Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 218 tematów w tym forum

1. kolumny JBL230

• 1 odpowiedź
    • 680 wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  2. Miniwieża do 500 zł

• 3 odpowiedzi
    • 5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  3. Który mikrofon?

• 0 odpowiedzi
    • 715 wyświetleń
  4. Prośba o opinię

• 1 odpowiedź
    • 927 wyświetleń
  5. Xavian vs S16hz

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 6,7k wyświetleń
    • 25 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
  6. Denon M38 + streaming?

• 0 odpowiedzi
    • 642 wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 668 wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  7. Dziwne Dzwięki z Suboffera

• 0 odpowiedzi
    • 778 wyświetleń
  8. System na poddaszu

• 6 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  9. Kilka porad

• 19 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  10. Jakość płyt cdrw Emtec

• 7 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 665 wyświetleń
  11. kolumna 25w na usb

• 0 odpowiedzi
    • 720 wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 4,2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 10,6k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 712 wyświetleń

• Ostatnie posty

• Fajna propozycja, takiej się nie spodziewałem  
    • Potwierdzę w kwestii kolumn Choć u mnie temat wyszedł z zupełnie innej strony. Kolumny stały na kolcach na podłodze i żona wspomniała, że wygląda to tak sobie. Zanabyłem więc zestaw używanych stopek od IsoAcoustics, wkręciłem i się lekko zdziwiłem. Kiedy jest muzyka w której woofer w moich zamkniętych kolumnach musi się trochę rozbująć bas jest nieco lepiej kontrolowany. Robiąc testy "fizyczne" słuchając tych samych utworów i trzymając palec na górze kolumny dało się też wyczuć delikatną różnicę. Jak duży to ma wpływ na brzmienie nie jestem w stanie opisać, ale napewno jakiś ma i do tego całkiem fajnie to wygląda
    • w kwestii ekranu i proja: moim zdaniem ekran koniecznie z napinaczami przy takiej przekątnej. ja mam kauber 122" ALR z napinaczami. Epson 7100 lub 9400 to bardzo dobry wybór w tym budżecie. Ja mam TW7100 i jest spoko. Co ważne - jest cichy a też mam go na półce, nad sofą. Przy projektorze ważne jest też jak pomalowane jest pomieszczenie. Wiadomo nie każdy może sobie pozwolić na czarną jaskinię ale warto w miarę możliwości iść w jakieś ciemniejsze kolory zwłaszcza po stronie ekranu. 
    • Michał, to tak nie dziala. Na sprzet typu Sabaj jest secyficzny rynek i specyficzny klient. Boom na AS szybka pilka, objawienie i za rok, poł roku nastepny boom, aferka na AS, jakis guru czy inny spec napisze, ze porownywal z dcs i nie slyszal roznicy...Zresztą za te pieniadze to rzeczywiscie chyba nie ma co dyskutować. No tak sabre pro za 3.7kzł to smiech na sali. Ale ktos tam nie uslyszy róznicy i Ci co chcą to uwierzą. Tak, sabre xpro to swietny sprzet i mozna budowac system na czyms takim. Ale Matrix chyba się jakos bardzo nie reklamuje.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...