gienas Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 (edytowany) 22 godziny temu, Adi777 napisał: Tak się jakoś młodo poczułem dzięki Wam, Panowie @Rega, @gienas, @dorsz, @MarcKrawczyk 🤭 😁 Dziękuję, polecam się na przyszłosć Edytowano 19 listopada 2022 przez gienas Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Ostatnio niewiele słucham, ale jak włączam Radio Paradise World Eclectic to zawsze się trafi coś ciekawego/zaskakującego. Na przykład to: https://tidal.com/track/49912015 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 https://www.livingloud.com.au/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 I tak się sączy z głośnika… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 19 listopada 2022 Udostępnij Napisano 19 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 Piękna piosenka. Moje top 10. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 Coś lajtowego na niedzielne południe. PS Jako, iż od czwartku jestem sam na mieszkaniu, przeprowadziłem Edifiery do salonu. Znacznie przyjemniejszy odsłuch, gdy są rozmieszczone szerzej względem siebie i mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 Ja dziś spędzam czas z tą panią Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 13 godzin temu, dorsz napisał: Cold Chisel Tego lata do nich wróciłem. Świetna kapela. Wspaniały wokal Jimmy Barnesa, fajne riffy. I jak ładnie się odnajdują w różnych rytmach, nawet w reggae. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 A co myslicie o tym? Oczywiście POMIJAJĄC wszystkie upolitycznienia Watersa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 4 godziny temu, Rafał S napisał: Tego lata do nich wróciłem. Świetna kapela. Wspaniały wokal Jimmy Barnesa, fajne riffy. I jak ładnie się odnajdują w różnych rytmach, nawet w reggae. Sześć pierwszych płyt studyjnych z Prestwichem zremasterowano. 2 godziny temu, Rega napisał: A co myslicie o tym? Oczywiście POMIJAJĄC wszystkie upolitycznienia Watersa. Mnie już się nie podobało jak Waters zmienił wymowę The Wall koncertem w Berlinie, w 1990, właśnie ją upolitycznieniając. To się nie wypowiem. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciszyn11 Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 stare, ale jare. Świetna jakość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 Marek i Wacek Marek obchodzi dzisiaj 79 urodziny. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 20 listopada 2022 Udostępnij Napisano 20 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oin Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 @Oin Nie znam wielu prac Jespera Kyda, ale Blood Money i tak nic nie pobije Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonique Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 (edytowany) Czy klasycznie wykształcony pianista mający w swoim repertuarze utwory Bacha, Liszta, czy Ravela może zainteresować się „prostą” muzyką „dla ludu” stworzoną w przestarzałym i ograniczonym systemie tonalnym dur-moll? Czasem się to zdarza… W 2003 roku amerykański pianista klasyczny Christopher O’Riley nagrał album z utworami grupy Radiohead. Sam pomysł nie jest nowy nawet jeżeli zawęzimy zjawisko wyłącznie do samego Radiohead: wcześniej kilka ich utworów bardzo udanie zinterpretował chociażby jazzowy pianista Brad Mehldau. Lubię tę płytę. Fortepianowe interpretacje Christopher’a pozwalają wydobyć z utworów grupy dodatkowe emocje. W tym wykonaniu wiele utworów zyskuje, np. Airbag czy tytułowy True Love Waits. W Let Down natomiast artysta serwuje nam niesamowity climax. Polecam. True Love Waits: Christopher O'Riley Plays Radiohead Edytowano 21 listopada 2022 przez sonique 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 21 listopada 2022 Udostępnij Napisano 21 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 22 listopada 2022 Udostępnij Napisano 22 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 23 listopada 2022 Udostępnij Napisano 23 listopada 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moss Napisano 24 listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 listopada 2022 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 24 listopada 2022 Udostępnij Napisano 24 listopada 2022 A na dzis płyta 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts