Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

• Ostatnie posty

• Nie rozumiem o co ci chodzi?Możesz rozwinąć? Oczywiście ,że udało się dużo ,ale ciągle jest potencjał na więcej .Za pomocą minidsp nie zmniejszysz pogłosu.Jedynie możesz zciszyć problematyczne frekwencje ,co troche je utęperuje w pomieszczeniu i nie będą więcej dominować.Czwarty sub na pewno by dużo pomógł.Szczególnie ,że właśnie przy tych 70hz się trochę ciągnie...
    • Zgadzałoby się z tym co pokazałeś w pewnym przybliżeniu. Łatwiej byloby oceniać spektogram niż rolkę jednak. Jasne. Jutro 😁 Patrzę na 30Hz i widzę spore harmoniczne 60 i 90Hz. U Wojtka jest ich chyba mniej. 50 Hz wyglada dużo lepiej. To sygnał z samego suba czy plus lampowiec i kolumny? Warto sprawdzić samego suba i osobny pomiar razem z kolumnami czyli realnie wszystko. Jutro u siebie sprawdzę.  Pozdrawiam. 
    • rozważałem inne kierunki jednak ten co wybrałem pozwala mi ustawić kilka mebli, które będę potrzebował, ale dzięki za sugestie. Jeśli te głośniki inwall nie zwiększą hałasu w sąsiednich pokojach to faktycznie fajna opcja, bardzo ładnie to wygląda. Czy model KLIPSCH R-5502-W II na głośniki główne L R i centralny wystarczyłyby do tego pomieszczenia? Surroundy typu KLIPSCH R-3650-W II?
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...