tomek4446 Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 lipca 2022 7 godzin temu, MMarek napisał: Trzeba prosić i naciskać na naszą wierchuszkę, która dotychczas organizowała udane zloty. Też jestem za tym , cisnąć , dusić ....... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sipo Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 lipca 2022 Dnia 1.07.2022 o 17:18, Amarok napisał: Z salonu Króla Sedesu 🙂. Są inne zestawy tego typu, tutaj wersja car-subwoofer Z bas reflexem:) 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 10 lipca 2022 Udostępnij Napisano 10 lipca 2022 Dnia 8.07.2022 o 22:57, muzofan napisał: Kiedy jest w planach kolejny zlot? Może się wybiorę żeby posłuchać czegoś innego niż u siebie Przecież jest odrębny wątek odnośnie zlotów -proszę nie pisać tutaj, bo inny jest temat tego wątku. Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stach_s Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Nowe Guru nadchodzą 🥳 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 30 lipca 2022 Udostępnij Napisano 30 lipca 2022 Najnowszy produkt Dali. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 2 września 2022 Udostępnij Napisano 2 września 2022 po ostatnim zlocie tak mnie naszło na starsze konstrukcje...... w 1969 blaupunkt wypuścił na rynek zestaw pop70 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 4 listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 listopada 2022 Boenicke coś dziwnego wykombinowali… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 4 listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 listopada 2022 (edytowany) Heheh jak stara pralka :). Albo lodówka na coca cole z marketu. Kolory przynajmniej przyjemne. Mieli ciekawsze projekty wizualnie. Edytowano 4 listopada 2022 przez Wing0 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 listopada 2022 (edytowany) Dla mnie wygląda jak pojemnik na śmieci z Biedronki ale jak ładnie gra ... Edytowano 4 listopada 2022 przez kaczadupa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 4 listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 listopada 2022 Przemyślana konstrukcja.👍 mało kto wie że tak znaczne pochylenie niskośredniotonowego pozwala zniwelować bez uzycia filtrów pasmo w "newralgicznym" punkcie (dopieszczenie dzwieku/zszycie zakresów przetworników). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 4 listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 listopada 2022 Czy ja wiem czy mało kto? Sporo firm ścina ściany frontowe już od dawna. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 4 listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 listopada 2022 Neat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 4 listopada 2022 Udostępnij Napisano 4 listopada 2022 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Czy ja wiem czy mało kto? Sporo firm ścina ściany frontowe już od dawna. Miałem na myśli raczej hobbystów z projektami DIY. Ale ok. Nieważne zresztą Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 6 listopada 2022 Udostępnij Napisano 6 listopada 2022 Coś podobno ciekawego od chincyków…. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 Widzielibyście u siebie takie kolumny w salonie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Audio Autonomy Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 Fajne klocki 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 (edytowany) Danley Hyperion. Edytowano 13 grudnia 2022 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 Coś mi to trochę przypomina😉 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 4 godziny temu, Rega napisał: Coś mi to trochę przypomina😉 Bankomat? 😀 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wing0 Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 (edytowany) 5 godzin temu, Adi777 napisał: Widzielibyście u siebie takie kolumny w salonie? Lubię kolumny typu kloc, ale te jakoś do mnie nie przemawiają... Jeszcze goście by pomyśleli że to kosz na śmieci i potem wyciągaj ze środka skórkę z banan heheh Edytowano 13 grudnia 2022 przez Wing0 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek4446 Napisano 13 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2022 1 godzinę temu, Wing0 napisał: Lubię kolumny typu kloc, ale te jakoś do mnie nie przemawiają... No tak , na skrzynce trochę przyoszczędzili 😄 https://www.artbud.pl/pl/p/Pojemniki-do-segregacji-odpadow-pojemnosc-60l/38840 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 15 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2022 (edytowany) Edytowano 15 grudnia 2022 przez Adi777 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Nawet nie wiedziałem , że radmor cuś takiego produkował? 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dorsz Napisano 18 grudnia 2022 Udostępnij Napisano 18 grudnia 2022 Końcówka lat dziewięćdziesiątych. Nie mieli szans, wtedy w Polsce można już było kupić wszystko. Gramofon "Fonica". Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts