Melo-man Napisano 12 lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 lutego 2022 Dnia 10.02.2022 o 14:52, seba3002 napisał: np sytuacja z amlitunerami KD, których brakuje na rynku pierwotnym. Zerwał się łańcuch dostaw przez często idiotyczne zagrania polityków dotyczące koronki i załam się rynek nie tylko samochodów, ale i audio. Nie dotyczy to tylko amplitunerów. Katowicki Top Hi-Fi, jak byłem pod koniec stycznia wyglądał niemal jak ogołocony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 12 lutego 2022 Udostępnij Napisano 12 lutego 2022 (edytowany) 32 minuty temu, Melo-man napisał: Zerwał się łańcuch dostaw 🤔 Edytowano 12 lutego 2022 przez Chyba Miro 84 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 13 lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 lutego 2022 21 godzin temu, Chyba Miro 84 napisał: 🤔 ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 lutego 2022 Udostępnij Napisano 13 lutego 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/jbl-s3100-swietne-dynamiczne-kolumny-CID99-IDNuRUs.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 16 lutego 2022 Udostępnij Napisano 16 lutego 2022 Meridian seria 200 https://www.facebook.com/commerce/listing/1881535662056201/?media_id=0&ref=share_attachment grupa : https://www.facebook.com/groups/246402445886691/?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=1275169726343286 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 Na tej samej grupie : Fischer seria 7000 wzmacniacz+tuner 1000 zł https://www.facebook.com/commerce/listing/194610246207700/?media_id=0&ref=share_attachment Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektron6 Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 Ten Fisher to nic specjalnego - to znaczy fajnie wygląda ale w środku to już typowa tandeta Sanyo (prosty przedwzmacniacz na NE4558 i końcówka mocy na hybrydzie STK). Cena 1000 zł ? swego czasu taki sam zestaw ale z magnetofonem, timerem. oryginalną szafką rack sprzedałem a w zasadzie pozbyłem się za 800 zł. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 No wybacz - ale oczy mnie okłamują i tak bym go wziął gdybym miał miejsce 21 minut temu, elektron6 napisał: swego czasu taki sam zestaw ale z magnetofonem, timerem. oryginalną szafką rack sprzedałem a w zasadzie pozbyłem się za 800 zł. nie sądze aby takie zabawki taniały Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 17 lutego 2022 Udostępnij Napisano 17 lutego 2022 https://www.olx.pl/d/oferta/kolumny-spendor-sp100-CID99-IDNWuTi.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 21 lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 lutego 2022 Strasznie lubie takie nieszablonowe pomysly! Sonab OA 4 - omnipolarne https://www.olx.pl/d/oferta/sonab-oa-4-omnipolarne-niesamowita-przestrzen-CID99-IDNZWfg.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 lutego 2022 Ja od dawna chciałem posłuchać "latających talerzy" ale jakoś nigdy nie wyszło ale to co podlinkowałeś to przy tej cenie... @Asia bierzesz ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 lutego 2022 Też znalazłam takie dziwne, z licznymi odnóżami: https://www.olx.pl/d/oferta/bose-601-ser-ii-vintage-absolutnie-jak-nowe-CID99-IDNZVA5.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 lutego 2022 Udostępnij Napisano 21 lutego 2022 No zaśliniłem się kladhshduidusauhdidhkasjdnlkcndcjjdclskmcalkl;as;slcmc;cm jkcnkjcklc kjcnscnaklnclm;AMKxlAKLMAax przepraszam zwaeekern war zwarcie na kksdkls klawiaturze... ppiiiiiii 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 Dnia 21.02.2022 o 11:19, Fafniak napisał: Ja od dawna chciałem posłuchać "latających talerzy" ale jakoś nigdy nie wyszło Jeżeli to są kolumny dookólne, a na takie wyglądają, to ja mam z takimi konstrukcjami same złe doświadczenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 22 lutego 2022 Udostępnij Napisano 22 lutego 2022 27 minut temu, Melo-man napisał: a na takie wyglądają, to ja mam z takimi konstrukcjami same złe doświadczenia. Witaj w klubie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 10 godzin temu, Melo-man napisał: Jeżeli to są kolumny dookólne, a na takie wyglądają, to ja mam z takimi konstrukcjami same złe doświadczenia. Widzisz.. a ja nie mam żadnych. Dlatego chciałbym posłuchać Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Szajs. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 1 godzinę temu, audiowit napisał: Szajs. O i to jest konkret ! Dużo co prawda takich paczek nie słuchałem. Martin Logan , Zeta Zero Orbitale , MBL i jakaś dziwna w Sobieskim na AVS, ale nazwy nie pamiętam , bo wszedłem po z boxu. Z pewnością jest to dźwięk efektowny , dający dużą przestrzenność ale nie mogę się pozbyć wrażenia , że trąci sztucznością na kilometr. Dla mnie szczytem sztuczności była prezentacja kolumny Zeta Zeto , stereofonicznej sztuk 1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Brak precyzyjnej sceny, efekciarstwo. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 7 godzin temu, audiowit napisał: Brak precyzyjnej sceny, efekciarstwo. Brak sceny nie musi byc problemem, jesli chcesz miec dzwiek wszedzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Na scenie w filharmonii też masz dźwięk wszędzie? Zresztą w każdym innym miejscu? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 58 minut temu, audiowit napisał: Na scenie w filharmonii też masz dźwięk wszędzie? Zresztą w każdym innym miejscu? Nie wiem, nie bylem na scenie w filharmonii, bo nie gram w orkiestrze. Udalo mi sie jedynie byc na widowni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Sprawa jest mocno dyskusyjna. Skrzypce solistki spozycjonu jesz, fortepian też Ale kontrabasy będziesz miał "gdzieś po prawej" Dęte o ile nie będzie solisty będzie gdzieś tam z tyłu. Skrzypce, gdy gra więcej osób można czasem rozdzielić na prawa i lewa stronę, ale bardziej na podstawie obserwacji Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 lutego 2022 Udostępnij Napisano 23 lutego 2022 Dnia 21.02.2022 o 10:19, Fafniak napisał: Ja od dawna chciałem posłuchać "latających talerzy" ale jakoś nigdy nie wyszło ale to co podlinkowałeś to przy tej cenie... @Asia bierzesz ? Ktoś ma dostęp do tokarki? 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melo-man Napisano 24 lutego 2022 Udostępnij Napisano 24 lutego 2022 Dnia 23.02.2022 o 08:08, Fafniak napisał: Widzisz.. a ja nie mam żadnych. Dlatego chciałbym posłuchać Dla mnie takie kolumny grały zawsze mało precyzyjnie. Ale z drugiej strony ja lubię chirurgiczną wręcz czystość w przekazie, co nie oznacza, że brzmienie ma być wychudzone. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts