Rega Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 @tomek4446 - a niedawno coś wspominałeś o tych https://www.googleadservices.com/pagead/aclk?sa=L&ai=DChcSEwjjsYGByIH9AhWWHhgKHVkHAMQYABAIGgJsZQ&ohost=www.google.com&cid=CAASJeRosE98OENbZHYAa9ayBDU3UtpuBQrab7SUYq3oE3gD2GYVJZ4&sig=AOD64_3oDCjKbNLb-AaHJb3rCpfOlmKzOQ&ctype=5&q=&ved=2ahUKEwj2vPuAyIH9AhViBxAIHQSLCTkQ9aACKAB6BAgEECs&adurl= Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 1 godzinę temu, kaczadupa napisał: Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!. Nie mogłeś zrobić mi dobrze po znajomości, wymieniając jeszcze B&W 705 Signature? 😀 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 5 minut temu, MMarek napisał: B&W 705 Signature Tu się wyłożą, może to wina Naima Uniti Nova a może paczek. Przykro mi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 30 minut temu, Rega napisał: a niedawno coś wspominałeś o tych Tak , ale zostanę jednak przy Usherach jako tyły w KD 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 2 godziny temu, kaczadupa napisał: Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!. Zapomniałeś o Kraftowych Meta, które pogoniły wszystko, co się rusza, a wspólnie z subem przesuwają nawet nieruchomości. 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Kraft się rozwija - niedawno twierdził, że nie potrzebuje basu. A tu sub??? No, no, no. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 3 godziny temu, kaczadupa napisał: Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!. Taaaa jasne... chciałbyś... 🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 (edytowany) Marantz, Bowers, Yamaha, a teraz KEF. Kolejna marka spalona na forum. Dobrze, że chociaż Dali się jakoś wyratowało (na razie). 8 minut temu, Rega napisał: Kraft się rozwija - niedawno twierdził, że nie potrzebuje basu. A tu sub??? No, no, no. Ale mam go tak cicho ustawionego, że nie jestem pewien czy gra. Wydaje mi się czasem, że tak (szczególnie, jak go dotknę ręką). Edytowano 6 lutego 2023 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 1 minutę temu, Kraft napisał: Dobrze, że chociaż Dali się jakoś wyratowało (na razie). Menuetów będziemy bronić jak niepodległości. Sam jestem fanem. Nastaw się raczej na ochronę Heco. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 @KraftJeszcze trochę i będzie grał głośniej😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 11 minut temu, Kraft napisał: le mam go tak cicho ustawionego, że nie jestem pewien czy gra. Z tyłu powinien być taki przewód zakończony wtyczką. To coś z bolcami włóż do gniazdka. Będzie lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 7 minut temu, Rafał S napisał: Menuetów będziemy bronić jak niepodległości. Sam jestem fanem. Nastaw się raczej na ochronę Heco. Mam jeszcze Concepty 20. Ale tu możecie mi nafikać, bo pewnie nikt ich nie słyszał. Tylko ja wiem, jak graja. A już na pewno, tylko ja wiem jak grają u mnie;) 1 minutę temu, tomek4446 napisał: Z tyłu powinien być taki przewód zakończony wtyczką. To coś z bolcami włóż do gniazdka. Będzie lepiej. Dziękuję Tomku. Wiem, że akurat na kablach się znasz. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 (edytowany) Jeteś pewny z tymi Conceptami???🤣 Zobacz co stało na podłodze , kiedy na standach były Corale. Cholera, tylko modelu nie pamiętam. W każdym razie zagrały bardzo cienko. Edytowano 6 lutego 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 4 minuty temu, Kraft napisał: Mam jeszcze Concepty 20. Ale tu możecie mi nafikać, bo pewnie nikt ich nie słyszał. Tylko ja wiem, jak graja. A już na pewno, tylko ja wiem jak grają u mnie;) Rozumiem, że masz je podłączone do dwonka do drzwi? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Muszę o to zapytać. Czy mamy tu kogoś z Harbethami? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Ja się przymierzałem, ale nie ma ich gdzie odsłuchać w okolicy. Może kiedyś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 19 minut temu, Kraft napisał: Dziękuję Tomku. Wiem, że akurat na kablach się znasz. Cała przyjemność po mojej stronie. Jak coś to służę pomocą Jarek , Roman / @Rega/ ma , lub miał wszystko. Nie podskoczymy 7 minut temu, kaczadupa napisał: Czy mamy tu kogoś z Harbethami? To te co nie załapały się nawet na listę @kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 19 minut temu, Rega napisał: Jeteś pewny z tymi Conceptami???🤣 Zobacz co stało na podłodze... Concept to popularna nazwa wśród kolumn. Ja mam zupełnie inne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 (edytowany) Tomek - nie żartuj! Herbatników nie mam. Ale miał je kolega o nicku Mario33lgw. Taki nick miał przynajmniej na Audiolubie w 2018 roku. Na Tym forum też był, ale nie wiem z jakim nickiem. PS Moje Concept to były Dali. Na głośnikach Vifa. Nieststy nie pamiętam modelu. Sprzedałem je w 2018 roku. Edytowano 6 lutego 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 Trochę smutno, nie mamy na forum Harbetha, pewnie też Spendora. Co to się porobiło... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 2 minuty temu, kaczadupa napisał: nie mamy na forum Harbetha, pewnie też Spendora. Co to się porobiło... Nie dziw się. To poważne Forum. Ludziska poszli o kilka klas wyżej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 lutego 2023 Udostępnij Napisano 6 lutego 2023 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Nie dziw się. To poważne Forum. Ludziska poszli o kilka klas wyżej. Pewnie celują w Rockporty 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 10 godzin temu, kaczadupa napisał: Trochę smutno, nie mamy na forum Harbetha, pewnie też Spendora. Co to się porobiło... @Nacomito ma Spendory Classic 2/3. Ostatnio się nie udziela, ale nie skreślajmy go. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 10 godzin temu, Amarok napisał: Pewnie celują w Rockporty Już dawno mówiłem , że w wątku " system dla początkującego" ,dolnym , minimalnym pułapem na start winien być : 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 7 lutego 2023 Udostępnij Napisano 7 lutego 2023 6 minut temu, tomek4446 napisał: Już dawno mówiłem , że w wątku " system dla początkującego" ,dolnym , minimalnym pułapem na start winien być : No to ja się jeszcze nie urodziłem, a wręcz nie ma mnie jeszcze planach 😜 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts