Adi777 Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 19 minut temu, J4Z napisał: Jeszcze tylko bębny, bas, mik i gramy. Ładny kącik sobie urządziłeś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 9 minut temu, muzofan napisał: Fajowy 😁. Szkoda że gadżet nie jest trochę większy. U mnie wersja 1:1 , chociaż w bieda wersji epipona z przed jakiś 20 lat 7 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Te drewienka, to najwyższy klocek ma ile 3cm, czy więcej? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Też tak myślę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 30 minut temu, J4Z napisał: ale jak coś poprawi to nie obrażę się. Oby nie popsuło. Ździebko pewno coś się zadzieje nie ma ch.... 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 na ścianie gdzie masz 1 odbicia pewnie coś da Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 @Arko55 Nie widzisz, że Adrian daje to na podłogę? 😆😆😆 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arko55 Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 Na podłodze też są jakieś odbicia no ale dywan już kupił 😐 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 3 lutego 2023 Udostępnij Napisano 3 lutego 2023 4 godziny temu, Kubakk napisał: U mnie wersja 1:1 , chociaż w bieda wersji epipona z przed jakiś 20 lat A tam bieda wersja. Epi to epi, a nie tam jakiś Gibson. Ja mam LP i jest git :) 8 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 14 godzin temu, J4Z napisał: A no i trochę zmian się szykuje. Mnie pierwsze co na myśl przyszło to żeby te malunki z pierwszej fotki na ustroje przenieść? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 13 godzin temu, nowy78 napisał: A tam bieda wersja. Epi to epi, a nie tam jakiś Gibson. Ja mam LP i jest git Kolega tez miał LesPaula ,ale w kolorze czerwono-zółtym , przyjemnie to brzmiało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 Nie, no mnie też nie. Niemniej widać fana żelaznej dziewicy Ale... Wykorzystać koństrukcję ustrojów... I obraz na ustroju w ten sposób że widać cały tylko kiedy siedzisz w punkcie odsłuchu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 Powoli kompletuję system "D". Do kupionych parę tygodni temu kolumn dziś doszedł wzmacniacz. Tylko jeszcze nie wiem, co będzie źródłem. Myślałem o mobilnym odtwarzaczu z USB DAC i WiFi w typie Fiio M6, ale ostatnio oferta na tego typu sprzęt zrobiła się jakaś skromna, a to co jest, jest strasznie drogie. 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 (edytowany) Co to za wzmacniacz, Jarosław? Edytowano 4 lutego 2023 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu cytować go w całości... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 9 kg, quasi dual mono, 2x100 W i z... pokrętłami. Chciałem kupić jakiegoś Chińczyka w klasie D, ale skubane nie mają regulatorów balansu. Wzmacniacz będzie używany z dwoma kompletami kolumn ustawionymi w różnych miejscach. W jednym zestawieniu kolumny będą stały niesymetrycznie (lewa przy ścianie) i bez balansu ani rusz. Inaczej scena mi ucieknie. Zresztą kupiłem używany w cenie Chińczyków, a wygląda nieporównanie poważniej i bardziej elegancko. 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 A marka to... 🙂? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 Takie hebelki ma tylko Yamaha;). Moja to A-S301. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 (edytowany) 44 minuty temu, Kraft napisał: Powoli kompletuję system "D". Do kupionych parę tygodni temu kolumn dziś doszedł wzmacniacz. Tylko jeszcze nie wiem, co będzie źródłem. Myślałem o mobilnym odtwarzaczu z USB DAC i WiFi w typie Fiio M6, ale ostatnio oferta na tego typu sprzęt zrobiła się jakaś skromna, a to co jest, jest strasznie drogie. Unitra WS 315 bez dwu pokrętełek "D edit: Chińczycy zrzynają od nas... za stary jestem więcej nie będę Edytowano 4 lutego 2023 przez gienas dopisek Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 36 minut temu, gienas napisał: Unitra WS 315 bez dwu pokrętełek "D Podobny (sprawny) stoi u mnie w garażu i nie ma przeznaczenia😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 Panowie, proszę. W Unitrze te płaskie to nie są regulatory, jak w Yamasze, tylko przyciski. Z czym do ludu?;) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 @KraftNo, przecież wiadomo - beka. Trzeba Kolegę trochę ściągnąć z obłoków😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 (edytowany) 52 minuty temu, gienas napisał: Chińczycy zrzynają od nas... za stary jestem więcej nie będę Jak już to Japończycy. I raczej na odwrót (u Yamahy to początek lat 70-tych). 13 minut temu, Rega napisał: Trzeba Kolegę trochę ściągnąć z obłoków😉 Kurde, jak dorobię boczki, to będzie wypisz wymaluj piękna A-S1000;) Edytowano 4 lutego 2023 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 4 lutego 2023 Udostępnij Napisano 4 lutego 2023 (edytowany) Jeśli chodzi o hebelki to lepiej działające i przyjemniejsze w dotyku i odczuciach sonicznych są te od Pioneera. mam skalę porównawczą. Naprawdę. PS Przepraszam za OT. Edytowano 4 lutego 2023 przez Rega 1 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 (edytowany) Dnia 30.01.2023 o 13:59, Asia napisał: Niewiele zmian - Arioso (niestety z usterką w trakcie diagnozy), Haiku Bright z nowymi lampkami, EV Gamma, Bluesound node i NAD1050. No to wracamy z nowymi lampami sterującymi NOS RCA 6SN7 🙂. Edytowano 5 lutego 2023 przez Asia Dodaję zdjęcie dzienne 6 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Nowe lampy, a zdjęcie jakieś ciemne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts