Rega Napisano 31 października 2020 Udostępnij Napisano 31 października 2020 Ja też coś nowego (starego) dziś rozpakowałem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol64208 Napisano 1 listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 listopada 2020 (edytowany) Wczorajszy wieczór nie rozczarował mnie i wiem dlaczego nie słyszałem wszystkich nagrań z Davidem,, od początku obniżał poziom Pink Floyd. Zastanowię się co zrobić albumem, zapewne do zwrotu jutro., albo jeszcze raz przesłucham i podejmę wtedy decyzję. Ale na dzisiejszy wieczór zostawiłem do rozpakowania perełki, choć to dwa różne style, W wieczór będzie uczta i do tego z beczułki palonej napój Edytowano 1 listopada 2020 przez Karol64208 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 1 listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 listopada 2020 Dzis Knopfler Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MobyDick Napisano 1 listopada 2020 Udostępnij Napisano 1 listopada 2020 Po sobotniej premierze: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pavlov Paweł Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 listopada 2020 (edytowany) Edytowano 2 listopada 2020 przez Pavlov Paweł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 listopada 2020 Udostępnij Napisano 2 listopada 2020 dziś już grała jeszcze najnowsza dido, a teraz przede mną, jeszcze starzy wyjadacze... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 5 listopada 2020 Udostępnij Napisano 5 listopada 2020 Od kilku dni słucham w kółko płyty Waglewski Fisz Emade "Duchy ludzi i zwierzat". Genialne teksty, do tego niebanalnie zaśpiewane, ciekawe kompozycje i bardzo dobra realizacja. Płyta roku? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 6 listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 listopada 2020 (edytowany) Wychowałem sie miedzy innymi na Fisz-u właśnie, kiedy jego produkcje wypuszczał Asfalt Records. To były czasy. Prawie dwie dekady temu.... tutaj cos z dawnej twórczości czyli... "Czerwona sukienka" czasy gdy ten utwor leciał na kasecie w walkmanie... Warto zauważyć jak duże zmiany zaszły w sposobie przekazu i tresci muzycznych w tych latach. Edytowano 6 listopada 2020 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 listopada 2020 (edytowany) Absolutnie przeobłędny (tym bardziej dla tych co pamiętają wizualnie kawałki) https://open.spotify.com/album/4l0jCkNmqj0wijg9LlCKzf?si=O44gQPG9QEO1gXIOPJxG0g Dlaczego albumy na spotyfaju sie nie linkują ? Edytowano 6 listopada 2020 przez Fafniak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 6 listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 listopada 2020 Póżne popołudnie to polskie akcenty, natomiast wieczorem trochę mocniejsze uderzenie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 listopada 2020 to co ja źle robię ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 6 listopada 2020 Udostępnij Napisano 6 listopada 2020 ale kiedyś był taki obrazek który ty prezentujesz ale z podczepionym wewnątrz linkiem do spotyfaja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 dziś naszło mnie na takie zupełnie różne the best of... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Najpierw Vollenweider dla wyciszenia, a później ojciec i córka w podobnym repertuarze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Dnia 6.11.2020 o 16:33, Fafniak napisał: https://open.spotify.com/album/4l0jCkNmqj0wijg9LlCKzf?si=O44gQPG9QEO1gXIOPJxG0g Robi robotę taka muzyka na lampie , sing sing sing fajnie zrealizowane z podziałem instrumentów , trąbkowe , kontrabas - uderzenia przyjemne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Dnia 5.11.2020 o 20:07, Kraft napisał: Od kilku dni słucham w kółko płyty Waglewski Fisz Emade "Duchy ludzi i zwierzat". Genialne teksty, do tego niebanalnie zaśpiewane, ciekawe kompozycje i bardzo dobra realizacja. Płyta roku? Zajebista aranżacja 🙂 naprawdę dobrze zrobiona płyta. Ten kawałek dla mnie super 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Dnia 5.11.2020 o 19:07, Kraft napisał: Waglewski Fisz Emade "Duchy ludzi i zwierzat" Mnie też się podoba ta płyta, słuchałem już kilka razy. Zapomniałem podziękować Kraft 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 (edytowany) Już kiedyś pisałem, to jeden z najfajniejszych wątków tu na forum! Mnóstwo wspaniałej muzyki odkryłem dzięki niemu 🙂 Edytowano 7 listopada 2020 przez Inferno Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Ja to wybadałem ,że Fisz to syn Waglewskiego , nie wiedziałem , fiu fiu , a zawsze mi się Fisz kojarzył bardziej hip hopowo No wątek fajny bo zawsze można spojrzeć na coś nowego i część z tego Nam przypasuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stream Napisano 7 listopada 2020 Udostępnij Napisano 7 listopada 2020 Nie wiem, czy znacie to miejsce: https://ektoplazm.com/ Ambient, trans, downtempo i podobne klimaty. Można ściągnąć muzę za darmo. Ja tam odkryłem gościa o ksywce Globular i nawet kupiłem jego dwie płyty🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 może i waglewski fisz emade mają zadatki na płytę roku, ale dla mnie na razie odkryciem w 2020 jest bluszcz i jego album kresz, fantastyczne, że młodzi ludzie czerpią z klimatów ubiegłego wieku, też można popaść w nostalgię, ale taką bardziej rytmiczną... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 5 godzin temu, MarcKrawczyk napisał: bluszcz i jego album kresz Kolejny album do ulubionych. Bardzo fajne rytmiczne granie, gitara basowa, wszystko działa na wyobraźnię. Wszystkie utwory świetne a na końcu niespodzianka - Wyjątkowo Zimny Maj Dzięki Marc 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Inferno Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 No fajny dzięki 👍Ta Dacia z okładki dobrana idealnie do klimatu 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 Trochę Cohena w wykonaniu Zembatego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 8 listopada 2020 Udostępnij Napisano 8 listopada 2020 Kraftwerka minimum-maximum rozpie***la system. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts