MarekPijowczyk Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 ja tam jestem w pracy i słucham tego https://www.youtube.com/watch?v=DL6lVkkvfkw&list=RDMM&index=17 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazghul Napisano 25 maja 2022 Udostępnij Napisano 25 maja 2022 Fajna też ostatnia płyta perkusja + gitara Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 26 maja 2022 Udostępnij Napisano 26 maja 2022 Dnia 21.05.2022 o 11:46, slaw0001 napisał: Tak sobie właśnie przesłuchuję gościa https://tidal.com/album/96848527 To mój ulubiony kawałek Steve'a: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 maja 2022 Udostępnij Napisano 26 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nazghul Napisano 26 maja 2022 Udostępnij Napisano 26 maja 2022 I cyk, puszczamy od nowa, świetne znalezisko 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 (edytowany) ktoś spodziewał się takiej nowości? @Kraft? https://www.youtube.com/watch?v=lgqcg9hYRLA Edytowano 27 maja 2022 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 28 minut temu, MarcKrawczyk napisał: ktoś spodziewał się takiej nowości? @Kraft? https://www.youtube.com/watch?v=lgqcg9hYRLA No nie spodziewałem się. Spróbuję odsłuchać całego albumu. Ale z duszą na ramieniu. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 (edytowany) Komuś przychodzi do głowy przypadek, żeby tego typu powrót okazał się choćby umiarkowanym sukcesem? Mi nie. Widać też po teledysku, że pieniędzy w ten projekt za bardzo nikt nie chce inwestować. Nie będzie promocji. Edytowano 27 maja 2022 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 w tym roku to już trzeci mi znany powrót dziadków... 1, Tears For Fears - The Tipping Point, chyba niezły sukces - https://www.billboard.com/music/chart-beat/tears-for-fears-tipping-point-number-one-debut-top-album-sales-chart-1235040212/ 2. Soft Cell - Happiness not Included, tu też wydaje się całkiem ok! - *Happiness not included is No. 7 in the official UK album charts! That’s Soft Cell’s highest chart position since ‘The Art Of Falling Apart’ in 1983. także tego... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 7 minut temu, MarcKrawczyk napisał: także tego... Tears For Fears w miarę regularnie wydawali dobre płyty, więc w ich przypadku to nie jest teleportacja z lat 80-tych. Soft Cell borę właśnie na warsztat. Zachęciłeś mnie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 (edytowany) @MarcKrawczyk "Happiness not Included" zaliczone. Almond dalej słabo śpiewa (jednak nie gorzej niż w latach 80-tych), ale dla mnie całość się broni. Udany powrót. Edytowano 27 maja 2022 przez Kraft 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 (edytowany) @J4ZU mnie dość mocno przed. Raczej nie lubię takiego ,,wypychania,, Wolę lekko cofnięte, np takie Edytowano 27 maja 2022 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pajto02 Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 Kolejna propozycja, poznana dzięki audycji P.Kaczkowskiego. Bardzo pozytywnie! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 (edytowany) 7 godzin temu, J4Z napisał: w którym miejscu jest u Was wokal? u mnie na większości kawałków jest dalej za kolumnami niż w tym utworze. wydaję mi się że niektóre systemy mogą ładnie wypychać przed kolumny Ten utwór jest tak nagrany. Tak jak na przykład na niektórych płytach A.M.J.Jopek albo wszystkich M. Czyżykiewicza. Mnie się to podoba. Widzę, że fajne monitory zwracają uwagę na "technikalia". I tak powinny grać. Edytowano 27 maja 2022 przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 coś polskiego... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Lubię takie kawałki , świetnie brzmią powyżej 80 db SPL Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Avishai Cohen to izraelski kontrabasista, którego dotychczas kojarzyłem z rasowym jazzowym trio. Ta płyta jest zupełnie inna, ale bardzo mi się podoba. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 28 maja 2022 Udostępnij Napisano 28 maja 2022 Ciekawe, do ilu Hz schodzi tutaj bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 maja 2022 Udostępnij Napisano 29 maja 2022 czterdzieści lat minęło jak jeden dzień... 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Wczoraj minęło 25 lat od śmierci Jeffa Buckleya Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 This mortal coil 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 19 godzin temu, J4Z napisał: Alicia Silverstone - jedna z miłości mojej młodości 😄 Mi się zawsze podobał teledysk do utworu Crazy. Jest na co popatrzeć 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 30 maja 2022 Udostępnij Napisano 30 maja 2022 Odnośnie Kate Bush, ponoć obecnie dkrycie małolatów 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts