Rega Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Słuchając Equinoxe z winyla, moja niespełna roczna córka zasypiała. Bardzo chciała aby nakładać jej słuchawki. To był najlepszy sposób na uśpienie malucha. Ze słuchawkami zasypiała w ciągu 10 minut. Obecnie ma 37 lat i nieraz się z tego śmiejemy, ale JM Jarre bardzo lubi do teraz. Słuchu jej nie uszkodziłem, jeśli ktoś ciekawy😋. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 Mojego syna usypiał Bob Marley😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 jak mówimy o usypianiu dzieci to u mnie sprawdzał się Ten utwór pojawia się się do dzisiaj w życiu córki , choćby w czasie gdy wjechał tort na jej ślubie. Ja natomiast dostałem na gwiazdkę od dzieci stare wydanie vinyla i co święta leci Iron Maiden na równi z kolędami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 22 minuty temu, tomek4446 napisał: jak mówimy o usypianiu dzieci to u mnie sprawdzał się heh, ile paznokci zeszło żeby tego riffa się naumieć Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 1 września 2021 Udostępnij Napisano 1 września 2021 29 minut temu, marcinmarcin napisał: heh, ile paznokci zeszło żeby tego riffa się naumieć Oczywiście kostkując jak należy - tylko z góry Mimo wszystko riffy z tamtych lat, nawet te trudniejsze, szło ogarnąć przy odrobinie zaangażowania. Za to współczesny metal... Tylko dla gitarowych robotów Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 (edytowany) The Beatles już mi się "przejadł" natomiast w tym wykonaniu dla mnie rewelacja. Trzeba dodać, że jakość znakomita, oczywiście nie z Youtuba. Edytowano 2 września 2021 przez Marek Muszyński Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 i pani Beata piechotą będzie szła... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 To, że piechotą, to przy jej stanie konta raczej jej nie grozi. Mam natomiast nadzieję , że dostanie finansowo po d..ie ostro. To może jedynie poczuć jak nie będzie zapraszana na żadne koncerty, żadne TV wywiady i jej kawałki nie będą grane w radiach. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 @JaZz świetne , dotrwałem do 21 sek. pierwszego utworu Daj znać @nowy78 to chyba Piotra klimaty Ja z nowych mocniejszych utworów to raczej w tym kierunku Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 11 godzin temu, Marek Muszyński napisał: w tym wykonaniu dla mnie rewelacja. Marek , bardzo przyjemne granie , co prawda dwa razy podczas odsłuchu zasnąłem , ale to bardziej wina intensywności ostatnich dni niż płyty Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 Ten Fields to nic nadzwyczajnego, ale można posłuchać. Wczoraj natomiast słuchałem Passion and Warfare Steve Vai. Takiego onanizmu chyba jeszcze nie słyszałem wśród jakiegokolwiek gitarzysty - nie polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 września 2021 Udostępnij Napisano 2 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 (edytowany) 12 godzin temu, tomek4446 napisał: Marek , bardzo przyjemne granie , co prawda dwa razy podczas odsłuchu zasnąłem , ale to bardziej wina intensywności ostatnich dni niż płyty To ja nie napisałem, że to dla dziadków? Na młodzież może działać usypiająco Edytowano 3 września 2021 przez Marek Muszyński Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 i znowu się poczułem jakbym oglądał studio 2.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 1 godzinę temu, Marek Muszyński napisał: Na młodzież może działać usypiająco Właśnie mnie dowartościowałeś Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetbegie Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 @Rega @tomek4446 Mam podobną przygodę z moją niespełna roczną wtedy córką z tym, że chodzi raczej o wybudzanie. Mieszkaliśmy wtedy w kawalerce i jej łóżeczko stało przy jednej z kolumn. Spała więc chciałem sobie posłuchać muzyczki, byłem pewny, że słuchawki są wpięte. Ryknął Black Sabbath "Vol. 4". Żona chciała mnie rozsmarować na ścianie. Ale nie ma tego złego... Obecnie córka słucha różnej muzyki ale jej faworytem jest oczywiście Ozzy. Pierwszy taniec na weselu - "I Just Want You" Ozzy, suknia ślubna z dominującą czernią, żadnego disco polo (i o dziwo wszyscy się dobrze bawili - można!). I jeszcze coś, gdy wychodzili z kościoła organista grał "Always Look On The Bright Side Of Life" Monty Pythona. No duma mnie rozpiera do dziś😑 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 2 godziny temu, zetbegie napisał: No duma mnie rozpiera do dziś Nie chciałem tego pisać, ale jak zabrzmiał " The number of the beast " , to łezka się zakręciła i klata poszła do przodu. Fajnie , że dzieci w tak ważnych dla siebie dniach pamiętają o starym. Kurna , jakoś tak sentymentalnie się zrobiło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 4 minuty temu, tomek4446 napisał: " The number of the beast " Córka wybrała? Ja bym płakała jak bóbr. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zetbegie Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: łezka się zakręciła i klata poszła do przodu O to to. Też tak miałem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 na piąteczek coś skocznego od italiansdoitbetter dla fanów muppetów, czy dla fanów depeche mode też? no nie wiem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 (edytowany) 😁 Lubię ten kawałek , wogole pierwszą płytę z Vincem Clarkiem jeszcze 👍 Muppety również . Edytowano 3 września 2021 przez Dedal75 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 Bardzo przyjemne popowo-soulowe dźwięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 Dnia 2.09.2021 o 07:56, Marek Muszyński napisał: The Beatles już mi się "przejadł" natomiast w tym wykonaniu dla mnie rewelacja. Mnie też się podoba. Usiłuję sobie przypomnieć jak nazywa(ł) się gitarzysta, którego płyty często słuchał mój ojciec - covery na gitarze akustycznej. Na razie dziura w pamięci, a nasłuchałam się tego, tyle że wiele lat temu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 3 września 2021 Udostępnij Napisano 3 września 2021 (edytowany) W piątek na luzie A jeśli już mowa coverach....poniżej w rewelacyjnym wykonaniu 🙂 Edytowano 3 września 2021 przez Amarok Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 września 2021 Udostępnij Napisano 4 września 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts