Adi777 Napisano 17 marca 2023 Udostępnij Napisano 17 marca 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Chyba Miro 84 napisał: WA😍 Wyglądają tak, jakby miały Cię zaatakować 😉 Edytowano 17 marca 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chyba Miro 84 Napisano 17 marca 2023 Udostępnij Napisano 17 marca 2023 Poproszę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 marca 2023 Udostępnij Napisano 23 marca 2023 Castle wraca z produkcją do UK. Najnowszy model monitora, na dniach premiera. Dla mnie są piękne. ...i niech brzmią jak stare, dobre Castle Knight 2 a będą moje. 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lpomis Napisano 23 marca 2023 Udostępnij Napisano 23 marca 2023 19 minut temu, kaczadupa napisał: Castle wraca z produkcją do UK. Troszkij drogo. £3,850 za mały model Earl, £4,500 za większe Duke. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 marca 2023 Udostępnij Napisano 23 marca 2023 25 minut temu, kaczadupa napisał: Castle wraca z produkcją do UK. Najnowszy model monitora, na dniach premiera. Dla mnie są piękne. Faktycznie są. Wyjątkowo ciekawy kolor. Ale chyba i tak z wyglądu wolę Xaviany. Przy każdej wizycie w Premium Sound mam ochotę je pogłaskać. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 23 marca 2023 Udostępnij Napisano 23 marca 2023 Proszę coś z dawnych czasów podoba się 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 23 marca 2023 Udostępnij Napisano 23 marca 2023 A ten się podoba... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 23 marca 2023 Udostępnij Napisano 23 marca 2023 Wolałbym mniej gałek i przycisków, ale ma swój styl i klimat. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RLC2 Napisano 23 marca 2023 Udostępnij Napisano 23 marca 2023 (edytowany) 1979 rok chyba wtedy inaczej nie produkowali 🙂 Edytowano 23 marca 2023 przez RLC2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 23 marca 2023 Udostępnij Napisano 23 marca 2023 55 minut temu, lpomis napisał: Troszkij drogo. £3,850 za mały model Earl, £4,500 za większe Duke. Chyba ze zmęczenia coś źle przeliczyłem. Jutro a w zasadzie dzisiaj z rana sprawdzę jeszcze raz. Ło matko, to nie może być prawda .... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 2 godziny temu, lpomis napisał: Troszkij drogo. £3,850 za mały model Earl, £4,500 za większe Duke. Plus £400 lub £500 za stojaki. Tanio nie jest, ale za to oryginalne brytyjskie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 (edytowany) Pomijając, że firma już od bardzo dawna należy do Chińczyków, których projektowo wspiera słynny Niemiec K. H. Fink. Edytowano 24 marca 2023 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 58 minut temu, Kraft napisał: Niemiec K. H. Fink Tak zerkam od jakiegoś czasu na tego maestera od głośników i na brak pracy i kasy to on raczej narzekać nie może. No ciekawe co wyrzeźbił dla Castle. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 5 minut temu, kaczadupa napisał: No ciekawe co wyrzeźbił dla Castle. Fink ma hopla na punkcie wibracji obudowy. Uważa, że dobrym sposobem na opanowanie tego tematu są obudowy warstwowe z warstwą stratną. Stosuje je np. w droższych konstrukcjach QA i w sygnowanych swoim nazwiskiem kolumnach Fink Team. Seria Windsor też ma taką kanapkową konstrukcję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 23 minuty temu, Kraft napisał: Fink ma hopla na punkcie wibracji obudowy. Uważa, że dobrym sposobem na opanowanie tego tematu są obudowy warstwowe z warstwą stratną. ja cię kręcę, a mógł po prostu kupić gato! zrobiłeś mi dzień, nawet bardziej niż nowy album DM... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 Fink kupił Eposa. Są już chyba nowe modele jego konstrukcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 Są i modele i recki na What hi-fi. Dla mnie ani ocznie nowy Epos nie podszedł ani z charakteru brzmienia (jeżeli wierzyć What HiFi a oni też potrafią w swoich reckach pieprzyć jak potłuczeni...). Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 24 marca 2023 Udostępnij Napisano 24 marca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 25 marca 2023 Udostępnij Napisano 25 marca 2023 (edytowany) Co ja bym dał coby posłuchać tych dookólnych... edit: zdjęcie kradzione z fejsa ale podobną, żeby nie powiedzieć identyczną, półkę gdzieś tu już widziałem Edytowano 25 marca 2023 przez gienas 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 25 marca 2023 Udostępnij Napisano 25 marca 2023 @gienasPoszukaj zestawu elektrona6. Myslę, że lepszy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 25 marca 2023 Udostępnij Napisano 25 marca 2023 2 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 (edytowany) Grobowiec Króla Pop. Edytowano 26 marca 2023 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 26 marca 2023 Udostępnij Napisano 26 marca 2023 Kapliczka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts