Artur Brol Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Zmiany klimatyczne juz tak zaawansowane? Zyrafy w Polsce, na wolnosci? Dzieje sie😁 2 Odpisz, cytując
misiekx Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu @MMarekMasz rację, ale czytać mogę nie będąc członkiem audio forum a pisać nie będę mógł.....przynajmniej nie będzie korciło żeby odp😉 Szczerze to do niczego mi to w życiu nie jest potrzebne, zabiera tylko czas, który mogę lepiej spożytkować. I proszę o pełną nazwę - Kudowa Zdrój 😀 To nie jakaś Kudowa, tylko uzdrowisko u podnuża Gór Stołowych🤣 3 Odpisz, cytując
Vectorinni Napisano 1 godzinę temu Napisano 1 godzinę temu Piękna miejscowość i okolica. Jestem tam regularnie 1-2 w roku, a teraz będę w okolicy witał Nowy Rok. Na pewno do Kudowy-Zdrój będziemy wpadać na korytko. Mięsożercom polecam Wypasionego Woła🙂 3 Odpisz, cytując
majkel74 Napisano 31 minut temu Napisano 31 minut temu Kudowa Zdrój piękna, choć ja Polanicę szczególnie lubię 😊 Odpisz, cytując
Recommended Posts