6g4pyfZBbeDMSfaJyNi0VHRdYk%2FGql8ylu1Q4GlkQYCg1QEO0NZqV9uVPwzNcyn21AZwtvMCYQnQkIzQ%2FYBP0IkSKGBDNGuVHY9fFsEFE7EzVQsus8BZMJyYgB9XT5xdC%2BViNYmeAEXHHazdcHxBM%2Bt23XJBpkuw732ynOxEuBRRelMgxMBNlJgWItUvb9UH9FcgaM%2F1Tipn4JxZh%2BRT4%2Bg%3D%3D|tkp%3ABk9SR76xhO3PYg https://www.vintagechief.com/cd-players/marantz-cd-73-cd-player-21190 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 Dziękuję za wszystkie sugestie. Kupiłem Marantz CD - 73. Jeśli wtopiłem to dam znać. Mam jednak nadzieję, że będę zadowolony. @Asia nie ma różu ani cholernych drewienek Totalny prymityw. Za to frajda bo unikat 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Brol Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Ciekaw jestem za ile. Chyba nie ten za 4000?🤭 Też nie doszedłem jeszcze, skąd te różnice w cenach. Chyba że ten za 4ry jest mowiutki. Czekam na opinie. A w jakim stanie? To też ważne przy wycenie. Mnie się coś z góry ładowane - może nie marzy - ale chętnie bym , jak to ktoś określa, przytulił. Albo Accuphase DP65v lub 75. Jeśli dobrze pamiętam. Choć na tutaj załączonych zdjęciach są perełki, jak ta Yamaha z górą z drewna 😍. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 1 godzinę temu, Bebop napisał: Kupiłem Marantz CD - 73. Gratulacje Niech Ci dobrze służy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Gratulacje! W '83 mogłeś o takim tylko pomarzyć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 @Artur Brol zobacz ten. Po przeliczeniu ok 1200 zł bez wysyłki. https://www.dba.dk/cd-afspiller-rega-jupiter/id-1105462236/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Ładna maszyna 👌 @Rega . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 Nie gratulujcie jeszcze bo może okazać się szajs. Chociaż sprzedawca gwarantuje, że wszystko działa. Parę wiadomości było pisane. Po obejrzeniu filmu reduktora szumu trochę mi chęci odeszły i smutek ogarnął. No nic, jak mi się nie spodoba to pójdzie do piwnicy razem z B&W DM16. Zrobię taką kapsułę czasu i mini muzeum dla prawnuków Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Zbieraj, zbieraj, wypożyczę vana i przyjadę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 11 września 2023 Autor Udostępnij Napisano 11 września 2023 Chodź Aśka pojedziemy do piwniczki Romana najpierw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 września 2023 Udostępnij Napisano 11 września 2023 Spoko, zawiozę Cię, znam drogę 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts