Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 503 tematów w tym forum

1. AP Tempo III vs Canton RC-L

• 12 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Głośniki aktywne + subwoofer do TV

• 12 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,8k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  3. Topping DX3 Pro vs Topping D50s

• 12 odpowiedzi
    • 16,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 913 wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  4. Głośniki

• 12 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
  5. Yamaha kontra Panasonic

• 12 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
  6. zestaw do 4k, pokuj 19mkw

• 12 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 23,8k wyświetleń
  7. Dobre srereo

• 12 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 7,3k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Moment. Jakiś czas temu pisaliście z Witoldem, że Twój pokój miał spore problemy jeśli idzie o akustykę i stąd pomysł na buchardty. Coś się zmieniło od tamtego czasu? Nowe kolumny nie mają żadnych problemów w Twoim pomieszczeniu bez korekcji DSP?
    • Nie... Mam Onkyo RZ730 wspierające BT oraz Chromecast, czy Denona x4400 z BT. Chcę aby głośnik Googla puszczał muzykę przez te urządzenia. Niby mogę je wybrać jako te "do odtwarzania dźwięku", ale w praktyce i tak muzykę odtwarza głośnik, a nie amplituner 
    • A zapraszam zapraszam jak to w mojej 50 letniej willi wiesz parking jakiś tam jest 😉. Co do kolumn. Lakier dokładnie tu Porshe jest ma to plusy wiadomo jakość wykonania waw, głębia koloru i drobinki srebra wgłębi bajka, ale niestety naprawić drobne wady raczej niemożliwe. Z ciekawości patrzyłem dostanie takiego lakieru graniczy z cudem (trzeba by pewnie do producenta pisać).  To podstawowa wersja kolumn. Gniazda WBT, ale nie jakieś wybitnej jakości, zwrotnica w środku jak wyczytałem średnia, okablowanie mieć ofc. Dalej jak Witek piszesz jest lvl2 i signature. Zmiany w zwrotnicy, ale przede wszystkim okablowanie. Kondo kable to cena nie do akceptacji dla zwykłego zjadacza chleba (ciekawe ile mb potrzeba). Fajnie bo upgread można zrobić spokojnie we własnym zakresie ART pisze jasno co trzeba zrobić. Ale na wszystko przyjdzie czas.  I przyznam co do wyglądu. Na zdjęciu wyglądają znacznie gorzej niż w realu. Jak się na nie spojrzy widać klasę. 
    • Jakość nagrania standard Punk.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...