Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 646 tematów w tym forum

• 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
    • 37 odpowiedzi
    • 14,3k wyświetleń
  1. źródło do max 2000 pln

• 5 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
  2. Kolumny do 700zł

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
  3. Głośniki 2.0 do 500zł

• 6 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  4. Odtwarzac cd do Marantz PM6004

• 0 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 2,4k wyświetleń
  5. Polaris 120 vs Koda D 65 F

• 3 odpowiedzi
    • 4,5k wyświetleń
  6. Kolumny do 1000zł, pokój 11m

• 0 odpowiedzi
    • 1,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  7. Kolumny podłogowe proszę o pomoc 1 2 3

• 68 odpowiedzi
    • 17,6k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 6,4k wyświetleń
    • 20 odpowiedzi
    • 10,8k wyświetleń
  8. audio note m zero

• 2 odpowiedzi
    • 2,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
  9. Canton AS 85

• 2 odpowiedzi
    • 1,3k wyświetleń
  10. głośniki 5.1 a laptop

• 3 odpowiedzi
    • 2,9k wyświetleń
  11. Jaki wzmacniacz kupic?

• 0 odpowiedzi
    • 1,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Chyba nie ma za dużej różnicy w wielkości . Do strych kolumn pospawałem uchwyty to do nowych też mogę zrobić albo kupić więc front sobie jakoś zamontuje . Tylko maksymalny rozstaw to jest  a190 po zewnętrznej więc trochę słabo i wtedy były by na wysokości 1.30m . 2.7m rozstaw to by był jak bym zrobił pod sufitem ale tak pewnie nie można  a jak już to by musiały być pod kontem w dół . A ja podkreśla oglądam na wysokości 70cm 
    • Nawet jeśli to potrzeba ciągłego podpinania surroundów do belki celem podładowania to wg mnie słaba opcja. Poza tym JBL oferuje mniejszą możliwość ustawienia dźwięku niż Samsung czy Sony. Ogólnie szału nie ma chyba, że komus zależy tylko, żeby było dużo basu.
    • Jakie konkretnie były z nimi problemy? Bo osobiście tylko czytałem gdzieś, że w tych odłączanych satelitkach baterie padają. Ale ktos też wspomniał, że taką baterię można dokupić i łatwo wymienić.
    • To ja jeszcze wieczorkiem tak szybciutko kolejny ECM i ulubiony artysta 😉 Pat Metheny Group z albumem "Offramp" wydanym w 1982r. bodajże to ich trzeci album w kolejności.  Zresztą mój ulubiony,  chociaż pierwsze utwory troszkę efekciarskie za czym specjalnie nie przepadam, ale robi wrażenie kiedy jak w 1szym utworze perkusyjne przeszkadzajki (L i P) zwlaszcza te z lewej grają tak daleko, jakby ścian po bokach pokoju nie bylo 🤭 Podobnie glos żeński i męski w 3 utworze na początku  😉 No i kultowy drugi utwór  "Are You Going With Me" uwielbiany orzez fanów Pata Methenego, utwór ten zresztą pojawił sie na płycie z AMJ "Upojenie" do której też muszę przysiąść w tym tygodniu, mam dwie płyty Upojenie pierwsze wydanie i drugą reedycje z 2008r. Dobra, dość pitolenia ... 🤭    
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...