Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 603 tematów w tym forum

• 5 odpowiedzi
    • 1,8k wyświetleń
  1. Mundialowy konkurs z S4Home

• 0 odpowiedzi
    • 784 wyświetleń
  2. Yamaha A-S301

• 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,5k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 976 wyświetleń
    • 32 odpowiedzi
    • 10,5k wyświetleń
  3. Za duże głośniki Magnat

• 12 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
    • 17 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
  4. marantz na8005

• 3 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  5. Wzmacniacz do jbl tlx 10 gi

• 0 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
  6. Zestaw stereo 2.0

• 8 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  7. AUX Bluetooth

• 0 odpowiedzi
    • 938 wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 4,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 936 wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  8. Onkyo TX-8150

• 6 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  9. Stereo z sufitu

• 5 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
  10. Kolumny do 2000zł

• 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  11. Pomoc w zakupie sprzętu

• 4 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 19 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń
  12. Proszę o szybką pomoc

• 9 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
  13. głośnik blutu

• 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Może potrzebujesz dwóch zestawów? Jeden do sluchania rozrywkowego, drugi do bardziej zaangażowanego.
    • Różne osoby opiszą Ci ten sam produkt inaczej bo słyszą i odbierają dźwięk inaczej, niż Ty. Jak sam nie posłuchasz to się nie dowiesz, więc zamiast czytać i tracić czas na forum, lepiej go spożytkuj w salonie na przetestowanie jak najwięcej kombinacji kolumn i wzmacniaczy. Jak masz dobrą akustykę w domu to i nawet może lepiej zagrać, niż w salonie - nie wszystkie salki mają dobrą adaptację.
    • Dopisz to listy BOSE QuietComfort Ultra Headphones wszelka regulacja jest tylko w prawej słuchawce.  Dźwięk immersyjny potrafi naśladować słuchanie jak z głośników a po Bluetooth grają jak po kablu. Żadnej kompresji czy braków. tylko trzeba delikatnie cofnąć niskie tony, bo tonowo zaburzają równowagę.
    • Ja jeszcze nie kupuje spokojnie. Możliwe że pojadę posłucham ale taka ciekawostka 3 różne osoby mi mówiły że przed zakupem było i słuchali sprzętu i ten co wybrali to brzmiał super w sklepie a gdy podłączyli go w domu to nie było to gral w ogóle inaczej. Na pewno to znacie. Więc jak już coś wolałbym u siebie w domu odsłuchać.  Nie nikt nie ma wybrać za mnie. Tak tylko ogólnie mówię jak wygląda sytuacja. Na pewno wybiorę sam. Ale lubię poczytać różne opinie ludzi. Popatrzeć i poczytać o takich rzeczach jak na przykład mi ktoś taki set złożył. A dlatego tak dużo pytam o dźwięk itp. Bo przecież dany sprzęt ma swoją jakaś charakterystykę Ogólna którą można określić słowami i przekazać dalej Dużo mi już te forum rozjaśniło w głowie i tak najpierw byłem za ma silver 500 ake zrozumiałem że to nie dla mnie tak słuchałem ma bronze 500 i ma silver 100 i bardzo mi się podobał ich dźwięk oprócz bass bo on jest tragiczny ake reszta była ok i fajnie było słyszeć w piosence która dobrze znam nowe dźwięki, oddech wokalisty, drżenie jego głosu, dźwięk struny ale zrozumiałem że taki dźwięk jest dla mnie na chwilę fajny taki ostry bo zaraz mnie zmęczy tak chce to słyszeć ale inaczej bo słucham innej muzyki niż słuchałem testując te kolumny. I na codzień nie będzie to dla mnie dobre bo będzie denerwować. Muszę lubić bardziej miekki dźwięk bo polk audio mogę słuchać godzinami i mnie on nie męczy ale denerwuje że nie słyszę tego co jest naprawdę w danej piosence tylko stłumione dźwięki gitar itp. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...