maxredaktor Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 2 minuty temu, Asia napisał: Ja. I żona Piotrka. Ja też, ja też! 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 i ja 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Na pewno miałam tą piosenkę na kasecie, na pewno pirackiej składance. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi777 Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Ewentualnie słyszałem ją, gdy była puszczana zaraz po nagraniu, w radiu lub MTV, ale nie pamiętam, bo miałem roczek 😁 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 To całkiem nie tak jak ja 😁. 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy78 Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 (edytowany) 16 minut temu, Asia napisał: I żona Piotrka. Tak naprawdę, to nie zna. Jakoś to wygoglowała🤪 No nic, wracam do klocków 🤣 Edytowano 11 grudnia 2021 przez nowy78 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 I znów sama na placu boju. W takich chwilach czuję się starsza od węgla 😕. Albo jakimś dziwadłem 🤪. 5 minut temu, nowy78 napisał: wracam do klocków U nas był kolega syna (6 lat). A mamy naprawdę mnóstwo zabawek i bawili się wszystkimi. I w międzyczasie piekliśmy pierniki 🙃. @MarcKrawczykten quiz mnie uratował 😉. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 (edytowany) 9 minut temu, Asia napisał: I znów sama na placu boju. W takich chwilach czuję się starsza od węgla 😕. A moja młodzieńcza fascynacja Amandą Lear to gips? We are stardust. Billion year old carbon. We are golden. Edytowano 11 grudnia 2021 przez Kraft Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 E, nie ma co porównywać. U kobiet wiek liczy się podwójnie 😝. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kraft Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 1 minutę temu, Asia napisał: U kobiet wiek liczy się podwójnie 😝. To jakim cudem dłużej od nas żyjecie??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Widać zgryźliwość pomaga. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 (edytowany) 6 minut temu, Kraft napisał: To jakim cudem dłużej od nas żyjecie??? Bo kobiety nie używają takich zwrotów jak: "Nie takie rzeczy my ze szwagrem robili" albo "Co, ja nie zrobię? Potrzymaj mi piwo" Edytowano 11 grudnia 2021 przez maxredaktor Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Oooooo, tu się nie zgodzę. Ja, ja nie dam rady? - mogłabym sobie wytatuować. Chyba, że chodzi o piwo to faktycznie nie piję. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcKrawczyk Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 49 minut temu, Adi777 napisał: Pantera, nie Def Leppard. masz rację, def leppard to tutaj pod trójką... ale tu, to tylko 1/3 odgadłem, za stary jestem... 34 minuty temu, Asia napisał: ten quiz mnie uratował 😉. podaję brzytwę... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amarok Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 A tak w ogóle to o co chodzi? 🙂 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gienas Napisano 11 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 11 grudnia 2021 Dedukcja 😜🤣 4 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxredaktor Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 (edytowany) Dnia 11.12.2021 o 17:17, MarcKrawczyk napisał: Na szybko co wyczaiłem. 7) five finger death punch, 15) arctic monkeys, 25) knife party. Dalej nie chce mi się wnikać lub... za stary jestem. Z poprzedniego quizu odgadłem 11szt sam, jedynkę z maluśką podpowiedzą Asi bo kombinowałem z małżą, powiedziała że chodzi o to w środku, 2szt z podpowiedziami i nie wpadłem na Sex Pistols 🤦♂️ Oczywiście wszystko bez wspomagania się internetem. Pozdr. Jak komuś zepsułem zabawę to sorry ale dalej nie ma spoilerów. @Redakcja AUDIO Edytowano 15 grudnia 2021 przez J4Z Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2021 A no i w nowym 22 wiem, ale to raczej oczywistość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sqter83 Napisano 16 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 16 grudnia 2021 3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Musi być stare bo przecież teraz już nikt nie pali papierosów 😝. 5 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMarek Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Jest Asia, a już się niepokoiłem . 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 3 godziny temu, Asia napisał: Musi być stare bo przecież teraz już nikt nie pali papierosów 😝. Przez moment zastanawiałem się jaki jest związek miedzy papierosami a Szczecinem. 😂🤪 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Asia Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 Szczeciną 😁. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw0001 Napisano 17 grudnia 2021 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2021 4 godziny temu, Asia napisał: Szczeciną 😁. Asia, dzięki 😉 1 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts