tomek4446 Napisano 23 maja 2020 Udostępnij Napisano 23 maja 2020 Świetna realizacja , świetne zaznaczona lokalizacja instrumentów i fantastyczny vocal oraz gitara , jednym słowem warto I trochę inne spojrzenie na klasykę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 maja 2020 Udostępnij Napisano 30 maja 2020 The Naked & Famous - zespół z Nowej Zelandii , przyjemne brzmienia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pędrak Napisano 31 maja 2020 Udostępnij Napisano 31 maja 2020 Do "Amsterdam blue" (jakiś czas temu wrzucony tutaj) dokładam kolejny niezwykle klimatyczny kawałek Jona Hassella: Idealny na nocny odsłuch + słuchawki choć na kolumnach również brzmi zacnie😊 Kolejne cudowne muzyczne odczuwanie + widoki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2020 Dnia 18.05.2020 o 21:52, Karol64208 napisał: to czekamy na nowe radio "Nowy Świat" jednak zaufam obiektywizmowi Kuby, bo Mann to jakieś peowskie radio chyba niestety majstruje a co do trójki, to w myśl anegdoty Andrusa: "- czego się pan napije - kawy czy herbaty? - trochę tego, trochę tego" takie płyty przez weekend u mnie leciały... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 2 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2020 (edytowany) Ostatnio słucham tego. Przypomniało mi się z końca lat siedemdzisiątych ubiegłego wieku i ..... ,,chodzi za mną,, Tu w dwóch wersjach. Mnie lepiej ,,leży,, ta pierwsza. ktoś mógłby pomyśleć że to jakieś disco. Nic bardziej mylnego. Polecam. Edytowano 2 czerwca 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 2 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2020 Na deszczowy wieczór, czas na muzę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 3 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2020 Byłem w rozterce co dzisiaj przesłuchać i po kilku próbach wybrałem ten zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 10 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2020 Nikt nie słucha muzy. Moja propozycja na dzisiejszy wieczór Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 10 czerwca 2020 A ja na spokojnie - Malcolm McLaren i płyta "Paris" i najbardziej chyba znany utwór "Paris, Paris" zaśpiewanego wraz Catherine Deneuve Ma parę płyt na swoim koncie (nie wszystkie mi leżą - jak np. "Duck Rock"), ale "Paris" z 1984 czy z 1989 wraz z Boootzila Orchestra "Waltz Darling" już bardziej. W sam raz na deszczową środę przed świętem i długim weekendem 🙂 Pozdrawiam PS. Swoją drogą - dla niektórych jest chyba bardziej znany jako menadżer Sex Pistols. Albo z napisu na jego grobie (zmarł w 2010) ""Lepsza spektakularna porażka, niż umiarkowany sukces"" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 11 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2020 Dobra gitarka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 11 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 11 czerwca 2020 Przypadkowo odkryłem na yt i jestem juz jego fanem.... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 12 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2020 Dnia 10.06.2020 o 20:28, misiek x napisał: Właściwie to słuchasz tego samego co i ja. Pozdrawiam 10 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: jestem juz jego fanem.... nie powiem nie Wczorajszy wieczór spędziłem nieco poważniej, oczywiście wybiórczo potraktowałem niektóre utwory Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 12 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2020 Dnia 20.05.2020 o 16:54, Karol64208 napisał: Słuchałeś jego innych płytek, bo to na pewno znasz "Have a Cigar" grupy Pink Floyd z płyty Wish You Were Here. Nie, jeszcze nie słuchałem, ale zamierzam. ''Have a Cigar'' znam, ale średnio mi podchodzi, zresztą, tak jak cała płyta Wish You Were Here. Nigdy nie zrozumiem maksymalnych ocen dla tego albumu. Dobra płyta, ale czy wybitna? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 12 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 12 czerwca 2020 (edytowany) 3 godziny temu, Adi777 napisał: Dobra płyta, ale czy wybitna? o gustach się nie dyskutuje , dla mnie to nie tylko wartość pod względem artystycznym, ale i sentymentalna. Dzisiaj zasiadam wcześnie bo to co przygotowałem przypomnienie wspaniałej atmosfery koncertowej z grupą U2 i musi być głośniej tutaj fragment z koncertu i albumu. Polecam. a na desert, może to Nie potrzeba rekomendacji. Miłego słuchania Edytowano 12 czerwca 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2020 11 godzin temu, Karol64208 napisał: o gustach się nie dyskutuje Nie, nie, nie, i jeszcze raz, nie. Jak najbardziej się dyskutuje. Też kiedyś myślałem w ten sposób, ale w końcu dotarło do mnie, że to bzdura. Każdy ma prawo powiedzieć, co mu się podoba, a co nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 13 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 13 czerwca 2020 3 godziny temu, Adi777 napisał: Każdy ma prawo powiedzieć, co mu się podoba, a co nie. to nie chodzi o cenzurowanie, a prawo do własnego zdania czy upodobań-gustu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 14 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 14 czerwca 2020 A u mnie dziś od rana ,,przedpotopowe,, granie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 17 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2020 sam nie wiem, co mnie w tym fascynuje...chyba jakiś taki klimat twin peaks... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 19 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2020 Czas na muzykę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 26 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2020 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 26 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 26 czerwca 2020 A mnie naszło na wspominki i zrobiło się tak jakoś sentymentalnie , kurde byłem na tych koncertach : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 27 czerwca 2020 Bardzo fajna i ciekawa płyta, Lebowski - Cinematic Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 czerwca 2020 Udostępnij Napisano 29 czerwca 2020 (edytowany) "Roon Radio" czasem podpowie coś fajnego 🙂 Demians - Building an Empire Polecam całą płytę, jest w streamie Edytowano 29 czerwca 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 1 lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 lipca 2020 No ja lubię tą kobitę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 lipca 2020 Udostępnij Napisano 1 lipca 2020 (edytowany) Fafniak ....na koncertach krzyczysz więcej czaduu, szczotką ślad flamastra (zielonego audiofilskiego) trzesz.... cały Ty... (taki niewinny żarcik bez podtekstu ani ataku ) Widzę że za polskie starocia się wziąłeś do zabytkowych kolumienek. Lata 70/80 na całego tam masz. A ja dodam jeszcze jeden album Lebowski'ego gdyż od paru dni nie mogę się nasłuchać tego bandu. A w ogóle to nie wiem gdzie ja kurna byłem, że wcześniej tego nie znałem. Lebowski teraz wysokie miejsce u mnie zajął 🙂 Lebowski - Galactica Edytowano 1 lipca 2020 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts