gienas Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 32 minuty temu, J4Z napisał: Ja właśnie goszczę grateful dead. 🙂 I dlatego ten dział jest fenomenalny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tchocky Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 Fajna płyta wydana dokładnie 20 lat temu. Ta EP też dziś kończy 20 lat Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 2 godziny temu, J4Z napisał: Ja właśnie goszczę grateful dead. 🙂 Który album? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 4 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2022 3 godziny temu, J4Z napisał: @Adi777 a dla przyjemności Top Tracki z Tidal Właśnie leci nieremasterowany Brokedown Palace z 70go. Zadziwiające jak fajnie brzmi w porównaniu do wielu dzisiejszych realizacji. Niby banał, ale chyba nigdy nie przestanę się dziwić. Kiedyś bym nie uwierzył. Czy nie chodzi o jakieś prawa? Czyli o pieniądze ... Bo o nieremasterowany kawałek bardzo ciężko dziś. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2022 Zacząłem słuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 5 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2022 Czy tylko ja słyszę "mobiego" w pierwszym utworze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 5 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2022 37 minut temu, Fafniak napisał: Czy tylko ja słyszę "mobiego" w pierwszym utworze ? Nie tylko ty, ja również. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 5 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2022 Do poduchy. Intrygująca interpretacja tekstu Osieckiej. Groniec w szczytowej formie. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Smaczny album Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 A ja słuchajcie słucham dzisiaj podcastów https://www.youtube.com/watch?v=3K_uxtiqm2o&list=RDCMUChG0LkrYnK0ovcMoWnVVlbQ&index=14 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Yeah!!!!! https://www.antyradio.pl/Muzyka/Rock-News/Iga-Swiatek-zdradzila-tajemnice-swojego-sukcesu-sluchalam-Led-Zeppelin 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 3 minuty temu, Fafniak napisał: Yeah!!!!! Młoda, bogata, słucha Led Zeppelin. 😏 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 6 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 6 czerwca 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Dla mnie to poezja 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzesiek202 Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 (edytowany) 8 minut temu, Amarok napisał: Dla mnie to poezja Ale pierwsze nutki to Miasteczko Twin Peaks, nie? Edytowano 7 czerwca 2022 przez Grzesiek202 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Pierwsze 15 sekund zdecydowanie tak. 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Mam na playliście 🤭 👍👍👍👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekPijowczyk Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 A u mnie dzisiaj to Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, MarekPijowczyk napisał: A u mnie dzisiaj to Chodzi Ci pewnie o utwór 4:33 Johna Cage’a… Edytowano 7 czerwca 2022 przez sonique 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 tak mnie naszło po dzisiejszej wizycie na stacji benzynowej... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 @MarcKrawczyk - no i zgodnie z zaleceniami członków rządu, będziesz zbierał chrust😄. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Odnośnie chrustu...Led Zeppelin IV okładka 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 (edytowany) Takie sa cele i wytyczne ,,naszego,, rządu😆. A cenę węgla warunkują wynikiem wyborów🤣. Przepraszam z OT, ale trudno o większe ,,buractwo,, Ooooo , przepraszam - można jeszcze porównać z wypowiedzią dr entomologii, zwolennika szczawiu i mirabelek. Edytowano 7 czerwca 2022 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts