Adi777 Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 1 minutę temu, J4Z napisał: 😳 Co się stało? Nie podoba się? 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 (edytowany) 11 minut temu, J4Z napisał: Nie potrafię stwierdzić. 😂 Ciekawe, czy z tyłu też są jakieś przetworniki 🤔 😁 Edytowano 25 czerwca 2022 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 Jescze mi powiedz, że miałeś swoje Auditory i poszły dalej w świat... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Profi Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 (edytowany) 1 godzinę temu, Adi777 napisał: 😆 A to jest kanał lewy czy prawy? Czy tylko mono?? 🤔 1 godzinę temu, Adi777 napisał: Ciekawe, czy z tyłu też są jakieś przetworniki 🤔 😁 Możliwe, że jest port bass-reflex... albo jakiś inny port 😆 A swoją drogą, to jakie te 'kolumny' zapewniają hmm doznania?? Edytowano 25 czerwca 2022 przez Profi 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 10 minut temu, Profi napisał: Możliwe, że jest port bass-reflex... albo jakiś inny port 😆 Tyyyyy!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 Wiesz, że ja jestem wzmacniaczomasochistą. Czekam cierpliwie na swoją kolej testów Lavardina isx reference. Chcę usłyszeć i poczuć to "coś", ten wyjątkowy klimat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 9 minut temu, kaczadupa napisał: Wiesz, że ja jestem wzmacniaczomasochistą. Wszyscy wiedzą 😆 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 41 minut temu, Profi napisał: A swoją drogą, to jakie te 'kolumny' zapewniają hmm doznania?? Zapewne orgazmiczne 🤭 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 (edytowany) 27 minut temu, kaczadupa napisał: Czekam cierpliwie na swoją kolej testów Lavardina isx reference. Chcę usłyszeć i poczuć to "coś", ten wyjątkowy klimat. Adam, a kiedy jakaś adaptacja akustyczna? Jak już pewnie wiesz, ja przewartościowałem pewne ustawienia, pozbylem się zamulaczy i brzmienie całego systemu , czy też kolumn może się tak diametralnie zmienić, że ja p.....le. Generalnie zerowy nakład w moim wypadku. Edytowano 25 czerwca 2022 przez DiBatonio 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 Przed chwilą, DiBatonio napisał: Jak już pewnie wiesz, ja przewartościowałem pewne ustawienia, pozbylem się zamulaczy i brzmie całego systemu , czy też kolumn może się tak diametralnie zmienić, że ja p.....le. A możesz troszkę rozwinąć myśl? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 Przed chwilą, seba3002 napisał: A możesz troszkę rozwinąć myśl? A muszę tutaj? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 4 minuty temu, DiBatonio napisał: Jak już pewnie wiesz, ja przewartościowałem pewne ustawienia, pozbylem się zamulaczy i brzmie całego systemu , czy też kolumn może się tak diametralnie zmienić, że ja p.....le. Odwiedzę, kiedyś... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 3 minuty temu, DiBatonio napisał: A muszę tutaj? W sumie nie 😉. Ale jeśli chodzi o akustykę, myślę że jednak wiele osób mogłoby na tym skorzystać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 24 minuty temu, seba3002 napisał: Ale jeśli chodzi o akustykę, myślę że jednak wiele osób mogłoby na tym skorzystać. Tylko, że to nie jest takie oczywiste, bo u kolegi podobne rozwiązanie się nie sprawdziło, co pomieszczenie to inaczej. Może lepiej to opiszę Michał (mikelas), ale przekonał się, że tam gdzie wg wszelkich prawideł dyfuzor 1D być nie powinen u mnie się sprawdzą i to bdb. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrólKiczu Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 21 minut temu, DiBatonio napisał: Może lepiej to opiszę Michał (mikelas), ale przekonał się, że tam gdzie wg wszelkich prawideł dyfuzor 1D być nie powinen u mnie się sprawdzą i to bdb. Kuźwa, Michał był na zlocie w Łodzi a nie wspomniał, że się znacie 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 25 czerwca 2022 Udostępnij Napisano 25 czerwca 2022 8 minut temu, seba3002 napisał: Kuźwa, Michał był na zlocie w Łodzi a nie wspomniał, że się znacie 😉. Bo wtedy jeszcze nie mieliśmy przyjemności, nie znaliśmy się osobiście. Wirtualnie może kilka lat, ale osobiście od niedawna. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 1 lipca 2022 Udostępnij Napisano 1 lipca 2022 Z salonu Króla Sedesu 🙂. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 12 godzin temu, Amarok napisał: Z salonu Króla Sedesu 🙂. Czego to ludzie nie wymyślą 😆 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 Nie wiem czy dokładnie ten model ale widziałem w wersji ciemnej/drewnianej z jasnymi talerzami "ufo" - dla mnie obłędne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 (edytowany) Nie wiem - gdzieś tylko przez szybę widziałem - niestety nie mieliśmy czasu następnego dnia Ale lizałem szybę do momentu aż ochroniarz mnie pogonił Edytowano 2 lipca 2022 przez Fafniak 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 1 godzinę temu, Fafniak napisał: @tomek4446 coś dla Ciebie. Tutaj również mamy transformatory akustyczne, tak jak w Twoim systemie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 3 godziny temu, Chyba Miro 84 napisał: Tutaj również mamy transformatory akustyczne, tak jak w Twoim systemie A co to są kurna transformatory akustyczne i gdzie ja je niby mam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 To inaczej mówiąc... tuba na wysokotonówce Czyli transformacja impedancji mechanicznej powietrza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fafniak Napisano 2 lipca 2022 Udostępnij Napisano 2 lipca 2022 Poprzez burghulathor impedancyjny Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts