marcinmarcin Napisano 15 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 15 czerwca 2021 1 godzinę temu, Asia napisał: No to nasz pierwszy wzmacniacz już podłączony: Haiku Audio Bright Mk5. Gratulacje 👍 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 15 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 15 czerwca 2021 Dziękuję 🙂. Miałam troszkę tremę, po lampowym Haiku, ale niepotrzebnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogusław 66 Napisano 16 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2021 (edytowany) 12 godzin temu, Asia napisał: No to nasz pierwszy wzmacniacz już podłączony: Haiku Audio Bright Mk5. Gratulować. Wzmacniacz i kolumny (syn pomógł) wybrane, teraz niech się wszystko dopasuje. PS. Kawa będzie czekać. Edytowano 16 czerwca 2021 przez Bogusław Kożyczkowski Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oTTaki Napisano 16 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2021 Ja również gratuluję 👍 Podstawa już jest. Z czasem system będzie się rozbudowywał, mam nadzieję i ufam, że na relacje z Twoich dalszych przygód w dziedzinie AUDIO możemy liczyć?😉🤗 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 16 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 16 czerwca 2021 Bardzo wam dziękuję. Ciąg dalszy na pewno nastąpi. Myślę, że krótki antrakt urlopowy dobrze zrobi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 16 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 16 czerwca 2021 Względnie dobrze się skończyło . @Asia gratuluję decyzji i Pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Tak oto mój Haiku Bright Mk5 prezentuje się na zewnątrz i w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 @Asia czerwone pokrętło to przez zmianę lamp ? Czy tak jest standardowo? Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Tak, czerwona gałka dzięki innym lampom. Jeszcze wczoraj dane mi było posłuchać Cambridge Evo 150 z Aria 926. W zasadzie fajny kombajn, mała skrzyneczka, duży porządny wyświetlacz, fajna obsługa, potrafi też grać głośno. Ale żeby mnie ten dźwięk chwycił za serce to nie mogę powiedzieć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Chyba musimy klub ,, hybrydowców'' założyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 @Asia A jak to wygląda , standardowe lampy zostają , i kupujesz drugie , czy montowane są odrazu lepsze i cena trochę wyższa jest ? Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Udało się od razu podmienić lampy za dodatkową opłatą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Jeśli to nie tajemnica to ile ta danina wynosi 🤭😉 . Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 @Dedal75, a nuprime już przetestowany ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Nie czekam na zwrot kasy . Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kacper.kaps Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 43 minuty temu, seba3002 napisał: @Dedal75, a nuprime już przetestowany ? Ja właśnie testuję NuPrime i dziś/jutro jadę po Vincenta 237. Może być ciekawy weekend Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 👍 to czekam co się wydarzy . Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Byłabym zapomniała, że niespodziewanie pojawił się odtwarzacz CD i jest to Musical Fidelity M3SCD. Pominęłam fazę kwalifikacji grupowych i wykorzystałam nadarzającą się okazję i po prostu kupiłam w dobrej cenie sprzęt na gwarancji, z krótką historią. Mąż bardzo zadowolony 🙂. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 No to cd-ka mamy z głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 👍 A ja dostaję skarpetki 😁 ehh Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Czekam na szafkę, będzie po naszym powrocie. Wariacja z szufladami i dodatkową półką na bazie tej szafki: https://kunsst.com/sklep/meble-audiofilskie/szafki-audio/szafka-na-gramofon/ Choć na dobrą sprawę z oryginału pozostanie tylko rama podstawy, mam nadzieję że dobrze to sobie wymyśliłam ✊. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 13 minut temu, Asia napisał: Byłabym zapomniała, że niespodziewanie pojawił się odtwarzacz CD i jest to Musical Fidelity M3SCD. To nie tylko odtwarzacz CD. To również DAC. On ma wejścia cyfrowe w tym USB. Bardzo funkcjonalne urządzenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 czerwca 2021 Autor Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Racja, ma też inne funkcjonalności. Trzeba będzie powoli przemyśleć kwestię przetwornika i streamingu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HQ150 Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 3 minuty temu, Asia napisał: Trzeba będzie powoli przemyśleć kwestię przetwornika i streamingu. No przetwornik właśnie kupiłaś. Więc tylko jakiś player by się przydał i witamy w krainie plikowców:-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 17 czerwca 2021 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2021 Jeśli USB audio jest takie jak w MF m5si to jest średnie ale na początek wystarczy 😉. Pzdr Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts