Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

17 653 tematów w tym forum

• 16 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
  1. Zestaw stereo używany... 1 2

• 25 odpowiedzi
    • 11,3k wyświetleń
    • 6 odpowiedzi
    • 9,4k wyświetleń
    • 66 odpowiedzi
    • 24,4k wyświetleń
  2. Systemy Bezprzewodowe Audio

• 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 31 odpowiedzi
    • 13,6k wyświetleń
  3. mini-wieża do 300 zł

• 14 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
    • 12 odpowiedzi
    • 7k wyświetleń
  4. zestaw stereo - głośniki

• 5 odpowiedzi
    • 3,1k wyświetleń
  5. diamond 9.5

• 5 odpowiedzi
    • 2,6k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3k wyświetleń
  6. ZESTAW STEREO ok 1500zł 16m2

• 4 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
    • 50 odpowiedzi
    • 26k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  7. Tonsil Zeus + jakis wzmacniacz

• 9 odpowiedzi
    • 9,2k wyświetleń
  8. Wzmacniacz SONY TA-FE300R

• 2 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 7 odpowiedzi
    • 5,1k wyświetleń
  9. Głośniki w TV

• 2 odpowiedzi
    • 1,9k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 8,9k wyświetleń
  10. Jakie głosniki i amplituner??

• 1 odpowiedź
    • 1,2k wyświetleń
  11. Technics SB-T200

• 11 odpowiedzi
    • 5,7k wyświetleń
    • 10 odpowiedzi
    • 6,8k wyświetleń
  12. Kolumny

• 7 odpowiedzi
    • 3,3k wyświetleń
  13. Wzmacniacz i gramofon

• 2 odpowiedzi
    • 1,7k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 5,4k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Ostanio na moim LG 55 cali z dołożonym chińskim Ambilightem Govee T2 oglądałem z żoną Jurassic World: Rebirth (swoją drogą - świetny film!). No i żona, która Ambilight nienawidzi, kazała mi chińskie światełka wyłączyć. Wyłączyłem. Po chwili - kazała włączyć, bo jednak ze światełkami jakoś lepiej.   Tak, jak ja żałuję że te kilka lat temu nie kupiłem 65 cali.  Ale w moich warunkach lokalowych TV stoi naprzeciw okna i większy niż te moje 55 cali by nam blokował światło. Na szczęście na nowej chacie mam całą dużą ścianę do dyspozycji i 83 cale wejdą spokojnie, ale jak znam moją żonę, to i tak skończy się na max 77. Może to i lepiej, bo przecież jeszcze stereło musi wejść, kolumny po bokach, subwoofer, a jeszcze głośniczki do KD i amplituner... Jest tego trochę. Do tego nienawidzę, gdy ekran jest za wysoko, nie pojmuję wieszania TV pod sufitem i oglądania z zadartą głową. Do komfortowego i fizjologicznego oglądania środek ekranu ma być na wysokości wzroku siedzącego człowieka, podobnie jak tweetery kolumn stereo. W tej chwili szafkę RTV mam wysoką 45cm, akurat do 55 cali, ale do większego ekranu trzeba będzie kupić niższą. To akurat najmniejszy problem. 
    • Ciekawe propozycje 🙂 Przyznam, że cena tego SMSL-a faktycznie wygląda zachęcająco, ale nie jestem jeszcze do końca przekonany. Kojarzę tę markę głównie z reklam i trochę się zastanawiam, jak to faktycznie zagra w praktyce.   Co do streamera, to raczej nie będę nic kombinował – mam w szufladzie WIIM Pro+ i na moje potrzeby spokojnie wystarczy.
    • @fp74 cholera,słuszna uwaga z tą kreatywną arytmetyką,powinienem zsumować najpierw 😁. Widać oglądam za dużo programów społeczno-politycznych,a tam politykom zawsze inaczej wychodzi to liczenie, zależnie od opcji politycznej choć niby składniki te same, patrz np. budżet 😁 Piszę o tym w poście założycielskim Też nie mam i nie kupię 😁 Zagadkę dałeś dobrą,popytam wśród znajomych ,co by zrobili,a najpierw tę, która mnie sprowokowała do stworzenia wątku jak się obudzi 😁
    • R.I.P Jacek Śliwczyński były basista kultowego zespołu T.Love 
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...