Adi777 Napisano 5 października 2021 Udostępnij Napisano 5 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Zenka Martyniuka bym jednak oszczędził. I parę innych osób. Na przykład tych panów: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Ja mam tylko kilka kawałków które zdzierżę a reszta , daj spokój 🤪 . Pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Dnia 27.09.2021 o 10:52, Adi777 napisał: Świetny zespół, a ta płyta jest chyba moją ulubioną, aczkolwiek słuchałem tylko raz ich płyt, a dokładniej More Songs About Builings and Food, Fear of Music i Remain in Light. Wszystkie trzy bardzo dobre. ja chyba najbardziej lubię popową little creatures i live stop making sense Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 jaram się Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 2 tygodnie i dwa dni od dziś... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Też jestem ciekaw. Oby nie wyszło jak z Prometeuszem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 3 minuty temu, Rega napisał: Oby nie wyszło jak z Prometeuszem. A mi się Prometeusz podobał. Może i miał masę dziur w scenariuszu, ale wg mnie nadrabiał jakimś takim sentymentalno-melancholijnym klimatem 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Sam film nie był najgorszy. Przynajmniej technicznie. Jednak klimat w porównaniu z Obcym 8 pasażerem Nostromo - no wybacz, ale bez porównania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 1 minutę temu, Rega napisał: Sam film nie był najgorszy. Przynajmniej technicznie. Jednak klimat w porównaniu z Obcym 8 pasażerem Nostromo - no wybacz, ale bez porównania. Fakt, ale ta konfrontacja była z góry skazana na porażkę. Zderzasz się z czymś co jest "pomnikiem" wzorcem z sevres Przynajmniej lepiej to wyszło niż gniot mad max i blade runner (piszę o tych nowych opowieściach) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 Byłem nim (filmem) wtedy tak zafascynowany, że oglądałem dwa razy w ciągu dwóch kolejnych dni. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 1 minutę temu, Fafniak napisał: Przynajmniej lepiej to wyszło niż gniot mad max i blade runner (piszę o tych nowych opowieściach) A mi właśnie nowy blade runner też się podobał. No kuźwa, mało wymagający jestem. A jeśli chodzi o Obcego. "Jedynka" to wg mnie horror sf, natomiast Prometeusza ciężko sklasyfikować. Prawdopodobnie dlatego, że sam Scott nie bardzo wiedział, w którą stronę pójść. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 (edytowany) No to czekamy na Diunę. Ciekawe czy to będzie adaptacja jedynie pierwszej części czy coś więcej. Przepraszam za OT, ale temat Diuna i Obcy to mój konik😉. Edytowano 6 października 2021 przez Rega literówka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 23 minuty temu, seba3002 napisał: A mi właśnie nowy blade runner też się podobał. No kuźwa, mało wymagający jestem. Ludzie muszą się różnić , inaczej byłoby nudno. A subiektywny odbiór jest podstawą różnorodności sztuki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 A niby dlaczego mamy się śmiać ? Polecam dokument o tworzeniu pierwszego Bladerunner-a Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 6 października 2021 Udostępnij Napisano 6 października 2021 1 minutę temu, misiek x napisał: Tyle razy to tylko jakiś maniak albo ... Świr?....😀, żartuje. Obcego pierwszy raz widziałem, lepiej nie będę mówił kiedy bo bardzo dawno temu, ale utkwił w pamięci . Widziałem parę razy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 Geriatria z czasów gdy faceci nie śpiewali falsetem. Kop na dobry dzień Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 11 minut temu, Asia napisał: Geriatria z czasów gdy faceci nie śpiewali falsetem. Kop na dobry dzień @Asia, ale faceci śpiewali falsetem dużo, dużo przed tym, zanim springsteen został bossem🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 (edytowany) Wiedziałam, że zaraz się ktoś przyczepi. Lepiej posłuchaj Bossa. Przecież wiesz co miałam na myśli 😜. Edytowano 7 października 2021 przez Asia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 (edytowany) geriatryczny zestaw na dziś IMG_0962 3.HEIC Edytowano 7 października 2021 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 13 minut temu, Asia napisał: Lepiej posłuchaj Bossa. Bossa z E Street Band zawsze chętnie słuchamy. Szczególnie, jeśli dobrze słychać zespół (na nowszych studyjnych płytach różnie z tym bywało). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 18 minut temu, MarcKrawczyk napisał: geriatryczny zestaw na dziś IMG_0962 3.HEIC 1 MB · 3 downloads A na czym grasz? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 października 2021 Udostępnij Napisano 7 października 2021 A mnie ostatnio w ucho wpadł taki album. Szczególnie podoba mi się numer 8 🙃 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts