Skocz do zawartości

Stereo

Wzmacniacze, przedwzmacniacze, końcówki mocy, amplitunery, odtwarzacze CD i plików, przetworniki, kolumny.

18 158 tematów w tym forum

1. Denony 500AE

• 4 odpowiedzi
    • 3,6k wyświetleń
    • 14 odpowiedzi
    • 7,5k wyświetleń
    • 3 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 4,3k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 8 odpowiedzi
    • 5,9k wyświetleń
  2. Densen Beat B100

• 4 odpowiedzi
    • 6,2k wyświetleń
  3. Focal Chorus 714

• 2 odpowiedzi
    • 3,2k wyświetleń
  4. Sonus Faber 30m2

• 9 odpowiedzi
    • 6,5k wyświetleń
  5. Najlepsza mini wieża

• 2 odpowiedzi
    • 7,6k wyświetleń
    • 4 odpowiedzi
    • 5,3k wyświetleń
  6. RLS Phobos

• 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
  7. ONKYO najgorsze.

• 5 odpowiedzi
    • 6,1k wyświetleń
  8. Mission

• 2 odpowiedzi
    • 3,8k wyświetleń
  9. NAD 325BEE

• 1 odpowiedź
    • 3,2k wyświetleń
  10. Końcówka XLR przez RCA

• 2 odpowiedzi
    • 3,9k wyświetleń
  11. Małe zapytanko ?

• 1 odpowiedź
    • 2,7k wyświetleń
  12. Szukam kolumn do Yamahy

• 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,6k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,8k wyświetleń
    • 2 odpowiedzi
    • 3,4k wyświetleń
    • 1 odpowiedź
    • 3,7k wyświetleń
  13. Kod do Arcama

• 1 odpowiedź
    • 2,8k wyświetleń
  14. Jakie kable do Denona 700?

• 1 odpowiedź
    • 3,1k wyświetleń

• Ostatnie posty

• Kupione już jakiś czas temu w 2021 r 3499 za parę warte każdej złotówki Teraz mam rozkminkę, mam fajne kolumny, wzmacniacz Audiolab 7000a, streamer Audiolab 7000n play i gramofon Regap1 Plus. mam spory zbiór płyt CD i zatstanawiam sie czy dokupić transport cd Audiolab 7000 cdt byłby cały komplet , z drugiej strony trochę mi szkoda wydać prawie 3 tysiące zł na cd bo wiem z przeszłości że mało słucham muzuki z cd . Poprzedni Onkyo c 7030 sprzedałem właśnie z powodu prawie "nieużywania"
    • @James74 a pozwól że zapytam za ile udało Ci się nabyć F501, ja za moje F502 podczas "wyprzedaży" poprzedniego dystrybutora dałem 4900 PLN za parę. no nie powiem robi wrażenie zarówno wizualne jak i muzyczne 🙂, chociaż to drugie ważniejsze. Klipsch-e też fajnie grały, nie żebym je krytykował tyle że trochę zaczęła mnie męczyć średnica i góra w ich wydaniu, w Fyne jest wszystko względem poprzedników bardziej wyważone, no i zdecydowanie fajniejsza stereofonia - może też lepiej zgrywają się z pomieszczeniem.
    • Tak jak pisałam, to będzie pierwszy gramofon, wykorzystywany amatorsko, ceny nie podałam bo totalnie się w tym nie orientuje. Czy za kwotę 1000-1200 jestem w stanie kupić coś co będzie ok? Mamy soundbar
    • W ostatnich dniach zjechało do mnie ze 20 plyt i mam czym się sycić 😁 no ale są pewne rytuały - niedziela z klasyką, sobota z nowościami strimingu... Więc sięgam po nowości i czasem to kicha, a czasem perełka. Wykonawczyni mi zupełnie nieznana ale gdy producentem jest Alfa Mist, to mamy świetną rekomendację, a poziom nadziei wędruje w górę! Wokal, któremu najbliżej do Eryki Badu, świetny muzycznie soul z delikatną nutą retro stylizacji ale zarazem bardzo świeżo brzmiący, świetne efekty elektroniki, dużo drobiazgów ale wokal na pierwszym planie, super to brzmi, chce się słuchać. I ładnie sobota się zaczęła 😉 EGO ELLA MAY - Good Intentions, 2026 Believe UK, striming.
  • Ostatnio poruszane tematy

• Utwórz nowe...