Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 969 tematów w tym forum

• 25 odpowiedzi
    • 8,5k wyświetleń
  1. Nad c368 do Aurory?

• 4 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 16 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
  2. Używany wzmacniacz

• 3 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 9 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
  3. Co może pójść nie tak?

• 4 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  4. DX7 Pro + HD 660s

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  5. STEREO DO 2000zł

• 9 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 51 odpowiedzi
    • 12,1k wyświetleń
  6. Kościół i nagłośnienie

• 1 odpowiedź
    • 877 wyświetleń
  7. Zestaw stereo 8,5-9k

• 23 odpowiedzi
    • 4,1k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 995 wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 6k wyświetleń
  8. TV + konsola do grania. 1 2 3 4

• 98 odpowiedzi
    • 18,7k wyświetleń
    • 15 odpowiedzi
    • 7,4k wyświetleń
  9. Hifi do 5000

• 7 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1k wyświetleń
  10. Wybór kolumn

• 9 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Cześć, Przeskok pomiędzy słuchawkami za 500 i 1500 zł jest duży. Zważywszy, że model PX7s2e kosztował pierwotnie 1599 zł i był/jest w półce premium słuchawek wokółusznych. Rozumiem, że przekraczają założony budżet, ale gorąco Cię zachęcam aby dołożyć i aktualnie za 896 zł je sobie nabyć. https://www.tophifi.pl/sluchawki/sluchawki-z-redukcja-szumow/bowers-wilkins-px7-s2e.html   Informacyjnie, mamy raty 30x0% https://www.tophifi.pl/blog/post/raty-30-x-0-na-zakupy-powyzej-10-000-zl-pierwsza-zaplacisz-nawet-za-3-miesiace.html    
    • https://www.tophifi.pl/gramofony/gramofony/at-lp120x-czarny.html Najbardziej popularny gramofon Audio Technica LP120XUSB za 1121 pln!!!   https://www.tophifi.pl/stereo/wzmacniacze-zintegrowane/c338.html Najmniejszy Nadzik C338 również bardzo atrakcyjnie... 2299 pln!  
    • Hej ziomeczki i poziomeczki, ja nadal przy swoim ulubionym zestawie: Gato FM15+ TDAI 1120 - przestałem już dłuższy czas temu przerzucać sprzęt, a jedyne to co dochodzi i się zmienia, to kolekcja CD i VINYLI Kto śledził moje tematy, to pewnie też pamięta że kochałem swoje KEF R3 i ostatnio sobie pomyślałem że bym do nich wrócił - no ale za chiny nie oddam swoich GATO FM-15.  Mamy w planach nowe większe gniazdo rodzinne, i może wtedy właśnie dokupię sobie drugą parę kolumn R3 META.  Wciąż cieszę się z tego zestawu, pięknie gra: choć przez telefon tego się nie usłyszy Ale wyszedł nowy SOFT Lyndgdorfa, wow, w końcu coś na czasie, świetnie szybko i stabilnie się obsługuje, do tego wszytko łatwe i pod ręką i wygląda nowocześnie. Jak wrażenia u Was? mi się mega podoba, i fajnie że Lyngdorf dalej aktualizuje swoje stare urządzenia. Bo jak widać wyszło trochę  nowości, może ktoś słuchał? Jak myślicie, będę w brzmieniu jakieś różnice pomiędzy 1120 ? Bo kusi spróbować tego nowego 2210 ale cena trochę odstrasza :] 
    • Na jakiej podstawie twierdzisz, że te Neumanny to "referencja"? Bo mają dopisek pro? Bo ktoś używa ich w studio nagraniowym? A jeśli inni, w swoich studiach, używają Bowersów, Dynaudio czy Amphionów to ich dźwięk jest mnie referencyjny?  Nie znam tych Neumannów ani większości zestawów głośnikowych z rynku pro, ale domyślam się, że i one, podobnie jak i te z rynku konsumenckiego, posiadają, w zależności od producenta, swoją "sygnaturę" brzmienia. Fantastycznie, że jesteś fanem i posiadaczem takiego sprzętu, tyle, że jest to sprzęt dość niszowy a poza tym, jak wskazuje nazwa - przeznaczony GŁÓWNIE dla rynku pro. Jeśli ktoś świadomie wybiera takie systemy, ok. Ale jeśli ktoś w ten sam sposób wybiera system z rynku konsumenckiego, to w czym tkwi problem?  Nie wydaje mi się, żebyś był przedstawiciel firmy sprzedającej profesjonalne komponenty z rynku audio, ale upór z jakim je tu polecasz, jednak czasem na to wskazuje 😉.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...