Karol64208 Napisano 3 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 @tomek4446Bardzo prawdopodobne, ale i tak nowa wersja jest niedostępna, na pocieszenie Jak coś ciekawego znajdziesz to uzupełnij "czego słuchasz" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 3 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 3 stycznia 2021 umieszczam tutaj : https://tonskladowy.pl/artykuly/jak-wspierac-muzykow-podczas-pandemii/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 może i nostalgia to gówno, jak mawiał Muniek, ale nic nie poradzę, że dopadła mnie i nie chce puścić za sprawą albumu Kresz zespołu Bluszcz, jak dla mnie cudowne nowofalowo-popowe brzmienie rodem z lat 80-tych, klimat tych lat widać poczynając od bombowej okładki po nawiązania do Cure, Lady Pank, Beastie Boys w tekstach oraz na koniec wisienka na torcie (choć może to truskaweczka, jak mawiał pewien "komentator sportowy") - cover Maanamu, po prostu odkrycie, tudzież polska płyta roku! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 Tak jak zapowiedziałem , co pewien czas będę wrzucał propozycje z książki ' 1001 Albumów muzycznych'. Dzisiaj jestem już po czterech płytkach i to co zwróciło moją uwagę : Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 Bardzo cenię sobie muzykę filmową duetu Nick Cave & Warren Ellis. Czy ktoś ma namiary na ścieżkę z tureckiego filmu "Mustang" ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 Jest na Spotify , nagrać Ci mogę jedynie na kasetę magnetofonową. A jeszcze urzekła mnie płyta Dusty Springfield Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcos Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 Dzięki! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 6 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 7 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2021 dziś nieco jazzowo... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 8 stycznia 2021 Fajne fajne 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 ajjj tam... czad co sie zowie !!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 (edytowany) @Fafniak pokaż jakiś link do tych płyt bo chciałem posłuchać ale nie mogę znaleźć w streamie nigdzie. Chodzi mi o zawartość, kto tam gra? ...już znalazłem Edytowano 9 stycznia 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 9 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 9 stycznia 2021 https://www.bsnpubs.com/warner/time-life/04swing/04swing.html namiar na płyty i link od faceta z audiostereo który przetestował tego rme vs dcs Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 jako że za oknem bajka, to coś magicznego można by posłuchać... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Ja też słucham magicznego dźwięku ale młotowiertarki 😁 wymieniam instalację elektryczną. Sorry za OT Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 (edytowany) Nowe zasilanie do pokoju audio? - żartuje Edytowano 13 stycznia 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 U mnie dzisiaj już drugi album tej pani: Niby tylko pop ale bardzo dobra realizacja i przyjemny basik. No i wpada w ucho. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 53 minuty temu, Chyba Miro 84 napisał: Nowe zasilanie do pokoju audio? - Generalnie cała instalacja będzie nowa, tam gdzie stoi Audio też 😉 z oddzielnym podpięciem pod skrzynkę rozdzielczą 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Po południu melancholijnie u mnie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 13 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 13 stycznia 2021 Lubię wszystkie jej albumy. Dzisiaj na wieczór jest ostatni z tytułowym kawałkiem: Ale i tak najbardziej podoba mi się ostatni z tej płyty w ducie ze Stingiem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 14 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 14 stycznia 2021 (edytowany) W 357 usłyszałem taką krakowską kapelę. Bardzo przyjemnie granie. Właśnie leci u mnie z Tidala. Trzeba będzie płytę kupić. Widzę, że 21-go wydają nowy album Się który promuje taki kawałek: Edytowano 14 stycznia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 ależ ten czas leci, to już 3 lata jak nie ma z nami Dolores.... https://www.youtube.com/watch?v=Ce7xqbfriNc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 @Fafniak dzisiejsza dostawa 😎 Jeszcze kilka brakuje do kompletu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 łał W dobrym stanie ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 Już weekendowe granie: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts