Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 713 tematów w tym forum

1. Głośniki do salonu

• 5 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,1k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 80 odpowiedzi
    • 18,2k wyświetleń
    • 0 odpowiedzi
    • 981 wyświetleń
  2. Jaki zestaw do pokoju 3.2x2.8

• 3 odpowiedzi
    • 1,4k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,7k wyświetleń
    • 5 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 1,5k wyświetleń
    • 22 odpowiedzi
    • 24,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 1,4k wyświetleń
  3. Sansui tu + au 3900

• 1 odpowiedź
    • 1,9k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 4,4k wyświetleń
  4. OVERLOAD !!!

• 12 odpowiedzi
    • 7,1k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  5. Wharfedale DS-1 - czy warto?

• 2 odpowiedzi
    • 2,3k wyświetleń
    • 87 odpowiedzi
    • 21,2k wyświetleń
  6. Budżetowy zestaw stereo

• 0 odpowiedzi
    • 1,2k wyświetleń
  7. uniwersalny zestaw stereo

• 2 odpowiedzi
    • 2k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 2,8k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  8. Zmiana wzmacniacza/kolumn

• 6 odpowiedzi
    • 2,1k wyświetleń
  9. Pytanie o kolumny 1 2

• 31 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,7k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Myślisz, że tylko z tobą piszą koledzy?   Nie wypowiadaj się za wszystkich i nie manipuluj, bo akurat jesteś w błędzie.    
    • Kolejna Twoja zagrywka, żeby skłócić ze sobą forumowiczów. Najpierw kombinowałeś jak Rafała na mnie napuścić ale się nie udało (Jacku, nawet na priv Rafał ze mną pisze  ) a teraz Il dottore z którym doszliśmy do porozumienia.  Widzisz, na tym polega cała Twoja działalność na forum. Nic tylo  mącić, podjudzać, wszczynać burdy. A po setnym banie najpierw siedzieć przez tydzień cicho na forum by po chwili znowu trollować w najlepsze, bo przecież jak 100 razy Ci na to pozwolono to i 101 raz przejdzie…    Wszyscy byli szczęśliwi jak odpoczywałeś na banie od forum. Ciekawe czy jutro Redakcja Audio pogłaszcze Cię po główce w nagrodę za dzisiejszy trolling. 
    • Wszystkich,  nie tylko dwóch.  Pisałem już, może nie zrozumiałeś, albo co gorsza wypierasz ten fakt, nie kazdy ma odwagę napisać wierz mi. Aoe jak juz przywołujesz redakcję @Redakcja AUDIO, czy Mariusza @MariuszZ to może powinni zająć się też tym wpisem. https://forum.audio.com.pl/topic/100880-spendor-gdzie-zacząć-żeby-doświadczyć-uroku-spendora/#findComment-730379   Pewno nie widzisz tonu z jakim odniosłeś się do @il Dottore  Nie wiem ile kolega ma lat, ale wiem ile masz Ty i chociaż wiek tu nie ma znaczenia, powinieneś grzecznie kolege przeprosić za ten tekst. Przecież sobie nie masz nic do zarzucenia, zatem twa "kultura osobista" podpowiada pewno, abyś zebral sie na ten ruch.  
    • Ja też czekam czy Redakcja Audio doceni Twój trolling. Tak po męsku doceni. Nas to znaczy dwóch forumowych trolli. Jacku, dwa trole to nie całe forum. Swoje fantazje  zostaw na jutro, gdy zajrzy tu moderacja.          I tak na koniec ciekawostka dla tych co wiedzą, że tani wzmacniacz nie zagra.  Mariusz (Moderator) słucha  na kultowych „Klipszach” oraz „Bifrostach” z topowymi, drogimi przetwornikami wykorzystując do tego tani model Hegla (według  osób mi tu doradzających to największe gówno w audio) i na taniej polskiej lampce a nie „Jadisie” i jakoś jak napisze swoje wrażenia to same lajki lecą od osób, którym Hegel i budżetowe wzmacniacze nie grają z wysokiej klasy głośnikami.  WTF??  Dobranoc. 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...