MMarek Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, MariuszZ napisał: Gryphon, ale chyba cały system 3mln. Oneiros Audio 3mln Karma Enigma Veyron 2D 1.8mln B&W Nautilius ? Goebel Divin Noblesse >1mln Kroma Maribel 1.8mln Rockport Technologies Lyra 1.2mln Było tego trochę 😎 Akurat przy Nautiliusach brak ceny. Nie wiem czy jest zasadnym abym wymieniał swoje B&W na ten model?😀 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Rok powstania 1993. Prawidłowa nazwa to chyba Nautilus a nie Nautilius. Czas oczekiwania na nową parę to 14 miesięcy. Coś wyjątkowego bez dwóch zdań. 1 Odpisz, cytując
soberowy Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, kaczadupa napisał: Za to Dystrybutor Dynaudio… w ciągu 15 minut rozmowy jakieś 20 razy usłyszałem, iż model BE to takie cudo, że jak już usłyszę to nie ma szans, że oddam. Przedstawiłeś im się? 😉 1 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Znają. ATC też znają. Zapytam szczęśliwców, którzy przystanęli przy najsłynniejszych „ślimakach”. Faktycznie słychać morza szum, znaczy grają tak jak wielką są legendą? Klasa brzmienie ? Odpisz, cytując
MMarek Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, kaczadupa napisał: Rok powstania 1993. Czas oczekiwania na nową parę to 14 miesięcy. Oczekiwanie 14 miesięcy to dla mnie za długo 😀 W jakim salonie w kraju można je posłuchać? Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, kaczadupa napisał: Znają. ATC też znają. Zapytam szczęśliwców, którzy przystanęli przy najsłynniejszych „ślimakach”. Faktycznie słychać morza szum, znaczy grają tak jak wielką są legendą? Klasa brzmienie ? Mnie, mimo kilku minut słuchania, na kolana nie powaliły. Wg mnie, niektóre, dużo tańsze kolumny, zagrały lepiej. Ale ja jestem stary i przygłuchy, więc nie przywiązywałbym do tej opinii zbyt dużej wagi. 3 Odpisz, cytując
kaczadupa Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MMarek napisał: W jakim salonie w kraju można je posłuchać? Marek, to chyba niemożliwe. Taka okazja jak w tym roku na AVS chyba szybko się już nie powtórzy. Odpisz, cytując
Chmarski Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu 33 minuty temu, kaczadupa napisał: Zapytam szczęśliwców, którzy przystanęli przy najsłynniejszych „ślimakach”. Faktycznie słychać morza szum, znaczy grają tak jak wielką są legendą? Klasa brzmienie ? Przystanąłem, ale jakiś gość akurat coś truł o nich czy przy nich..., więc poszedłem dalej. Potem wracając zajrzałem na chwilkę i coś tam grały, ale nie rzuciło mnie to na kolana. Ot grało. Zagrały jednak lepiej niż ich "kopia" w kształcie wielkich pomarańczowych gruszek, albo jakiegoś ufoludka czy ki diabeł wie czego. Tam bas się lał tak koszmarnie, że nie wytrzyymałem 5 sekund. 1 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu A ile te, bo nie byłem na AVS @soberowy Odpisz, cytując
Rafał S Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 5 godzin temu, majkel74 napisał: Dynaudio przygotowało salę i prezentację z rozmachem i profesjonalnie. Coś więcej? Słyszałeś może C20 BE? Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu Zaglądałem 3 razy w nadziei , że ich posłucham, ale niestety nie udało mi się trafić na ich występy. Grały najwyższe modele z serii Confidence i grały bardzo dobrze. Swoją ścieżką sala była chyba za duża dla 20BE. Odpisz, cytując
Recommended Posts