Gość Napisano 15 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 15 stycznia 2021 (edytowany) 57 minut temu, Fafniak napisał: łał W dobrym stanie ? W dobrym stanie to zaraz będę ja 🥃 🥃 Super klimat 👍👍👍 Dzisiaj mnie nie ma Dobranoc No dobra, jeszcze jestem. Po zripowaniu do WAV (na próbę) Roon pokazuje dynamic range "DR 8" - to nawet nie źle. No i Roon wszystko ogarnął, okładki, napisy itp.... >>> (muszę wreszcie kupić CD-transport) Edytowano 15 stycznia 2021 przez Gość Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 16 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 16 stycznia 2021 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomaz75 Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 22 godziny temu, audiowit napisał: 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 Nie ma lipy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2021 Wovenhand płyta Blush Music. Ciekawy cover utworu Ain't No Sunshine. Ponad 14 minutowa mieszanka psychodeli z gospel-folk, ciekawa aranżacja znanego utworu Bill'a Withers'a. Ogólnie fajna płyta, sporo 3D efektów dźwiękowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 U mnie nowa płyta Jaromira Nohavicy. Jest mi bliski nie tylko z racji tego, że to prawie mój sąsiad. Od lat każda jego płyta to dla wydarzenie. Tym razem wypuścił płytę bardzo intymną, minimalistyczną, akustyczną. Takie poetyckie wyciszenie. Ale te teksty! ,,„Až nás svážou do kozelce, dej nám sílu, až si najmou ostrostřelce, dej nám sílu, až nám začnou lámat kosti, dej nám síly, síly dosti, síly tolik, aby neviděli, jak to bolí” Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 (edytowany) podobno dziś najgorszy dzień roku, to i odpowiednie wieści dla wszystkich fanów The Cure... Edytowano 18 stycznia 2021 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 Zespół z mojego miasta. Jak gra mistrza Tomasza na kazoo nie wprawi Was w tym dniu w dobry nastrój, to chyba już nic. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 18 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2021 the Protomen - in the air tonight <-- kolejna wersja coveru phila , jest miazga w połowie jak wchodzi ... polecam mnie 9W lampa zatrzęsła pomieszczeniem @Bogusław Kożyczkowski obadaj na swoich mocarnych heco , @tomek4446 a Ty na tych olbrzymich niskotonowcach Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 Mnie do życia dzisiaj budzi nowy album Pearl Charles Magic Mirror. Młodziutka Pani z Kaliforni serwuje nam klimat lat 60-70 tych. Bardzo fajne granie. Głosik pełen optymizmu i radości życia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 20 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 20 stycznia 2021 JaZz Jak lubisz tego rodzaju klimatu to tu masz kolejną wielce subtelną istotkę która nagrała album jak z zamierzchłych czasów. Tylko tym razem przenosimy się jeszcze dalej bo w lata 30-40. Na jej albumie z 2018r. Old Fashioned Gal Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 22 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2021 dziś jestem w domku nad morzem... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 22 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2021 (edytowany) Wpadam w transsss Ps: jak to w tego typie muzyki swietnie oddane dzwieki 0.10 sek. - do kogo zadzwonisz? -do biedronki? Edytowano 22 stycznia 2021 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 22 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2021 Ostrożnie z volume! Można coś niechcący zmiażdżyć 🤣🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 23 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2021 to i ja coś dołożę, takie cięższe disco na karnawał... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 23 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2021 (edytowany) Dzisiaj u mnie coś z nowości: Przyjemne, spokojne dźwięki. Jak zwykle u nich bardzo dobra realizacja. Edytowano 23 stycznia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 24 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 24 stycznia 2021 Polecam też jego inne utwory jego gitary robią robotę 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 27 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2021 Bardzo dobry album, słuchałem też dwóch poprzednich, jak i następnego, ale ten jest najlepszy. Bardzo dobry hard rock. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 27 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2021 Faktycznie @Adi777 dobry albumik. Juz mi "wszedł" w playliste jak również sprawdzę te dwa poprzednie. 👍 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk Napisano 27 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2021 Roon radio podpowiada perełki... Fajny basik, można sobie sprawdzić kontrolę, do tego damski wokal.. Jestem na tak Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 28 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2021 (edytowany) To ja zrobię dwa w jednym. Bardzo piękny wokal i gorącee latynoskie rytmy. A teledysk jest z rewelacyjnego filmu Pod gołym niebem. A ten kawałek można znaleźć na jej nowym albumie Farsa. Edytowano 28 stycznia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 28 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2021 1 godzinę temu, JaZz napisał: Takie tam... Ciekawe czy ktoś pamięta 🤔 Najlepsza nuta moim zdaniem to... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 28 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 28 stycznia 2021 (edytowany) W tak smutnych czasach ukojenie daje mi słuchanie tego mistrza słowa : Dzisiaj u mnie ,, kręci się'' jego album Ikarus. Edytowano 28 stycznia 2021 przez HQ150 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 29 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2021 skoro piątek i karnawał to taki nowofalowy rocknroll będzie idealny... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 29 stycznia 2021 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2021 Komentarz zbędny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts