Bogusław 66 Napisano 19 listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 listopada 2021 To już Gwiazdor był u Ciebie? jeszcze zostało troche do świąt. Innym niestety Gwiazdor nic nie przyniesie, no .... może tradycyjnie ............ skarpetki czy krawat. Współczuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 19 listopada 2021 Udostępnij Napisano 19 listopada 2021 Niektórych Gwiazdor odwiedza cały rok. Ale niestety w większości zabawki "niekompatybilne" z oczekiwaniami Lub w innym dziale niż "audio". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Dnia 3.09.2021 o 09:18, Asia napisał: Pogubiłam się w tych utworach, ale ogromne wrażenie zrobił na mnie ten "pojedynek" instrumentów, którego słuchaliśmy najpierw z Evidence+Octave, a potem Contour 20+Leben. @Bogusław Kożyczkowski znalazłam przez przypadek. To jest ten utwór https://tidal.com/track/12359468 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 dobre nie znałem kradne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 21 listopada 2021 Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: znalazłam przez przypadek. To jest ten utwór Brawo Ty. Ja już zapomniałem o tym, ale widzę ze Tobie nie dawał spokoju ten kawałek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 21 listopada 2021 Autor Udostępnij Napisano 21 listopada 2021 Szkoda, że dopiero dziś. Trochę mi wczoraj brakowało takiego lekkiego, dowcipnego utworu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 No to idziemy dalej... Szukam godnego partnera do pary 😉. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Wczoraj widziałem w podpisie Arioso 2A3 , a dopiero dziś fotka ... Nowy czy używka ? co to za 6sn7gt ? GE ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Kupiony z dobrych rąk, bardzo dobrych 🙂. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 To teraz będzie wertowanie ofert na sterujące 6ns7 i 6f8g na przejściówce (kolega z BB ma fajne adaptery , kupowałem od niego na ebayu). Natomiast warto 1-2msc posłuchać na tym co jest by mieć pkt odniesienia Ciekawe jak odbiór SET 2A3 względem haiku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Wybieram się do pana. Adaptery już mam i będzie druga para 😉. Ale nie będę się spieszyć ze zmianą. Jestem zaskoczona dynamiką tego wzmacniacza. Wczoraj trochę słuchaliśmy, ale brakło czasu. A dziś włączyłam żywsze rytmy, niekoniecznie klimaty jazzowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: Szukam godnego partnera do pary 😉. Witaj w klubie czterowatowych potworów 😉 Z ciekawości zapytam jak to cudo gra z Ariami? To dość trudne kolumny dla lampiaka SET ze względu na impedancję. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Przed chwilą, MariuszZ napisał: Z ciekawości zapytam jak to cudo gra z Ariami? To dość trudne kolumny dla lampiaka SET ze względu na impedancję. Też jestem ciekaw , natomiast u mnie Vke focali SET300B wyrównał i jest tak uwielbiana przez wszystkich SYNERGIA 1 minutę temu, Asia napisał: Wybieram się do pana. Adaptery już mam i będzie druga para 😉. Ale nie będę się spieszyć ze zmianą. A które 6f8g masz na oku ? tung-sole ponoć są kameralne , ja mam Sylvki (klimat brzmieniowy lat 1940s) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 1 minutę temu, MariuszZ napisał: jak to cudo gra z Ariami Nienajgorzej, bardzo dynamicznie, wokale do przodu. Na razie podłączone na 8 ohm, mogę przełączyć na 4 ohm. Na razie sobie słucham. 1 minutę temu, Kubakk napisał: które 6f8g masz na oku Muszę dokupić drugą RCA bo przyszła w formie sproszkowanej, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszZ Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 8 minut temu, Asia napisał: Muszę dokupić drugą RCA bo przyszła w formie sproszkowanej, Hornet ma na stanie ale nie wiem jak u niego z gwarancją. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 2 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 Kuba już pomógł znaleźć w Bielsku. Mam nadzieję, że właściciel to nie Hannibal Lecter 😁. Ale dziękuję 😘. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubakk Napisano 2 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 2 grudnia 2021 13 minut temu, Asia napisał: Nienajgorzej, bardzo dynamicznie, wokale do przodu. Na razie podłączone na 8 ohm, mogę przełączyć na 4 ohm. Na razie sobie słucham. Podpinaj pod 4om , skąd w ogóle pomysł o 8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekb1 Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 18 godzin temu, Asia napisał: No to idziemy dalej... Szukam godnego partnera do pary 😉. Witam też posiadam take cacko i Arie 926 Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markcox Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 18 godzin temu, Asia napisał: No to idziemy dalej... Szukam godnego partnera do pary 😉. Ciągnie wilka do lasu Wracam do śledzenia wątku z zapartym tchem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 19 godzin temu, Asia napisał: No to idziemy dalej... Hehe.... nie idzie usiedzieć spokojnie i nic nie kombinować??? Ja to rozumiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 3 grudnia 2021 Autor Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 (edytowany) Powiedzmy, że to był mój prezent urodzinowy 😉. 1 godzinę temu, Wojtekb1 napisał: Witam też posiadam take cacko i Arie 926 Pozdrawiam Nie kusi żeby poszukać nowych kolum o wyższej skuteczności? Edytowano 3 grudnia 2021 przez Asia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtekb1 Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 6 minut temu, Asia napisał: Powiedzmy, że to był mój prezent urodzinowy 😉. Nie kusi poszukać nowych kolum o wyższej skuteczności? Kusi i nie kusi, nie mam miejsca na 2 pary kolumn a te grają na zmianę z drugim wzmacniaczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 7 minut temu, Asia napisał: Powiedzmy, że to był mój prezent urodzinowy no i jeszcze gwiazdka sie zbliża... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 Gwiazdka za 3 tygodnie a Mikołaj za 3 dni. 😀 Będzie się dziać. Sto lat 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 3 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 3 grudnia 2021 14 minut temu, Asia napisał: Powiedzmy, że to był mój prezent urodzinowy No, no, skoro na 29 tak na bogato, to ciekawe, czym nas zaskoczysz za rok 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts