Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
25 minut temu, kaczadupa napisał:

Castle wraca z produkcją do UK. Najnowszy model monitora, na dniach premiera. Dla mnie są piękne.

Faktycznie są. Wyjątkowo ciekawy kolor. :) Ale chyba i tak z wyglądu wolę Xaviany. Przy każdej wizycie w Premium Sound mam ochotę je pogłaskać. :)

Napisano
55 minut temu, lpomis napisał:

Troszkij drogo. £3,850 za mały model Earl, £4,500 za większe Duke.

Chyba ze zmęczenia coś źle przeliczyłem. Jutro a w zasadzie dzisiaj  z rana sprawdzę jeszcze raz. Ło matko, to nie może być prawda .... 

Napisano
5 minut temu, kaczadupa napisał:

No ciekawe co wyrzeźbił dla Castle. 

Fink ma hopla na punkcie wibracji obudowy. Uważa, że dobrym sposobem na opanowanie tego tematu są obudowy warstwowe z warstwą stratną. Stosuje je np. w droższych konstrukcjach QA i w sygnowanych swoim nazwiskiem kolumnach Fink Team. Seria Windsor też ma taką kanapkową konstrukcję.

Napisano
23 minuty temu, Kraft napisał:

Fink ma hopla na punkcie wibracji obudowy. Uważa, że dobrym sposobem na opanowanie tego tematu są obudowy warstwowe z warstwą stratną.

ja cię kręcę, a mógł po prostu kupić gato!

zrobiłeś mi dzień, nawet bardziej niż nowy album DM...

Napisano (edytowany)

Co ja bym dał coby posłuchać tych dookólnych...

edit:

zdjęcie kradzione z fejsa :) ale podobną, żeby nie powiedzieć identyczną, półkę gdzieś tu już widziałem :D

audiofilia 4.0.jpg

Edytowano przez gienas