Adi777 Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 PS Audio FR30. Ładne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 Za oknem las a w środku "zdechłe" kwiatki. Kolumna perpetum mobile bo okablowania nie widać, a o akustyce nie będę nawet się wypowiadać. Ale fotka ładna, kolumna sama w sobie też ciekawie wygląda. Szkoda że osoby nieznające się na audio oglądają różnego rodzaju katalogi, albumy, widzą takie zdjęcia i próbują je zaimplementować do swoich domów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 21 minut temu, Butler napisał: Kolumna perpetum mobile bo okablowania nie widać, Na blutucie i bateriach 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateolo2 Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 (edytowany) A ja tutaj kilka bardziej budżetowych, ale tez ślicznych podstawek wrzucam. Wszystkie goszczą u mnie na testach Quady trochę wypalcowane… ale to rarytas - limitowana edycja z hebanu tylko 300 sztuk na świecie. Które Wam się z nich najbardziej podobają? Edytowano 1 maja 2022 przez mateolo2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 (edytowany) Kefy najładniejsze, a te Chario nieco przypominają mi moje Edki. Żeby jeszcze tylko tweeter był bardziej podobny do tego z Edków Edytowano 1 maja 2022 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 1 godzinę temu, Adi777 napisał: a te Chario nieco przypominają mi moje Edki. Sorry że sie czepiam, ale biorąc pod uwagę historię to raczej Edki podobne do Czarków 😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 1 maja 2022 Udostępnij Napisano 1 maja 2022 I nie moje granie ,choć są pewnie zwolennicy 😏 . Pzdr Ps. Prędzej Triangle , i Quad jestem ciekaw opisu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 maja 2022 Udostępnij Napisano 13 maja 2022 (edytowany) Kilka nowości… Edytowano 13 maja 2022 przez MarcKrawczyk Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Nie podobają mi się te KEFy, takie jakieś pipowate 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 14 maja 2022 Udostępnij Napisano 14 maja 2022 Co innego Meta Reference 1, całkiem spoko: Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 maja 2022 Udostępnij Napisano 24 maja 2022 może i o gustach nie powinno się dyskutować, ale ten project to straszny kicz... a z tego monachijskiego highenda to jednak wolę te japońce... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 ciekawe czy film podpasuje? https://fb.watch/dgyI__OAm7/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dedal Napisano 27 maja 2022 Udostępnij Napisano 27 maja 2022 A ten drugi kawałek , ktoś wie 😉? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 1 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2022 Ładne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinmarcin Napisano 1 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2022 15 minut temu, J4Z napisał: Średnio, raczej nie 😄 👍 Masakra 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 1 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2022 1 godzinę temu, MarcKrawczyk napisał: Ładne? Ale wiesz ze One są "niskie" jak na "podłogowe"? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 1 czerwca 2022 Wlasnie komuś pokazałem to zdjęcie...skomentował, że jeszcze takich pralek nie widział 😀 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 2 czerwca 2022 ja tam lubię duńskie wzornictwo... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Placek Napisano 5 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 5 czerwca 2022 Moim zdaniem wygląd zewnętrzny to tylko jedna strona medalu, nie można mieć pełnej przyjemności ze słuchania jeśli środek wygląda brzydko, prawda? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekN Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 Ciekawa konstrukcja (i wygląd!) głośnika: 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Butler Napisano 7 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 7 czerwca 2022 IOTAVX AVXP1 https://www.iotaenterprises.co.uk/products/iotavx-avxp1-refurbished 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 17 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 17 czerwca 2022 @J4Z ciekawy patent Mi ostatnio wpadły w oko kolumny Soundkaos. Są piękne ❤️ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 19 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 19 czerwca 2022 (edytowany) Edytowano 19 czerwca 2022 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 23 czerwca 2022 (edytowany) Dla mnie najpiękniejszy monitor. Marzenia... Edytowano 23 czerwca 2022 przez kaczadupa 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 😆 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts