KrólKiczu Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Przypomniał mi się taki wers z pewnej piosenki: "Kto najlepiej gra na wieśle...". Idealnie oddaje klimat rozmów na forum 🥰. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 25 minut temu, seba3002 napisał: Przypomniał mi się taki wers z pewnej piosenki: Seba, napisz lepiej, czy kupiłeś Gato, a jeśli tak, jak CI grają. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Seba i Gato? Hmmm 🤔🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 31 minut temu, Rafał S napisał: Seba, napisz lepiej, czy kupiłeś Gato, a jeśli tak, jak CI grają. Że od Mateuszka? No nie, to nie byłem ja 🙂. Ale przecież i tak wiadomo, że gato obok Kef-ów r3, ls50 i atc scm7 to najlepsze monitory pod słońcem 😉. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 :))) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 19 godzin temu, tomek4446 napisał: jak by zagrała stara elektronika z nowymi paczkami Aaaale, Ty nie masz nowych paczek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Trzeba tematu "co masz audiofilu w piwnicy" 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 @Kraft ja doceniam Twoją wysoką formę, oni czytają, ale nie pojmują 🤪. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 3 godziny temu, seba3002 napisał: Ale przecież i tak wiadomo, że gato obok Kef-ów r3, ls50 i atc scm7 to najlepsze monitory pod słońcem Zapomniałeś o ATC sc150 😋 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 16 minut temu, marcinmarcin napisał: Zapomniałeś o ATC sc150 😋 Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 @seba3002 zapomniałeś o moich malutkich monitorach AMT je też proszę na listę najlepszych wciągnąć 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 12 minut temu, kaczadupa napisał: Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!. A już zaczynałem Cię lubić No, ale Ty początkujący jesteś , więc jeszcze nie wiesz Altec , mówi Ci to coś ? No może ex aequo z Electro Voice. A potem faktycznie, tak jak wymieniłeś 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 @Wing0A masz dowód w postaci zawodowej recenzji z odznaczeniem Hi End, że chcesz do najlepszych? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 1 godzinę temu, Asia napisał: Aaaale, Ty nie masz nowych paczek. Jeszcze Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Przed chwilą, kaczadupa napisał: @Wing0A masz dowód w postaci zawodowej recenzji z odznaczeniem Hi End, że chcesz do najlepszych? Kurde tu mnie masz. Muszę wysłać gdzieś na recenzję, ja nie umiu tak pisuć 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Nas nie oszukasz heh Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 2 minuty temu, Wing0 napisał: Muszę wysłać gdzieś na recenzję, ja nie umiu tak pisuć Ale EISA przynajmniej dostały ? Bo jak nie, to Michał proszę pisać w wątku dla początkujących 😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Nie bądź taki surowy dla Kolegi, wystarczy zdjęcie z którymś z guru świata audio dotykającym dłonią jego paczek. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 A mogę wysłać oplecione kablem odpowiedniej grubości ;). Śmiechy śmiechami ale nie ma to jak monitory nawet te większe 😆 nie Tomku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 4 minuty temu, Wing0 napisał: Śmiechy śmiechami ale nie ma to jak monitory nawet te większe 😆 nie Tomku? W pełni się zgadzam. Podstawka to podstawka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 37 minut temu, tomek4446 napisał: Jeszcze Czy nie byłby społecznie użyteczny zwyczaj wpłaty np. 100 zł na szczytny cel przez każdego kto napisze: koniec drogi albo nic więcej nie kupuję? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Przed chwilą, Asia napisał: Czy nie byłby społecznie użyteczny zwyczaj wpłaty np. 100 zł na szczytny cel przez każdego kto napisze: koniec drogi albo nic więcej nie kupuję? Chcesz mnie zrujnować , czy jak ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Całkiem dobrze sobie radzisz w pojedynkę. No to powiedz: jak im na imię? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 3 minuty temu, Asia napisał: No to powiedz: jak im na imię? I to najlepsze , jeszcze nie wiem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts