Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 605 tematów w tym forum

1. Używane stereo do 800zł

• 3 odpowiedzi
    • 822 wyświetleń
    • 24 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  2. Kolumny do 400zł

• 12 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  3. Czym się różnią Cantony? 1 2

• 44 odpowiedzi
    • 25,6k wyświetleń
  4. Amplituner i Subwoofer

• 2 odpowiedzi
    • 2,2k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
  5. Wada na głośniku

• 5 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  6. Pytanie o typy głośników 1 2

• 26 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  7. Które kolumny wybrać

• 3 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
  8. Pomóż zrozumieć mój zestaw

• 14 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  9. Pierwszy zestaw - muzyka + film

• 4 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
  10. Amplituner sieciowy YAMAHA RN 602

• 7 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 11 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
  11. Wieża LG CM 2760 a 4 kolumny

• 4 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
  12. Denon DRA-F109 + DCD-F109 1 2 3 4 5

• 114 odpowiedzi
    • 21k wyświetleń
  13. Onkyo tx 8150 wymiana 1 2

• 36 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 30 odpowiedzi
    • 7,7k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
  14. Pomoc - stereo 1 2

• 33 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 940 wyświetleń
  15. Coś od Yamahy ?

• 10 odpowiedzi
    • 5,6k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Tzn? Uwielbiam naturalną górę taką jak została nagrana bez żadnych sztucznych podkoloryzowań.
    • Mały update: Przywróciłem tego Marantza do ustawień fabrycznych i zrobiłem od nowa konfigurację - teraz mogę powiedzieć że jestem naprawdę  zadowolony z tego sprzętu - zarówno w kwestii mocy co jakości dźwięku, głośności wystarcza mi max 70% przy czym problem nadmiernego grzania się też zniknął - nie wiem co tam było namieszane ale ktoś chyba przekombinował wcześniej z ustawieniami  fakt nie wspomniałem wcześniej o źródle - jest to karta dźwiękowa Asus Xonar DX podpięta kablem optycznym, wcześniej korzystałem wyłącznie z funkcji "pure direct" ale aktualnie odpowiada mi barwa Marantza Maudio domyślam się że nie jest to zestaw najwyższych lotów, jednak udało mi się je kiedyś nabyć za 300zł (cały komplet 5 sztuk) więc uważam że w tej cenie grają nieźle   Kwestia frontów: mam w okolicy do obejrzenia JBL Northridge E90 i JBL Northridge E80 - czy w kwocie do 1500zł da się kupić lepsze fronty? E80 ok 1000-1200
    • Jak na razie, to działania PiS przez ostatnie osiem lat ich rządów, w pełni wypełniają znamiona art. 128, a może i nawet art. 127, KK.   Art. 127. Zamach stanu § 1. Kto, mając na celu pozbawienie niepodległości, oderwanie części obszaru lub zmianę przemocą konstytucyjnego ustroju Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje w porozumieniu z innymi osobami działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności na czas nie krótszy od lat 10 albo karze dożywotniego pozbawienia wolności. § 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności od lat 3 do 20. Art. 128. Zamach na organ konstytucyjny RP § 1. Kto, w celu usunięcia przemocą konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podejmuje działalność zmierzającą bezpośrednio do urzeczywistnienia tego celu, podlega karze pozbawienia wolności od lat 3 do 20. § 2. Kto czyni przygotowania do popełnienia przestępstwa określonego w § 1, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5. § 3. Kto przemocą lub groźbą bezprawną wywiera wpływ na czynności urzędowe konstytucyjnego organu Rzeczypospolitej Polskiej, podlega karze pozbawienia wolności od roku do lat 10. I PO się o tym boleśnie przekona.  https://oko.press/newag-hakerzy-dragon-sector-pociagi-impuls
    • Też mam Yamaha A-S701 przy Oberonach 5 z kolei i po zabawach z Loudness i basem/treblami jest dużo lepiej, natomiast też mi brakuje mini/mini ciepełka. Yamaha jest taka mocno rockowa wg mnie i raczej pojaśnia niż przyciemnia dźwięk.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...