Bahzell Napisano 22 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 22 czerwca 2022 Metallica Praga. Zobaczymy jak bedzie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 24 czerwca 2022 (edytowany) W najbliższy poniedziałek (27.06) o 19.00 w Latarni na Wenei w Gnieźnie koncert muzyki afrykańskiej w wykonaniu Hizbut Jamm. Ma być transowo! Serdecznie zapraszam. Wstęp wolny. Edytowano 24 czerwca 2022 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 26 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2022 Powyższy koncert się jednak nie odbędzie:( Rozchorował się jeden z artystów. Ale pewnie, co się odwlecze, to nie uciecze. Przyjadą w innym terminie. O czym nie omieszkam zawiadomić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 27 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2022 Ostatnimi czasy cosik bardziej mnie kręci muzyka live niż z pudełek. Za mną koncerty swigujących, energetycznych Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox, parę dni później Kings of Leon a przede mną już trochę spokojniej, ale nie mniej ekscytujący artyści jak Anna Maria Jopek i parę dni później miszczuniu Gregory Porter. Zastanawiam się jeszcze co by nie zakupić biletów na Aga Zaryan w Gdyni oraz Melody Gardot w Zabrzu. Sporo się dzieje, ale tez koszty są kosmiczne. Zobaczymy. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 lipca 2022 Dnia 27.06.2022 o 22:25, slaw0001 napisał: Zastanawiam się jeszcze co by nie zakupić biletów na Aga Zaryan w Gdyni oraz Melody Gardot w Zabrzu. Sporo się dzieje, ale tez koszty są kosmiczne. Zobaczymy. Póki co padło na podróż sentymentalną, czyli Simply Red w grudniu w Łodzi. Zobaczymy co "Rudy" ma jeszcze do zaoferowania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 14 lipca 2022 Udostępnij Napisano 14 lipca 2022 Właśnie wróciłem z Tauron Areny. Miodzio. Pearl Jam VID_20220714_213006.mp4 3 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 lipca 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 lipca 2022 A ktoś był na tegorocznym "pływającym" Openerze w Gdyni? Pozdrawiam PS. Ja nie byłem - stąd moje pytanie.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 29 lipca 2022 Udostępnij Napisano 29 lipca 2022 Coroczny festiwal jazzowy w Kołobrzegu. Skończył się Sunrise. Zaczyna się Sun Festiwal oczywiście Kołobrzeg (Podczele) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 19 godzin temu, MariuszZ napisał: Coroczny festiwal jazzowy w Kołobrzegu. No, jest kilka nazwisk. Z mniej znanych, ale wartych uwagi - Kajetan Galas na hammondzie w składzie TPQ. Kto wie, czy nie najciekawszy polski organista młodszego pokolenia. Wciąż pamiętam świetną płytę jego zespołu. Organ Spot. Przy okazji polecam ją wszystkim fanom tego instrumentu. Poza tym, Michał Sołtan znany z Imagination Quartet - tym razem już ze swoim "imiennym" zespołem i inną muzyką. Znam go wyłącznie jako gitarzystę - bardzo obiecującego - a tutaj już nie ogranicza się do jednego instrumentu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 3 września 2022 Udostępnij Napisano 3 września 2022 Dopiero się dowiedziałem Kredensy we Wrocku Koncert Creedence Clearwater Revival, który odbędzie się we Wrocławiu 4 września 2022 roku w Centrum Koncertowym A2 o 19;30 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Fragmencik z ekscytujących 1.5h z Leszkiem Możdżerem. Teatr Polski we Wro. VID20221118213212.mp4 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 24 listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 listopada 2022 https://www.tauronarenakrakow.pl/event/hans-zimmer-live/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 29 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2022 Dnia 10.07.2022 o 10:59, slaw0001 napisał: Póki co padło na podróż sentymentalną, czyli Simply Red w grudniu w Łodzi. Zobaczymy co "Rudy" ma jeszcze do zaoferowania. No i ma! "Rudy" i zespół w zaskakującej formie. Głos, energia, forma jakby czas był dla kompletnie obojętny. Trzy bisy. Koncert rewelacyjnie nagłośniony. Byłem zachwycony i chyba uznaję to póki co jako najlepszy koncert jaki widziałem ever, ale jestem świadomy, że niewiele jeszce widziałem a i pamięć nie ta 🤪 Next Basia Trzetrzelewska we Wro w styczniu i Robbie Williams (to dla żony 😜) w Krakowie w marcu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 30 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 30 grudnia 2022 Natalia Świerczyńska w roli Franka Sinatry. Potrzebowałem 2-3 utworów, by się przestawić/zaakceptować. Winter Songs w Filharmonia Bałtycka. Nagłośnienie kontrabasu, piano i dęciaków bardzo mi się podobało. Wokal niekiedy za głośno. Ostatni koncert dla mnie w tym roku. To rok niezwykle obfity w Live. Szczególnie panie Hania Rani, Gurevich, Stacey Kent i trzydniowy North Sea Jazz na długo pozostaną w mojej pamięci. Oby 2023 był nie mniej bogaty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Jeśli ktoś zainteresowany. North Sea Jazz w Rotterdam. Na Ahoy, wielkie centrum wystawowe, chyba na 4 kondygnacjach, święto muzyki. Sprzedaż biletów od kilku dni. Ja będę 7 i 8 lipiec. Czy zechciałabyś/chciałbyś na PW proszę o info. Fajnie, byłoby w naszym języku porozmawiać, napić się kawy, herbaty i posłuchać. Bilety jeszcze są/chyba. Rok temu byłoby już za późno. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 (edytowany) Marzę o tym od dawna, od czasu gdy zobaczyłam po raz pierwszy ten plakat Olbińskiego. A tu cała galeria 😍 https://www.northseajazz.com/en/gallery/artposters/ Edytowano 5 lutego 2023 przez Asia 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 47 minut temu, Asia napisał: od czasu gdy zobaczyłam po raz pierwszy ten plakat Olbińskiego. Właśnie go kupiłem. Zawiśnie na ścianie nad sprzętem. Jest niesamowicie oryginalny , dzięki za informacje. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 15 minut temu, tomek4446 napisał: Właśnie go kupiłem. Szybki jesteś 😃, z drugiej strony jak tu nie kupić coś takiego, co przykuwa wzrok. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 1 minutę temu, Amarok napisał: z drugiej strony jak tu nie kupić coś takiego, co przykuwa wzrok. Uwielbiam malarstwo , głównie surrealizm. Plakat to niesamowita dziedzina sztuki , na obrazie autor musi zawrzeć wiele elementów. Marketing , promocje, informacje i ......sztukę. P.S. projekt tego plakatu Olbińskiego na płótnie sprzedano za 110 000 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Mam na koncie podobny;) 5 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 1 minutę temu, Kraft napisał: Mam na koncie podobny;) I też za 110k. ........ Jarek , poznałem już próbkę Twojego talentu i chylę czoła. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 A co powiecie na gnieźnieński bigbit;) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 55 minut temu, tomek4446 napisał: Uwielbiam malarstwo , głównie surrealizm. Ja też. 30 lat temu. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 47 minut temu, Kraft napisał: Ja też. 30 lat temu. Autoportret ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 lutego 2023 Udostępnij Napisano 5 lutego 2023 Afterportret;) 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts