audiowit Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 9 godzin temu, Tenfilip napisał: To pewnie cos, co sie bierze pod jezyk Albo przeczytać kilka stron. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 A może komuś kasetkę? https://www.ebay.com/itm/334682334158?hash=item4dec9f23ce:g:wygAAOSw0eZjrVqU Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 2 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2023 Ooo , nie wiem czy czasem Deck Pioneera mi się po piwnicy nie przewala 🤔 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 5 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 5 stycznia 2023 Tego się nie spodziewałem… https://www.ebay.com/itm/364093550901 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1Ender Napisano 6 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2023 https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/backes-mueller-bm10-aktivlautsprecher/2285490116-172-6888 Backes Müller słuchałem BM12 dźwięk wysokiej próby. Cena bardzo przystępna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 nieźle się to zakończyło... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 10 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 10 stycznia 2023 @MarcKrawczyk bo to juz nie jest wylacznie hobby, zaczyna byc to kolekcjonerstwo, a tu bracie no limits. Trafi sie dwoch wariatow i wlasnie tak sie moze skonczyc, albo i lepiej... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 https://www.olx.pl/d/oferta/glosniki-audiofilskie-kef-105-mk-1-CID99-IDSMxV5.html 6999 zł Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 1 godzinę temu, Asia napisał: 6999 zł Śliczniutkie 😂 Może kiedyś skusze się na 107. 105 już prawie pakowałem do autka. Miała jedna Pani w Łodzi , niestety nagle podniosła mi cenę o 2k. ot tak bez powodu 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P_iter Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 Kupiec był zdecydowany, to podniosła. Uwielbiam takich, co z gęby cholewę robią... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 1 godzinę temu, tomek4446 napisał: Śliczniutkie 😂 Może kiedyś skusze się na 107. 105 już prawie pakowałem do autka. Miała jedna Pani w Łodzi , niestety nagle podniosła mi cenę o 2k. ot tak bez powodu A ja nie kupię. Już oczyma wyobraźni widzę "głowę" z dala od ciała. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 Eeee nie jest to zle rozwiązanie głowę dajesz na statyw a korpus, gdzie chcesz albo gdzie najlepiej brzmi. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 Jeszcze nie zapomnieliśmy "przygód" byłego użytkownika "inzynier ..." Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 23 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2023 @Asia - jak widać głośniki są NIEoryginalne. W terminalach przylączeniowych też grzebane. A poza tym wcale nie są najlepsze z serii. Najlepszymi były 109. Cena przesadzona. 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 27 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 stycznia 2023 (edytowany) Bardzo rzadko spotykane kolumny na polskich portalach aukcyjnych. https://allegrolokalnie.pl/oferta/glosniki-podstawkowe-guru-audio-junior Edytowano 27 stycznia 2023 przez PaWski Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 (edytowany) Monitorki pod wieloma względami wyjątkowe, kilka osób z forum miało okazję posłuchać moich na spotkaniu w Lublinie. Cena jednakowoż IMHO nieco przestrzelona, dlatego wiszą już kilka miesięcy... Edytowano 10 lutego 2023 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim-nie ma sensu cytować go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 15 minut temu, stach_s napisał: Monitorki pod wieloma względami wyjątkowe, Niestety nie miałem okazji posłuchać może kiedyś się uda. Internet chwali te kolumny niby małe i niepozorne jednak dźwięk podobno potężny. A cena może i przestrzelona tutaj jednak potrzeba świadomego użytkownika żeby je potrafił ogarnąć 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 8 minut temu, PaWski napisał: Niestety nie miałem okazji posłuchać może kiedyś się uda. Zapraszam 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chilli Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 1 godzinę temu, PaWski napisał: Internet chwali te kolumny niby małe i niepozorne jednak dźwięk podobno potężny. Zacznij od Gato, te dopiero maleństwa grają 😃 @MarcKrawczyk dobrze napisałem? 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 1 minutę temu, Chilli napisał: Zacznij od Gato, te dopiero maleństwa grają 😃 Ale ja nie szukam kolumn. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenfilip Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 1 godzinę temu, PaWski napisał: Ale ja nie szukam kolumn. Czcza wymowka 2 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 29 stycznia 2023 Udostępnij Napisano 29 stycznia 2023 Naprawdę nie szukam! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audiowit Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 Polecam https://m.olx.pl/d/oferta/kolumny-magico-q5-high-end-okazja-CID99-IDSBQ3L.html 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 (edytowany) Popatrz takich jednak szukałem 😉 Edytowano 10 lutego 2023 przez PaWski 1 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 10 lutego 2023 Udostępnij Napisano 10 lutego 2023 A może to są kolumny Pana Witolda 🙂 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts