Chyba Miro 84 Napisano 12 lipca 2023 Udostępnij Napisano 12 lipca 2023 (edytowany) Jeszcze nigdy od kiedy tu jestem nie wylogowało mnie bez mojej wiedzy/zgody. Edytowano 12 lipca 2023 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 lipca 2023 Ech, wystarczy, że przez krótki czas przestanę krążyć po forum, a już mnie wyrzuca. Chyba mnie panel nie lubi A co do zgłaszanych przez Was problemów, powinno być już dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 lipca 2023 Udostępnij Napisano 13 lipca 2023 (edytowany) @Redakcja AUDIOOlu - a ja myslę, że jest odwrotnie - zbyt rzadko tu bywasz i dlatego. Musisz być obecna nieustannie😉. Pańskie oko ..... . Edytowano 13 lipca 2023 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 13 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 13 lipca 2023 @Rega Święta racja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 14 lipca 2023 Udostępnij Napisano 14 lipca 2023 12 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: A co do zgłaszanych przez Was problemów, powinno być już dobrze. Jest OK 👍🙂 U mnie wszystko działa poprawnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 14 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 14 lipca 2023 Cieszę się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 15 lipca 2023 Udostępnij Napisano 15 lipca 2023 Jak zgłaszacie błąd podajcie proszę system, telefon, aplikacje na której przeglądanie. Aplikacje mobilne to straszne gówno i rozwiązywanie problemów w nich to orka na ugorze. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 lipca 2023 Udostępnij Napisano 19 lipca 2023 @Redakcja AUDIO czyżby humor się skwasił? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 20 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 Bynajmniej! I mi taki komunikat czasem się pojawia, ale to zawsze chwilowe. Jeśli masz problem z logowaniem, napisz do mnie: aleksandra.bialas@audio.com.pl. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 Kurczę, jednak wygląda na to, że humor nas opuścił wraz z użytkownikiem J4Z i jego wszystkimi wpisami?! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 Też , macie jakieś słabe urządzenia. Ja tam bez problemu wchodzę na stronę Pentagonu i mogę tam wszystko (przeczytać)🤣 http://www.defense.gov/ 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 22 minuty temu, Asia napisał: humor nas opuścił Wątek "Humor...", który założył J4Z. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 Wątek humoru może dyrekcja z backupu przywrócić... Ale że J4Z się aż tak fochnął? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 2 godziny temu, Asia napisał: Kurczę, jednak wygląda na to, że humor nas opuścił wraz z użytkownikiem J4Z i jego wszystkimi wpisami?! Powiem szczerze, że nie spodziewałem się takiego kroku kolegi J4Z i do momentu 1 godzinę temu, gienas napisał: Wątek humoru może dyrekcja z backupu przywrócić... Przywrócenia go przez @Redakcja AUDIO założyłem kontynuację… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 Chyba Panowie nadinterpretujecie wydarzenia. Zaczekajmy na @Redakcja AUDIO. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 2 godziny temu, gienas napisał: Ale że J4Z się aż tak fochnął? A to nie widziałeś jego ostatniego wpisu? "Gówno obsługa i gówno użytkownicy". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 20 lipca 2023 Udostępnij Napisano 20 lipca 2023 Nie siedzę na forum non stop to mi umkło Cóż... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 21 lipca 2023 Autor Udostępnij Napisano 21 lipca 2023 Teraz to mnie zamurowało. J4Z poprosił o usunięcie konta, jednak ja zawsze przerabiam profile na anonimowe, tak aby posty zostały, a nick widniał jako gość. Dowiem się, czy da się coś zrobić. Kiedyś niechcący usunęłam jakiś temat wraz z postami-spamami i chyba nie udało się tego cofnąć. Kurcze Zaraz to zgłoszę. ➡️ Czy jest ktoś, kto wie, którego dnia w temacie Humor był dodany ostatni post? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 21 lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 lipca 2023 @Redakcja AUDIO ale czy komuś przeszkadzać bedzie jesli temat "humor" bedzie bez poprzednich postów? Myślę ze jesli juz musi być ten temat, to przeciez może zacząć sie od dziś. