Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 940 tematów w tym forum

1. podstawki /podkładki

• 10 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  2. Zestaw stereo ~3000 zł

• 10 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  3. Tanie stereo

• 10 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  4. Porównanie Audio Yamaha

• 10 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  5. Pomoc w doborze kolumn

• 10 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  6. Stereo,Kino domowe?

• 10 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  7. Pytanie

• 10 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  8. Zestaw 2.1 budżetowy

• 10 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ale dlaczego? Genelec czy Atc czy tez Dynaudio w wersjach pasive i activ, tez mozesz sobie pozyczyć do odsluchu i wyrobić sobie zdanie. Dokladnie tak jak kolumny domowe. Nie bedzie mistycznosci, bedziesz mial wyrobione zdanie i nie bedziesz pisał glupotek lub wydajemisię. Poddaję tez pod rozwagę wszystkim lajkujacym glupotki.   Subwoofery po drugim posiedzeniu ustawione. Żadna filozofia. Ktosie i osoby specjalizujace się w mi pomaganiu z mikrofonami, nie byly potrzebne. Złosliwcom zwracajacym uwagę, ze mam źle ustawione, bo na standach zapraszam na wycieczkę po rozum do glowy. Jeden wieczor na zapoznanie sie ze zwrotnicą i apką svs, jeden ranek na ustawienie całosci. Oczywiście mogę jeszcze zmienić miejsce ich pobytu ale narazie calkiem spoko to gra. No i jeszcze wiadomosć dla pomiarowcow :). Tak, zainstalowalem apkę z pomiarem i sprawdzilem. Żadnych wzbudzajacych się modow, Zbirow, dziur. Płasko jak na Mazowszu. 2 korekcje -4db na 42hz i +2db na 70hz. Jak na bas to bardzo delikatnie. Moze napiszę o szczegółach w stosownym watku.
    • @S!N! Nie muszę tracić czasu na zbędne odsłuchy, wolę posłuchać muzyki zamiast nieprzydatnych sprzętów. I co z tego, że słyszałeś więcej droższego sprzętu? Nic. Bo to Twoja, przydatna wyłącznie Tobie baza wiedzy. Dla mnie kompletnie bez znaczenia, bo nie uwzględnia moich potrzeb. @audiowit Sam czasem wyolbrzymiasz to co Ci w danym momencie pasuje. Żeby przekaz dotarł muszę go precyzyjnie zaadresować. Stąd dokładny wycinek wpisu, do którego się odnoszę. Bo kiedy cytuję cały wpis, to ludzie często rżną głupa, ignorują lub przeinaczają mój przekaz.      
    • Jednym z powodów że tunery Cyrus znajdują nabywców niezależnie od ich stanu może być to, że jeszcze nie słyszałem źle grającego tunera tej firmy 👍 Niezależnie czy będzie to najstarszy model czy najnowszy. Pozdrawiam 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...