Skocz do zawartości

Kino Domowe

Obraz i dźwięk (telewizory, projektory, amplitunery i wzmacniacze wielokanałowe, odtwarzacze DVD i BR, wielokanałowe zestawy kolumn, soundbary i projektory dźwięku, "naleśniki" - zestawy zintegrowane wszystko w jednym).

9 949 tematów w tym forum

• 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  1. Skladanie KD

• 0 odpowiedzi
    • 732 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  2. Ustawienia Pioneer MCACC

• 1 odpowiedź
    • 2,6k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  3. Wybór amplitunera.

• 18 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 13 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  4. Centrum multimedialne

• 2 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  5. Yamaha RX-A880 vs RX-A1080

• 6 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 690 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  6. filmy przez USB czy hdmi?

• 0 odpowiedzi
    • 986 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 590 wyświetleń
  7. Kino 3.1 do 6000zł

• 20 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 21 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć, mam problem z WIIMP Pro Ultra, nie chce mi się połączyć ze spotify, tidal bez problemów a spotify ma problem. Wimp podłączony kablem LAN. Ktoś ma rozwiązanie tego problemu może ?
    • Już raz się nie zasugerowałem i później żałowałem swojej decyzji  w zasadzie chodzi mi o to żeby z Waszą pomocą wybrać jakieś 2 lub 3 zestawy/urządzenia, które następnie będę mógł odsłuchać. Jestem już umówiony z jednym sprzedawcą, że będę mógł odsłuchać wybrane urządzenia w domu, a też nie chciałbym żeby byłoby to powyżej 3 zestawów ponieważ nie uważam to za rozsądne. Zdaje sobie sprawę, że finalna decyzja będzie należeć do mnie i mojego upodobania dźwiękowego ale proszę również o pomoc, żeby ktoś bardziej "w temacie" ode mnie pomógł mi wybrać urządzenia, które oferują brzmieniowo najwięcej w danym budżecie
    • Tak jak pisałem , Wiim niczym mnie specjalnie nie porwał. Kolumny "wstawały" wcześniej, ale poza tym niewiele. Przy braku korekcji dźwięku, czyli off , Sabaj grał lepiej,  tylko trzeba go mocniej rozkręcić. Nie potrzebuję  funkcji streamingowych i dlatego nie widzę sensu dopłaty do Wiim'a, która w kwestii samego zasilania prawdopodobnie nie oferuje nic więcej jak taka np. Aiyima . Audio Pro E.3 praktycznie grały tak samo, może wymagają mniej prądu. Sabaj ma 19V , a Aiyiama 36V , nie wiem ile Wiim. Jako, że dostaję co jakiś czas kupon zniżkowy w soundimports , chyba zaryzykuję ewentualny koszt zwrotu i wezmę Dayton Audio DTA-PRO. Mają porządny sprzęt, może i ten wzmak się sprawdzi.  
    • Ciekawe czy na fotelu, przed tv, grając w gry też 6 godzin. Czy może mniej😃
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...