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 lipca 2023 5 godzin temu, Redakcja AUDIO napisał: Czy jest ktoś, kto wie, którego dnia w temacie Humor był dodany ostatni post? Wydaje mi się, że to był wpis @MarcKrawczyk chyba w poniedziałek 17.07 (że w życiu warto być systematycznym 😉). 4 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: @Redakcja AUDIO ale czy komuś przeszkadzać bedzie jesli temat "humor" bedzie bez poprzednich postów? Myślę ze jesli juz musi być ten temat, to przeciez może zacząć sie od dziś. To pomyśl jeszcze raz. Skoro Ciebie nie interesuje to po co zabierasz głos? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bebop Napisano 21 lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 lipca 2023 (edytowany) 48 minut temu, Asia napisał: 4 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: @Redakcja AUDIO ale czy komuś przeszkadzać bedzie jesli temat "humor" bedzie bez poprzednich postów? Myślę ze jesli juz musi być ten temat, to przeciez może zacząć sie od dziś. To pomyśl jeszcze raz. Skoro Ciebie nie interesuje to po co zabierasz głos? No właśnie, nie można tak . J4Z to jest/był ciekawy i wartościowy użytkownik tego forum, przynajmniej dla mnie. Pomijając ostatnią dyskusję o gumowych zaślepkach, pamietam J4Z sprzed lat kiedy gadaliśmy o innych rzeczach (wtedy byłem @JohnDoe) i zawsze przyjaźnie rozmawiałem z J4Z. Nie wiem co ostatnio nawywijał J4Z, nie jestem tu co dzień. Każdemu z nas zdarzają się trudne dni na forum ( i pewnie w życiu). @Chyba Miro 84 pomyśl spokojniej czasem. Edytowano 21 lipca 2023 przez Bebop Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 21 lipca 2023 Udostępnij Napisano 21 lipca 2023 6 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: @Redakcja AUDIO ale czy komuś przeszkadzać bedzie jesli temat "humor" bedzie bez poprzednich postów? Myślę ze jesli juz musi być ten temat, to przeciez może zacząć sie od dziś. 2 godziny temu, Asia napisał: To pomyśl jeszcze raz. Skoro Ciebie nie interesuje to po co zabierasz głos? 1 godzinę temu, Bebop napisał: No właśnie, nie można tak . J4Z to jest/był ciekawy i wartościowy użytkownik tego forum, przynajmniej dla mnie. Pomijając ostatnią dyskusję o gumowych zaślepkach, pamietam J4Z sprzed lat kiedy gadaliśmy o innych rzeczach (wtedy byłem @JohnDoe) i zawsze przyjaźnie rozmawiałem z J4Z. Nie wiem co ostatnio nawywijał J4Z, nie jestem tu co dzień. Każdemu z nas zdarzają się trudne dni na forum ( i pewnie w życiu). @Chyba Miro 84 pomyśl spokojniej czasem. Odnoszę wrażenie ze sie nie rozumiemy. Nie piszę o @J4Z, tylko o temacie, ktory mozna kontynuować. W końcu to Tylko temat z dowcipami, chyba nikomu nie bedzie przykro że przepadło trochę memów itp. Zresztą zauważyłem właśnie że powstała kontynuacja "od zera". 2 godziny temu, Asia napisał: po co zabierasz głos? Chociażby dlatego ze jestem uzytkownikiem forum tak jak Ty. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 Niby tylko humor, ale było trochę fajnych żartów, szczególnie powiązanych z audio, wrzucanych przez Marcina. Zresztą tak jak napisałam, skoro pytamy o ten to chyba jakoś nam zależy? Ola nie bez powodu pozostawia wpisy osób, które już nie chciały mieć konta. Zniknięcie twórczości jednej osoby pociąga za sobą zniknięcie wpisów innych osób lub pozostają one bez kontekstu bo nie wiadomo o czym i do kogo ktoś pisze. A J4Z trochę wpisów popełnił. * Wątek o zaślepkach też zniknął 😉. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 Pousuwał swoje tematy, potem usunłą konto, dlatego taka sieczka wyszła... Szkoda bo faktycznie dyskusja w której brał udział traci kontekst -> dotyczy każdego kto usuwa swoje wpisy/tematy. 14 godzin temu, Asia napisał: To pomyśl jeszcze raz. Skoro Ciebie nie interesuje to po co zabierasz głos? Ale tu dlatego jest tak jest bo każdy kto nie wie ale się wypowie ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 22 lipca 2023 Udostępnij Napisano 22 lipca 2023 Oj zaszedł jakiś pomyłek 😊 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts