MariuszZ Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu Za karę słuchasz tydzień ATC, a na B&W tylko patrzysz 🤣 Moje wydumki czytaj z przymrużeniem oka zawsze. Ja tylko podgrzewam tematy. Nie mam ani doświadczenia, ani wiedzy żeby tworzyć opiniotwórcze treści. Miłego dnia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, MariuszZ napisał: Za karę słuchasz tydzień ATC, a na B&W tylko patrzysz Trafiłeś w punkt. A może od razu to czułeś. Mniejsza. Pozdrawiam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 12 godzin temu Udostępnij Napisano 12 godzin temu (edytowany) Tak wygląda taki wzmacniacz ATC. Ten jest chyba 3w1, więc o moduł większy. Edytowano 12 godzin temu przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 godziny temu Udostępnij Napisano 4 godziny temu (edytowany) Meridian już na stałe w mojej graciarni. Z nowym, oryginalnym laserem. Tu specjalne podziękowania dla naszego forumowego elektronika @elektron6. Edytowano 4 godziny temu przez Rega 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts