Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 083 tematów w tym forum

1. zestaw stereo do 6000zł.

• 24 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 829 wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  2. Zestaw za 10-15 k

• 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 947 wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
    • 166 odpowiedzi
    • 29,5k wyświetleń
    • 18 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 892 wyświetleń
  3. Zestaw Stereo

• 3 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 718 wyświetleń
  4. Ważne

• 1 odpowiedź
    • 564 wyświetleń
  5. DAC BT - komputer, TV

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 32,4k wyświetleń
    • 28 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 912 wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 641 wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  6. Jaki CD do Marantz PM14

• 0 odpowiedzi
    • 531 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tylko to. Nic więcej.  
    • Dzięki 👍
    • Witam.  Stoje przed wyborem subwoofera i jestem nieco w kropce. Pokój 27m2. Nie chce się rozpisywać z czym to ma grać, bo na razie kompletuję sprzęt i myślę, że jeszcze to trochę potrwa, przynajmniej do maja, aż będę miał większość. Stary sprzęt robił za duży jazgot i szukam czegoś co będzie miało sporo basu, ale nie zrobi mi kakofonii w pokoju. Wiadomo, że to kwestia również akustyki, ale to też z czasem będę ogarniał. Chiałbym, żeby ten sub załączał sie również jak słucham ciszej. Muzyka 70% Kino 30%, ale fajnie jaby sprawdzało się i w tym i tym (chyba że za dużo oczekuję). Wszytko będzie pracować w Stereo. Zastanawiam się nad 3 opcjami i chciałem zapytać Was, co byście wybrali z tych opcji: 1. REL T/9x 1szt. (5500zł/szt) (z czasem dokupić HT 1205) T/9 Ma fajne podłączenia, ale nie schodzi za nisko 2. REL HT 1205 MKII 1szt (3700zł/szt)(z czasem dokupić drugi) W internecie ma sporo dobrych opini również do stereo, ale słyszałem tez głosy osób zawiedzonych nim wględem serii T 3. SVS SB 2000 2szt. (2700zł/szt) dla mnie wielka niewiadoma, ale na start byłyby już dwa. Myślałem, żeby kupić T/9X a z czasm dokupić HT 1205 MKII ,żeby uzupełnił T9 w kinie, ale pojawiła się opcja 2x SVS SB 2000 i juz zgłupiałem. Tak jak pisałem wczesniej, zależy mi, aby subwoofer robił swoje również przy słuchaniu cicho muzyki, a nie tylko głośno. Jeżeli napisałem coś co się wyklucza to proszę o wyrozumiałość, bo jestem w temacie nieco zielony.
    • impedancja kolumn a wzmacniacz    Tak wpisz i miłej lektury 🙂
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...