Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
31 minut temu, Rafał S napisał:

Seba, napisz lepiej, czy kupiłeś Gato, a jeśli tak, jak CI grają. :) 

Że od Mateuszka? No nie, to nie byłem ja 🙂. Ale przecież i tak wiadomo, że gato obok Kef-ów r3, ls50 i atc scm7 to najlepsze monitory pod słońcem 😉.

Napisano
16 minut temu, marcinmarcin napisał:

Zapomniałeś o ATC sc150 😋

Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!.

Napisano
12 minut temu, kaczadupa napisał:

Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!.

A już zaczynałem Cię lubić :) 

No, ale Ty początkujący jesteś , więc jeszcze nie wiesz :) 

Altec , mówi Ci to coś ? No może ex aequo z Electro Voice. A potem faktycznie, tak jak wymieniłeś :) 

Napisano
Przed chwilą, kaczadupa napisał:

@Wing0A masz dowód w postaci zawodowej recenzji z odznaczeniem Hi End, że chcesz do najlepszych? ;)

Kurde tu mnie masz. Muszę wysłać gdzieś na recenzję, ja nie umiu tak pisuć

Napisano
37 minut temu, tomek4446 napisał:

Jeszcze :) 

Czy nie byłby społecznie użyteczny zwyczaj wpłaty np. 100 zł na szczytny cel przez każdego kto napisze: koniec drogi albo nic więcej nie kupuję?

Napisano
Przed chwilą, Asia napisał:

Czy nie byłby społecznie użyteczny zwyczaj wpłaty np. 100 zł na szczytny cel przez każdego kto napisze: koniec drogi albo nic więcej nie kupuję?

Chcesz mnie zrujnować , czy jak ? :)