audiowit Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 Np. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 jakoś na winylu go trawię ale nie jest to mój (na tę chwile/okres) mój ekhmm..faworyt A co jeszcze ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 (edytowany) Może to? Nie jestem fanem " kultowych" wytwórni. Ich silenie się na super brzmienie zniekształca dźwięk. Edytowano 30 września 2020 przez audiowit Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 🧐 Ciekawa sprawa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 (edytowany) Sonny i coltrane - niestety (dla mnie niestety) uprawiają coś co nazywam "menczeniem tromby"Wiem że to Tuzy ale jakos tak nie bałdzo. Choć pewnie znalazło by się kilka miłych dla ucha fragmentów/utworów (dobrze ze wczesniejsze dokonania są strawniejsze :):) Edytowano 30 września 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 30 września 2020 Udostępnij Napisano 30 września 2020 Natchnąłeś mnie Witku tym Rollinsem ;p Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 października 2020 Udostępnij Napisano 1 października 2020 @Kubakk polskie nagrania i biedronka rulez! a tak na poważnie wracając do nirvany, to zawsze ich słuchając wracam do płyty night time zespołu killing joke i nie chodzi mi tylko o skandal zapożyczenia nutek przez kurta (trochę zapłacił za ugodę przed sądem), ale to mocno niedoceniana, a przecież bardzo porządna muza... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 października 2020 Udostępnij Napisano 1 października 2020 (edytowany) Dzis winylowo. Elektronicznie i nastrojowo. Edytowano 1 października 2020 przez Rega Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 2 października 2020 Udostępnij Napisano 2 października 2020 Na dzisiejszy wieczór wybrałem 2 Lp i 1 album i będzie mix muzyczny .. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 3 października 2020 Udostępnij Napisano 3 października 2020 @misiek x możesz przeglądnąć moje wpisy w tym temacie, tam jest dużo takich propozycji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 3 października 2020 Udostępnij Napisano 3 października 2020 Dzisiaj postanowiłem odkurzyć mój CD Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 3 października 2020 Udostępnij Napisano 3 października 2020 (edytowany) 5 godzin temu, misiek x napisał: Panowie jakie płyty polecicie z grającym pierwsze "skrzypce" mocnym kontrabasem lub gitara basową ? Najlepiej bez ostrej łupanki ( mocnego rocka) to mam opanowane. Sorry że w tym temacie ,ale to chyba powiązane- Czego Słuchasz ? Pozdrawiam. Solowka ktora pozniej wchodzi to miód na uszy. "of course" mowa o gitarce chociaż perkursonalia tez niczego sobie.. jest to moj utwor "startowy" do cięższych brzmień Edytowano 3 października 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 października 2020 Udostępnij Napisano 3 października 2020 Aj tam... Bo nie ważne gdzie rasta dorasta Ważne aby odróżniał ziele od chwasta I z tym pozdrowieniem A potem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 3 października 2020 Udostępnij Napisano 3 października 2020 @audiowit dla mnie kwintesencja stylu Cure’ów to ten utwór, mrocznie z piękną linią melodyczną no i wokal 🤩 Przypomina mi się liceum..... Jak mawiał Muniek - „nostalgia to gówno” 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 października 2020 Udostępnij Napisano 4 października 2020 co do liceum, to stwierdziłem że ostatnio bardzo mało słucham polskiej muzyki, zupełnie odwrotnie niż wtedy, jak pomyślałem, tak zrobiłem, a żeby było bardziej hardkorowo wydostałem pudełko z singlami, no i nieźle się nachodziłem zmieniając płytki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 października 2020 Udostępnij Napisano 4 października 2020 Ale single mają swoją dodatkową ekhm... "magię" Zazdraszczam kolekcji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 4 października 2020 Udostępnij Napisano 4 października 2020 Dla tych co nie lubią krajowych wydawnictw Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 4 października 2020 Udostępnij Napisano 4 października 2020 U mnie dzisiaj byli Floydzi z ponadczasową The Wall. Zawsze jak słucham muzyki z czasów gdy byłem piękny i młody, to z jednej strony budzą się wspomnienia, a z drugiej pojawia świadomość cholernie szybko upływającego czasu... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 października 2020 Udostępnij Napisano 6 października 2020 (edytowany) czekając na Radio 357... Edytowano 6 października 2020 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 października 2020 Udostępnij Napisano 7 października 2020 smuteczek...RIP EDDIE... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bahzell Napisano 7 października 2020 Udostępnij Napisano 7 października 2020 Brass Against. Zaczęło się od coverów Rage Against na instrumenty dęte, ale im dalej w płyty tym więcej fajnych kawałków z coverami Tool włącznie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 7 października 2020 Udostępnij Napisano 7 października 2020 Ozzy - Live & Loud. https://www.youtube.com/watch?v=8d6AgoFStFQ&ab_channel=OzzyOsbourne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 7 października 2020 Udostępnij Napisano 7 października 2020 Gdyby się okazało że ktoś zbiera też nagrania z archiwum polskiego radia i ma je we wspólnym folderze a folder potrzebuje "okładki" To taką na szybko zrobiłem - trochę młotkiem i drutem ale w małym obrazku daje radę : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 A ponieważ kolejna paczuszka doszła Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 9 października 2020 Udostępnij Napisano 9 października 2020 (edytowany) @Fafniak ładna kolekcja i wytrawni wykonawcy. Natomiast moje dzisiejsze granie to 3 Lp odkurzone Edytowano 9 października 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts