michaudio Napisano Niedziela o 16:27 Napisano Niedziela o 16:27 Mam tak samo... moja Mama miała akumulatorowe radio ładowane z USB z "szerokopasmowym" głośnikiem, o zawrotnej średnicy 40mm. Grało to tak ciepło i przyjemnie, że do dziś nie mogę się od tego brzmienia uwolnić... 2 Odpisz, cytując
tomek4446 Napisano Niedziela o 16:43 Napisano Niedziela o 16:43 8 minut temu, michaudio napisał: Grało to tak ciepło i przyjemnie, że do dziś nie mogę się od tego brzmienia uwolnić... Pod względem funkcjonalności naprawdę bez zarzutu. Płynna regulacja głośności , łapanie częstotliwości bez zarzutu , wszystko śmiga idealnie. Wysokie nie kłują , bas się nie wzbudza i to bez DSP , normalnie hi -end 1 2 Odpisz, cytując
terracan1929 Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu Dnia 7.09.2025 o 18:43, tomek4446 napisał: normalnie hi -end "No to po co przepłacać?" jak było w reklamie. Sprzedawaj co masz na szafce w salonie i rozkoszuj się super dźwiękiem i kupką kasiory na stole 1 Odpisz, cytując
Rega Napisano 5 godzin temu Napisano 5 godzin temu (edytowany) Dnia 7.09.2025 o 18:27, michaudio napisał: moja Mama miała akumulatorowe radio ładowane z USB z "szerokopasmowym" głośnikiem, A moja mama miała patefon nakręcany korbą. Wymienne igły były grubości igieł od maszyny do szycia. Całe szczęście, że uwolniłem się od tego brzmienia🙂. Edytowano 5 godzin temu przez Rega Odpisz, cytując
Nowy75 Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Kupiłem radyjko Blaupunkta, żeby Lepsza Połowa wybierając garderobę do pracy miała podawaną na bieżąco godzinę i prognozę pogody. Sprzęt ma wszystkie zalety ,o których pisze @tomek4446, oprócz stereofonii,dwa głośniki oddalone od siebie o jakieś 5 cm nie mogą jej wykreować 😁 Odpisz, cytując
pairtick Napisano 3 godziny temu Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Nowy75 napisał: oprócz stereofonii,dwa głośniki oddalone od siebie o jakieś 5 cm nie mogą jej wykreować 😁 Bo nie masz przycisku BAZA Odpisz, cytując
Recommended Posts