Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 086 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  1. Wzmacniacz do 1500

• 5 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  2. Budżetowy sprzęt do pokoju

• 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,6k wyświetleń
  3. Kolumny SB-EH750

• 5 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  4. CD - Wielopłytowe

• 5 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  5. monitory

• 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  6. AE Aelite 3

• 5 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 5,5k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń
  7. Nastepca SU-V50.

• 5 odpowiedzi
    • 2,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 1k wyświetleń
  8. praca nad set up-em

• 5 odpowiedzi
    • 905 wyświetleń

• Ostatnie posty

• No właśnie... dobre pytanie. Też probowałem się czegoś dowiedzieć i cisza. Napisałem wczoraj rano do samego DALI tech supportu - chociaż wątpie aby odpisali to czego oczekuje. Właśnie stoje przed wyborem tak naprawdę między jednymi i drugimi. Mam suba, więc nie potrzebuje zejścia SONIKów - i tak bym musiał ucinać do conajmniej 50hz. Więc jeżeli są jakieś benefity Opticonów, to pójdę w nie... tylko jakie one są?!?! Głosniki wysokotonowe takie same. Jedyna różnica którą ja widze to to że w Opticonach 6 mk2, jeden gra niskie tony - do 800hz, drugi powyzej do 2200 W SONIKach, obydwa do 2300 Czy to słychać? Czy rozdzielenie ma sens? Czy są jeszcze jakieś inne elementy różniące te kolumny? Dopóki się nie wybiorę i nie posłucham to się nie dowiem co do brzmienia - to na pewno. Chociaż już na youtube "Elektropunkt" napisał że "nie słyszą różnicy w brzmieniu"
    • Podobny temat jest wrzucony. Te Audio Technica SP3X są faktycznie spoko. Słuchałem tego przelotem, w THF Łódź i się zdziwiłem jak ten mały wooferek pracował.
    • A ja wam zazdroszczę tego słuchania w robocie. Ja tylko spróbuję coś wlączyć i telefon co 10 minut. Nie da się tak... pracować :).
    • To nie dobroć na mojej twarzy , a śmiech przez łzy , że byłem takim idiotą i dałem sobie doczepić tą 20 -tkę Nie powiem , że jest łatwo się zmobilizować. Szczególnie jak w pierwszym okresie musisz przywyknąć do bólu całego ciała, a efektów wizualnych czy siłowych zero. Teraz też ten ból mi towarzyszy na co dzień , ale stał się jakoś bardziej przyjazny. Mówi mi , że coś dla siebie zrobiłem. A dziękuję.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...