AudioTube Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 @Adi777 a takie? @Rafał S skądś je znam😊 myślę, że zasługują, by opisać ich brzmienie. Jestem przekonany, że Ty zrobiłbyś to najlepiej. Z pożytkiem dla kolegów z forum. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 (edytowany) 7 minut temu, AudioTube napisał: @Adi777 a takie? Podobne 🙂 Przypominają też JBL M2, tylko z dwoma przetwornikami niskotonowymi. Edytowano 7 kwietnia 2023 przez Adi777 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał S Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 (edytowany) 21 minut temu, KrólKiczu napisał: To są ambry? Miałem w domu kilka dnia perły i grały naprawdę przyjemnie. Gdyby nie fakt, że mam najwybitniejsze monitory świata 😉, takie xaviany mógłbym przygarnąć. Tak, Xavian Ambra. Gdybym miał warunki lokalowe (i finansowe ), stanęłyby u mnie jako drugie paczki. Albo trzecie. Jeśli chodzi o dźwięk, to ciężko byłoby mi wybrać między nimi i Dynaudio Special 40. Z wyglądu - wiadomo - Xaviany. Edytowano 7 kwietnia 2023 przez Rafał S 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Tobian Soundsystems Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zolt Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 18 minut temu, Adi777 napisał: Tobian Soundsystems No te ładnie się prezentują. Prosta konstrukcja, ale zgrabna. Lubię takie. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawko69 Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 1 godzinę temu, Amarok napisał: The M1!5 - te wizualnie podobają mi się, widziałbym je w mym salonie 😀. Bardzo fajne. Jeśli tak grają jak wyglądają to też bym chciał Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kostku Napisano 7 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 7 kwietnia 2023 Hmm, wklejacie głównie gigantyczne konstrukcje, mnie nigdy takie nie podniecały. Ja bardzo lubię sprzęt mini oraz ascetyczny dizajn. Taki wzmacniaczyk gra w moim "sypialnianym" stereo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2023 To jeszcze trochę w świątecznych kolorach Vivid Audio… 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2023 Ojej... A myślałem, że widziałem już wszystkie najmniej atrakcyjne ocznie głośniki. Brrrr... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2023 54 minuty temu, kaczadupa napisał: Ojej... A myślałem, że widziałem już wszystkie najmniej atrakcyjne ocznie głośniki. Brrrr... Ich największe kolumny wyglądają jak krasnale 😁 Z chęcią bym posłuchał. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaczadupa Napisano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2023 Jestem przekonany, że muszą grać bardzo, bardo dobrze bo na wygląd to te paczki nie złapią klientów. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 9 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 9 kwietnia 2023 49 minut temu, Fandiscopolo napisał: Plastik? Wzmocniony włóknem szklanym kompozyt warstwowy z rdzeniem z balsy. To z ich strony internetowej . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 10 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 10 kwietnia 2023 Trenner & Friedl 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 12 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 12 kwietnia 2023 Teraz mniej kanciasto, Estelon… Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 Monitorki Kinoshita Monitor Rey Audio RM-7V, ceny nie szukałem znalazłem wagę... 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 24 minuty temu, gienas napisał: Monitorki Dobrze napisane https://audiolifestyle.pl/nowosci/najlepsze-kolumny-swiata/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 53 minuty temu, gienas napisał: Monitorki Kinoshita Monitor Rey Audio RM-7V, ceny nie szukałem znalazłem wagę... I super tweetery a'la Fostex na dostawkę z kabelkiem wpuszczonym przez bassreflex 🙂 Te "monitorki" wymiatają, chyba dosłownie wszystko z pokoju😁 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 🤣 i żaden sąsiad nie podskoczy 🤣 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 2 minuty temu, gienas napisał: 🤣 i żaden sąsiad nie podskoczy 🤣 Myślę, że wszyscy sąsiedzi by podskakiwali odbijając się od podlogi w rytm muzyki 😁 Nawet, gdyby tego nie chcieli 😂😂😂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 (edytowany) I jakoś właściciele nie narzekają , że mają za małe pomieszczenia😄, ani że im za mocno dudni. To , raczej domena właścicieli monitorów podstawkowych o pojemności półtora litra. Edytowano 13 kwietnia 2023 przez Rega 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AudioTube Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 59 minut temu, DiBatonio napisał: I super tweetery a'la Fostex Tutaj surowo, zabrakło funduszy na „artystę”, ale na inżynierii nie zaoszczędziłem a i ucho zadowolone. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 (edytowany) 1 godzinę temu, Rega napisał: I jakoś właściciele nie narzekają , że mają za małe pomieszczenia😄, ani że im za mocno dudni. To , raczej domena właścicieli monitorów podstawkowych o pojemności półtora litra. Dobrze, że moje nie mają poj.1,5L i nie dudnią 😁 A swoją drogą kitajce są specyficzni w tym hobby, wystarczy popatrzeć na ich pokoje odsłuchowe. Kolumny wyższe od właścicieli 😆😆😆 Edytowano 13 kwietnia 2023 przez DiBatonio Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rega Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 (edytowany) @DiBatonio - no, nie wierzę, ze tak byś się przejął moją opinią😆. A poza tym wiesz w jakie pojemności teraz wchodzę i niewiele jest w stanie mnie zaskoczyć. PS A ostatnie zdanie to jakaś aluzja do mojego wzrostu???🤣 Edytowano 13 kwietnia 2023 przez Rega 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DiBatonio Napisano 13 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 13 kwietnia 2023 2 minuty temu, Rega napisał: @DiBatonio - no, nie wierzę, ze tak byś się przejął moją opinią😆. A poza tym wiesz w jakie pojemności teraz wchodzę i niewiele jest w stanie mnie zaskoczyć. Eee tam, pewno że nie. Podkreśliłem odpowiednia emotką na końcu zdania. Ja tam w Twoje pojemności nie wchodzę😉 nie ma na to miejsca u siebie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 14 kwietnia 2023 Udostępnij Napisano 14 kwietnia 2023 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts