MarcKrawczyk Napisano 15 września 2020 Udostępnij Napisano 15 września 2020 jak ma być przyjemnie i z wykopem, to nie może zabraknąć sióstr miłosierdzia... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 15 września 2020 Udostępnij Napisano 15 września 2020 21 godzin temu, Rega napisał: Knopfler jest dobry na przemyślenia. Zdecydowanie! U mnie dziś rządzi Penderecki w wykonaniu ASQ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 września 2020 Udostępnij Napisano 15 września 2020 (edytowany) A ja się polubiłem z "Close to the Edge" wiadomego zespołu. Tak, jak długo tego albumu nie lubiłem, tak teraz słucham prawie codziennie. Z drugiej strony, to chyba nigdy go do końca nie przesłuchałem w całości, także możliwe, że już wcześniej mógłby mi się spodobać, niemniej, zawsze mnie odpychał już na początku, wydawał się strasznie mechaniczny, aż nazbyt techniczny. Teraz, ode mnie mocne 8/10, może 8,5/10. Edytowano 15 września 2020 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 15 września 2020 Udostępnij Napisano 15 września 2020 (edytowany) Tak pod CCR (pewnie zaraz też poleci) iw trochę innej wersji Edytowano 15 września 2020 przez Bahzell Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 16 września 2020 Udostępnij Napisano 16 września 2020 u mnie cały czas rządzą lata 80-te, dziś nieco spokojniej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 września 2020 Udostępnij Napisano 17 września 2020 Nie liczac Watersa jeden z najlepszych przestrzennych utworów...... jednym słowem... magia! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 18 września 2020 Udostępnij Napisano 18 września 2020 Piątkowy przegląd wydawniczy na Qobuz https://postimg.cc/ftgg9vfD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 19 września 2020 Udostępnij Napisano 19 września 2020 Myślałem że dzisiaj juz nie posłucham, ale zrobiłem zastępcze zasilanie i działa Przygotowałem na dzisiaj 3 lp. i dla odminy zielona buteleczka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 20 września 2020 Udostępnij Napisano 20 września 2020 Dziś do posłuchania, a raczej przypomnienia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 20 września 2020 Udostępnij Napisano 20 września 2020 U mnie dziś leciało - Nina Simone - Sinnerman , trafiłem oglądając ów produkcję HBO (kiedyś grało się w fabularnego lovecrafta czyli zew cthulu) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 21 września 2020 Udostępnij Napisano 21 września 2020 niby postpanczury, a jakby madness, a tak naprawdę zdrowy rock'n'roll..... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 21 września 2020 Udostępnij Napisano 21 września 2020 Własnie otrzymałem potwierdzenie wysłania albumu 'Weltschmerz'. Przewidziana premiera 25.09, czy dojdzie wcześniej, zobaczymy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 23 września 2020 Udostępnij Napisano 23 września 2020 (edytowany) Właśnie przyniesiono mi nowy album FISH-a, przed-premierowo, dotrzymana obietnica. Na wieczór szklaneczka debowego trunku no i nowy album. Edytowano 23 września 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 września 2020 Udostępnij Napisano 24 września 2020 a dziś prosto z 16 miejsca najnowszego notowania 500 best albums magazynu rolling stone Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 24 września 2020 Udostępnij Napisano 24 września 2020 Dzisiaj jeszcze raz na spokojnie przesłucham album FISH-a i dla zmiany klimatu może, w sumie tradycyjnie 3 płytki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 25 września 2020 Udostępnij Napisano 25 września 2020 wczoraj były emocje piłkarskie to dziś takie mydło i powidło... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 25 września 2020 Udostępnij Napisano 25 września 2020 (edytowany) @MarcKrawczyk to faktycznie mydło i... czasami tez tak słucham i do tego mixuję CD z vinylami. Ale w dalszym ciągu jestem pod wrażenie albumu FISHa. Edytowano 25 września 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 25 września 2020 Udostępnij Napisano 25 września 2020 Dzisiaj idę na ostro będą 4 Lp Sióstr M.... @MarcKrawczyk przypomniałeś mi o nich, ale do tego ciężkiego wieczoru może trunek z wypalanych dębowych beczek, .....pasuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 poniedziałek nie taki blue, jak przygrywa new order... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 28 września 2020 Udostępnij Napisano 28 września 2020 Dziś, wyjątkowo nie z płyty, ale miłośnikom spokojniejszego metalu bardzo polecam. Przy najbliższej okazji kupie płytę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 29 września 2020 Udostępnij Napisano 29 września 2020 (edytowany) Na dzisiaj wybrałem 2 albumy. @Rega też poszukam vinyla, ciekawa propozycja Edytowano 29 września 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 wczoraj był miły wieczór z zegarmistrzem światła, a dziś posłucham dwóch płyt prince i nirvany, ciekawe, że z pierwszej 10 zestawienia magazynu rolling stone mam tylko te dwa tytuły... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 @MarcKrawczyk mam tego samego winyla prince-a , a prezentowaną nirvanę sprezentowałem kiedyś mamie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 Tydzień temu doszła do mnie dostawa starych wydań cd. Columbia, Warner, Blue Note. Dziś zaczynam rozrywkowo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 Co masz blue note-a? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts