Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
1 godzinę temu, kaczadupa napisał:

Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!.

Nie mogłeś zrobić mi dobrze po znajomości,  wymieniając jeszcze B&W 705 Signature? 😀

Napisano
2 godziny temu, kaczadupa napisał:

Akurat 150 z dużą dozą prawdopodobieństwa jest najlepszą parą paczek na naszym forum. Potem długo, długo nic i mamy Kudosy i ProAc, a potem ATC scm7 i znowu długo, długo nic i cała reszta. No!.

Zapomniałeś o Kraftowych Meta, które pogoniły wszystko, co się rusza, a wspólnie z subem przesuwają nawet nieruchomości. ;)

Napisano
3 godziny temu, kaczadupa napisał:

Taaaa jasne... chciałbyś... 🤪

Napisano (edytowany)

Marantz, Bowers, Yamaha, a teraz KEF. Kolejna marka spalona na forum. Dobrze, że chociaż Dali się jakoś wyratowało (na razie).

8 minut temu, Rega napisał:

Kraft się rozwija - niedawno twierdził, że nie potrzebuje basu. A tu sub??? No, no, no.

Ale mam go tak cicho ustawionego, że nie jestem pewien czy gra. Wydaje mi się czasem, że tak (szczególnie, jak go dotknę ręką).

Edytowano przez Kraft
Napisano
7 minut temu, Rafał S napisał:

Menuetów będziemy bronić jak niepodległości. Sam jestem fanem. Nastaw się raczej na ochronę Heco. ;)

Mam jeszcze Concepty 20. Ale tu możecie mi nafikać, bo pewnie nikt ich nie słyszał. Tylko ja wiem, jak graja. A już na pewno, tylko ja wiem jak grają u mnie;)

1 minutę temu, tomek4446 napisał:

Z tyłu powinien być taki przewód zakończony wtyczką. To coś z bolcami włóż do gniazdka. Będzie lepiej. :) 

Dziękuję Tomku. Wiem, że akurat na kablach się znasz.

Napisano (edytowany)

Jeteś pewny z tymi Conceptami???🤣

Zobacz co stało na podłodze , kiedy na standach były Corale. Cholera, tylko modelu nie pamiętam. W każdym razie zagrały bardzo cienko.

20180917_171339.jpg

Edytowano przez Rega
Napisano
4 minuty temu, Kraft napisał:

Mam jeszcze Concepty 20. Ale tu możecie mi nafikać, bo pewnie nikt ich nie słyszał. Tylko ja wiem, jak graja. A już na pewno, tylko ja wiem jak grają u mnie;)

Rozumiem, że masz je podłączone do dwonka do drzwi?

Napisano
19 minut temu, Kraft napisał:

Dziękuję Tomku. Wiem, że akurat na kablach się znasz.

Cała przyjemność po mojej stronie. Jak coś to służę pomocą :) 

Jarek , Roman / @Rega/ ma , lub miał wszystko. Nie podskoczymy :) 

7 minut temu, kaczadupa napisał:

Czy mamy tu kogoś z Harbethami? 

To te co nie załapały się nawet na listę @kaczadupa

Napisano (edytowany)

Tomek - nie żartuj! Herbatników nie mam. Ale miał je  kolega o nicku Mario33lgw. Taki nick miał przynajmniej na Audiolubie w 2018 roku. Na Tym forum też był, ale nie wiem z jakim nickiem. 

PS Moje Concept to były Dali. Na głośnikach Vifa. Nieststy nie pamiętam modelu. Sprzedałem je w 2018 roku.

Edytowano przez Rega
Napisano
6 minut temu, tomek4446 napisał:

Już dawno mówiłem , że w wątku " system dla początkującego" ,dolnym , minimalnym pułapem na start winien być :

No to ja się jeszcze nie urodziłem, a wręcz nie ma mnie jeszcze planach 😜